89

Ттт

преди 8 месеца

Само всички не разбрахме , какво всъщност съветва Министъра на войната един начален учител , или просто е записан на хранилката....

88

Анонимен

преди 8 месеца

Съдът да постанови когато срещне доктор да прави метани до земята. Само така ще му дойде акъла. Този е джингиби и лъжец.

87

ха-ха

преди 8 месеца

Ама тя истината вече излезе на яве неуважаеми помако! Стана кристално ясно, как един министър антибългарин оглавил министерство на войната в помощ на Украйна назначава за съветник строител! Денков молеца да не се ослушва , а да поиска и оставката на Тагаренко! Всъщност, най-добре, той самият да подаде оставка!

86

Анонимен

преди 8 месеца

Разгеле! И ако не спечели делото срещу медиците - нека съда постанови 5 години Емин да мие тоалетните в Пирогов, а когато срещне доктор да прави метални до земята. Само така ще му дойде акъла. Срам! Няма как да измие срама си по друг начин.

85

Анонимен

преди 8 месеца

И аз това се чудя, историческа дисциплина с педагогически профил ще съветва бивш военен с куп академии. Много интересно какви съвети му дава. Ама, нали трябва да намерят работа на калинките от всички политпартии.

84

Анонимен

преди 8 месеца

И Тагаренко да си подава оставката веднага!!! Тръгнал Тагаренко да заплашва кой публикувал поста на страницата на Пирогов. Безсрамник! Това да не му е Украйна??? Зеленски помните ли,че се учуди как журналисти задавали спокойно въпроси. Явно в Украйна му е мястото на Тагарев. Диктатор!

83

Ще има ден

преди 8 месеца

Тагаренко и той , предателя.

82

Чичо Чеп

преди 8 месеца

Не мога да разбера?! Тоя съветник е най-големия умник и спец по военните въптоси и консултира тъ пун гера Тагаренко или по-скоро ходи до ПОСОЛСТВОТО да получава задачите! Какъв точно специалист е?

81

Анонимен

преди 8 месеца

Заплашва, не е получил полагащото му се според него преклонение. Докторите е трябвало всичко да зарежат и всичките да се захванат с проблема на Емин. Че и докато чака, кафе да му поднесат най-малкото. Ще отказват те и ще го карат да чака, него, Мустафа Емин! Знаят ли те кой съм? Ще им покажа аз!!!

80

Анонимен

преди 8 месеца

Божкеее! Утре ако някой друг от семейството му има спешна нужда от шокова зала? Като е тръгнал да съди лекарите с какви очи ще търси спешна помощ? Никога не е късно да станеш за резил. Щял да съди! Айде, да отива да съди! Отново заплашва. Този не е добре психически.

79

Анонимен

преди 8 месеца

И продължава да заплашва. Кой ще съдиш, бе? Как не те е срам? Вместо да се извиниш - ще съдиш медиците!?!? Много нагъл си станал.

78

Коко

преди 8 месеца

Крайно време беше да се маха тоя фес..не да се крие зад измисленото МО и ония *** Тагарев .

77

Анонимен

преди 8 месеца

Да направят един закон за разнообразие в администрацията и там да предвидят както си беше едно време - Рабфак квоти, но сега ще е за ЛГБТИ, родопдси демократи, небинаарни, кикита с дислексия и прочие цвят за сивата ни администрация! Инак сега всички питат какъв е този тип и откъде се взе, като за доста малко неща става?!

76

НЯКОЙ

преди 8 месеца

Да знаете, че Мустафа е невинен, а Путин е виновен за всичко, щото иска да лиши министър Тагарев от най-добрия съветник по военните въпроси. Сега вече може да пратим Мустафа за съветник в НАТО.

75

ЗаПознат

преди 8 месеца

Всички съветници са търтеи на държавна хранилка. Политически калинки с огромни заплати и самочувствие, нищо повече. Тази "длъжност" трябва да се изкорени и да се престане с плащането на заплати на търтеи.

74

Кило

преди 8 месеца

Всички негови съпартийци и коалиционери да го последват

73

L.

преди 8 месеца

Тагарев кога?

72

Тодоров

преди 8 месеца

А тагарв кога?!!

71

Али

преди 8 месеца

Малко човече, което е повярвало, че е станало голямо ... А като си помисля колко такива сме изпратили в Парламента ... и колко има назначени за съветници и подобни. БОЖЕ пази България!

70

Анонимен

преди 8 месеца

Обяви, че подава оставка или е подал оставка? Различно е.