14

Анонимен

преди 8 месеца

Именно. Много е лошо като няма логика в глават, липса на знания и житейски опит.Резултатите са видни. Особено в ГЕРБ.

13

НЯКОЙ

преди 8 месеца

Не е така, работата се промени защото законите вече ги пише Шиши.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Как да бъдем уверени, че грубо некомпетентни хора пишат закони и наредби? Ами, ако са назначени мошеници, които умишлено залагат несъответствия, противоречия и откровени капани, с цел бъдещо използване с обяснението за трактовка на законите и подзаконовите нормативни актове?

11

Анонимен

преди 8 месеца

В българия почти всеки прави или работи нещо, което не разбира.

10

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен_8_ тревата е вредна за подрастващите, факт, но пред училищата се продават наркотици, които убиват, дизайнерски, за да не ги засичат тестовете... стига с тая трева,няма умрял от нея, но от останалите наркотици се мре, но за тях не се говори, а уж всички загрижени за здравето, за живота обаче...

9

Стоян Стелий :

преди 8 месеца

"... светлина в тунела не се вижда..."

8

Анонимен

преди 8 месеца

Абсолютно прав!Във и пред 18СОУ в София се продават трева и балони,пушат трева пред входа на училището.Всички знаят,само полицията не.Да е само там,здраве му кажи.

7

ъ

преди 8 месеца

Ами ся ако богатите алкохолици и наркозависими почнат да карат таратайки за по 1,000 левъ и като им я конфискуват, и отидат та си вземат нова таратайкъ за 1,000 левъ до следващия път!? Ъъъ???? Ейй..., бий м.гаре, по-м.гаре! Не само колите, но и глоба, и пандиз и лишаване на шофьорски права..., тогава бай ви гАньосъ може и да съ стресне, но и туй не е 100% гаранция!

6

Анонимен

преди 8 месеца

Няма спасение има закони,но няма кой да ги прилага.Битият бит,еГания еГан.Фоспод да пази децата ни.От държавата нищо вече не очакваме,защото няма такава.

5

Анонимен

преди 8 месеца

всичко казано е абсолютно адекватно и вярно!

4

Анонимен

преди 8 месеца

Докторе,как ще намалят разпространението,като държавните мъже и жени се издържат от трафика на дрога?Няма как да стане,за тях парите са по-важи от здравето на младите и децата.Товa са грозните факти.

3

Този доктор

преди 8 месеца

Първо да обясни,защо шизофрениците и други психично болни са на улицата и вършат престъпления,включително и убийства? Защо на "уж" лекуващите се наркомани и алкохолици персоналът им доставя дрога и алкохол?Защо няма регистър на психично болните и всичко е оставено на самотек?И чак тогава да решава проблемите с катастрофите.

2

Според мен

преди 8 месеца

ще се види сега варяцията на криминални убийства по пътищата , а не от засада или като на кръсника . Кара си убиец и вижда жертва - газ на 2 гуми и праас . после бяга и гонка с ченгетата , много смачкани ламарини , а при ареста татуси .

1

Тихомир

преди 8 месеца

Тези мерки ще работят само при младите шофьори, тези които сега започват да развиват посочените зависимости. Не вярвам, че един шофьор/алкохолик/наркоман с 20-годишен стаж може да се промени. Единствено може да бъде изваден от уравнението с конфискация на автомобил и затвор.