318

хм

преди 1 година

лева в момента е най-силната валута в Европа.При въвеждането на борда и сега с инфлацията еврото е чао.НЕ БАРАЙТЕ ЛЕВА!!!

317

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 329. Вземи пиши под някой статия за чалга. В Англия няма евро и никога не е имало. В Англия държата не се меси в цените.

316

Владо

преди 1 година

Референдум за еврото.

315

АЗ

преди 1 година

Ако прочетете внимателно статията, ще схванете, че господарите просто ни принуждават час по-скоро да се оттървем от националното ни законодателство и да се приемат и наложат законите на ЕС! А колкото до отражението от въвеждането на еврото в ежедневието на обикновенния българин, то това е повече от ясно - поне наполовина обедняване и автобматичен спад на доходите, поради простата причина-обмяната няма де е в съотношение 1:1!

314

Анонимен

преди 1 година

Храната в Англия и Германия е по-евтина не заради еврото,а защото има държавна политика,а тука е търгашка спекула без контрол и с евро ще е скъпо в БГ.

313

Късата памет

преди 1 година

Същите които докараха лева до 3000 за долар, с цел грабеж на спестяванията на населението и не искаха валутен борд, щото сме губели суверенитет, сега са против еврото. Доводите против еврото са същите с които тогава бяха против борда. Но както е казал мъдреца:" Докато има шарани, ще има и рибари"

312

23

преди 1 година

Много интересно как така според копейките в страните с евро хората взимат по високи заплати и храната е по евтина от в България, обаче , ако въведем еврото цените ще се вдигнат

311

BGexit

преди 1 година

ЕС ни брои за колония и само в крайни и незначителни случаи мнението на България има някакво значение. Нагледен примере беше за това как прецакаха нашите превозвачи с изискването за прибирането. От това трябва да ви става ясно, че нищо добро няма да видим от този пропаднал от корупция и двуличие съюз. Джeндърите от градската десница по всяко време могат да си стегнат багажа и да хванат влака за Брюксел, където по цял ден демонстративно да си бъркат по дупките пред минувачите на Grand-Place.

310

Анонимен

преди 1 година

Да,но в развитите държави с евро има развита социална система,никой не е без ресурс за живеене,а в БГ такава система няма.Пенсионерите вземат едни мизерни 300 евро,а в Европа мизерния минимум е 850-1000 евро и с по-ниски цени на храната.

309

Анонимен

преди 1 година

Самоосигуряващите се ще трабва да плащат осигуровки в евро и много хора ще се откажат да работят.А лихите и те в евро,абонаментните такси,данъци.. Кое е доброто за обик човек.

308

Баба Ванга

преди 1 година

Евро ке видите през на Макрон кривия. Така да знаете!

307

Mногознайко

преди 1 година

Писали сте за ползи от присъединяването, защо не описахте и негативите за България от присъединяването към еврозоната, та да броя тази статия за не обсклужваща интересите на някого. И какво влизаме в еврозоната със страни яко задлъжнели, Гърция, Италия, Португалия, Испания. Всички солидарно ще плащаме дълговете. Няма измъкване.

306

Анонимен

преди 1 година

Влезнахме с зор в ЕС, сега искат да ни вадят. Смотани политици ни управляват...

305

Много просто

преди 1 година

Отиваш с милионер (индустриални държави) да си купиш (без индустриални) сладолед! Милионера си купива за 500 лв сладолед, головодниците (работещите на ишлеме) продължават да мечтаят за сладолед! Обяснение за първокласници каквито има доста по Балканите!

304

Анонимен

преди 1 година

На лъжливото овчарче кой да повярва. Каквото и да приказват, аз не се сещам за нито една политика на ЕК, която да е свалила цените на нещо и да е била изгодна за нас плебеите.

303

Чичо

преди 1 година

Единственото, до което ще доведе тая глупост са повече проблеми за народа (2х скок на цените и др.).

302

Майната Ви

преди 1 година

До АнонименНикой нищо не може да те задължи. Стига сте писали глупости! Ревете като вдовица за ... Уж не искате ЕС, много ви пречи, мразите го, а не сте направили един референдум за излизане от ЕС! Хайде, юнаци! Хайде да ви видя! Колко ще гласувате за излизане от ЕС??!

301

Анонимен

преди 1 година

Само един въпрос ме вълнува - как да излезем от Е зоната, ако ( чисто теоретично) българските национални интереси наложат това? И не толкова теоретично- ако например ни задължат да приемаме задължително заселване на мигранти или нещо друго...

300

Тойро...

преди 1 година

...равно на мизерия.

299

Анонимен

преди 1 година

316- ХЪРВАТИЯ- ТАЯ ГОДИНА ПРИЕ ЕВРОТО- ОТВОРИ KAUFLAND.hr ЦЕНИ КАТО ТУК В ЕВРО И КУНИ ЗА ДА НЕ СЕ ОБЪРКВАТ, ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА, А НИЕ БЯХМЕ ВЪРЗАНИ ЗА ГЕРМАНСКТА МАРКА СЛЕД КАТО ДРУГАРЯ ГЕЧЕВ 1995/1997Г НАПРАВИ 2545% ИНФЛАЦИЯ И ПОЛУЧАВАХМЕ 3/5 ДЛ ЗАПЛАТА/СПРАВКА НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ/ ОТ ЕСЕНТА НА 1997Г, А ПОСЛЕ ЗА ЕВРОТО- СЕГА ОТВОРИ KAUFLAND.de i ВИЖ ЦЕНИ КАТО У НАС- НО ТАМ НА ДВА ПЪТИ УВЕЛИЧИХА МИН ЗАПЛАТА ДО 1985 ЕВ ОКОЛО 4000ЛВ, А ТУК ХЪМПИ ДЪМПИ НИ БАЕ ЧЕ ЩЕ УВЕЛИЧИМ ИНФЛАЦИЯ- ДА БЕ...