142

Анонимен

преди 1 година

Бля-бля-бля...поредната доза дезинформация. Деня започва добре, след като има такова квичене!

141

Анонимен

преди 1 година

Друго си е нашата дипломация - от кол и въже събрани калинки послушни.

140

Информационна война

преди 1 година

срещу Русия. Така е правил и Гьобелс. Нищо ново.

139

Анонимен

преди 1 година

тия англосакси спасяват държавата на ленин - те истински болшевики бре- нали ужким срещу тях се борим

138

Анонимен

преди 1 година

Русия така хубаво съсипа дипломацията си, че САЩ, Германия, и особено Франция направо се чудят на кой свят са, и какъв да го чепкат сега. Забравили сте, да напишете в статията колко украински деца е изял вчера на обяд Путин.

137

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

136

Анонимен

преди 1 година

голяма барба за искуствена държава украйна създадена от ленин- кажете ми поне един украински княз- нямаааа - има киевска рус а не киевска украйна- понятиета е останало от полското владение на киевска рус покрайнинато на полско литовското кралство - около век - от там е и диалекта - развален полски

135

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!

134

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!

133

Анонимен

преди 1 година

къди ви е дамокрацията дето забранява информация от средства различни от англосакските

132

Някой

преди 1 година

Руските таракани продължават да дирят някакви "нацисти", "фашисти", "бандеровци",... сега пък и "зомбита"? Какво търсите в независима държава ,Бе? Украйна си беше напълно нормална държава,преди да нахлуе руският башибозук! С тая евтина пропаганда можете да изглаждате мозъците на крепостните! Тук никой няма да ви се върже на лъжите!

131

Анонимен

преди 1 година

ха ха - пак русия- ахората в каловско дето цяла година живеят като индианци и няма пари за тях а укрите да по хотелите нахранени- а че българия неможе да произведе и една трета от ел енергията дето произвеждаше по рано а американските реактори за 30 милиарда дето ниги готвят - като самолетите и че неможемда достигнем четвърт от селскостопанското производство а че произвеждахме по 80 000 матокара и електрокара - край нямат щетите и е виновна росия нали краварски агитатори

130

Анонимен

преди 1 година

Руска бронегрупа атакува Клешчеевка: https://dzen.ru/video/watch/64d91b86fccaed70b45909b4

129

?????

преди 1 година

Защо в Нигер генералите, които взеха властта се наричат хунта, а превратаджиите в Киев-борци за свобода????Докога с лицемерието и двойните западни стандарти, докога???

128

Анонимен

преди 1 година

Поредната антируска статия..................спрете се, бе.......................това има обратен ефект!

127

Анонимен

преди 1 година

Артьомовск и околностите. В хода на продължителни битки въоръжените сили на Руската федерация, според някои доклади, успяха да изравнят контролната зона в района на Берховка, на северния фланг на Артьомовск. Освен това на южния фланг руските сили успяха да превземат няколко височини - западно от Клещеевка и северно от Курдюмовка. Артилерия и безпилотни самолети на Русия работят по окопалия се зомбакнацистишен в горския пояс край Клещеевка.

126

Анонимен

преди 1 година

, че войниците от ВС на РФ не трябва да бъдат вземани в плен, а тези, които се опитат да се предадат, трябва да бъдат убивани на място. Снимането с телефон е забранено.

125

Анонимен

преди 1 година

Вчера гърмя и горяха горивата в Рени, днес гърми и гори в Измаил. МО на РФ предава привет на Ердоган, който е на път за килимчето в Сочи.

124

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е по цвички специално обути за снимката..и пак е половин глава отгоре..

123

Информационна война

преди 1 година

срещу Русия и подготовка на българите за участие в нея.