53

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?

52

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен:"Като гледам какво се случва в руската федерация разбирам защо България в последните над 80 години е зациклила. Ние сме като един умален вариант на тези."- ___ - Ние, преди още да станем държава (независима), сме представлявали пространство с руски губернатори. После, след 2СВ, ставаме роби на СССР, от нов тип - комунистическа квази държава. Устроена по руски тертип. След разпада на СССР България е донякъде изоставена на самотек, но не успява все още да се отърси от робското!

51

Анонимен

преди 9 месеца

Оооооффффф

50

Бгг

преди 9 месеца

Не се и съмнявам. Путин , Шойгу и Герасимов убиха Пригожин защото им пречеше и казваше истината.

49

Анонимен

преди 9 месеца

от комунист демократ не става!

48

Анонимен

преди 9 месеца

Като гледам какво се случва в руската федерация разбирам защо България в последните над 80 години е зациклила. Ние сме като един умален вариант на тези.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Защо сте крили указа досега?

46

Върл Левскар

преди 9 месеца

*** иска всичко . Е да видим как ще стане . Може и да не го видим или ще го усетим за миг . И край . Имперските му амбиции нямат край . Бог с нас !

45

Анонимен

преди 9 месеца

Така: 1. Невярно - Пригожин е създал Вагнер. Аха дребен уличен търговец и мошеник. 2. Вярно - "Вагнер" е създаден от ГРУ (това е аналога на КГБ в армията). Създаден е от няколко офицера "напуснали" ГРУ за да има малка армия за важни и/или тайни поръчки като може винаги да се каже "Русия няма нищо общо с това, Вагнер е напълно частна охранителна компания" (руснаците го наричат "ихтамнет"). 3. Невярно - Пригожин е ръководител на "Вагнер". Аха - правенето на печени шишчета (или дюнери - не помня точно) дава сериозни военни познания 4. Вярно - Пригожин е фасадата на "Вагнер". Чрез него се изплащат

44

Анонимен

преди 9 месеца

Жалко, Женята лично е избил над 3000 киевски фашисти.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Уткин беше истинският командир на Вагнер. Готвачът беше про сто един кло ун и мошеник, който да забавлява широката публика.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Свърши театрото Пригожин. Бил шеф на "частна" армия, пък се оплаква от министерството на отбраната на русия за нередовни доставки.Тръгна с войска към Москва, но нямало да прави преврат. Скри се от путин и то къде в задния му двор Беларус. И уж се крие пък джитка напред назад из Русия,последния път със самолет. Абсурди... и бели конци..

41

Анонимен

преди 9 месеца

Официално осветяване на руския империализъм от 21 век! Свършено е с митологията за Русия- световен пазител на мира! Напротив, имаме проява на изключително агресивен руски империализъм, със заявкаплахи за световйа ядрена война!

40

Лютиков

преди 9 месеца

Империя е много силно казано бе друзя. Вагините се рапзравяха най-вече с недоволни полувъоръжени аборигени. Империята се разваля с обикновен шут в *** от този който ги е наел.

39

Аз ще обясня

преди 9 месеца

Путин е ликвидиран през 2007 със заразяване от рак. Сега двойници - има филм в ю-туб, където по метода на лицевото разпознаване се доказва, че става въпрос за двойници. Военни-патриоти срещу олигарси - неолиберали, които имат заводи в Украйна и капитали на запад са в остра конфронтация и положението в Раша е мазало, почти няма разлика. Докато обикновенните украинци и руснаци пълнят гробовете, олигарсите и в САЩ и в Русия праят пачки и то дебелии!!!

38

Анонимен

преди 9 месеца

Искам рycopобите да ми обяснят каква е разликата между злия Запад колонизатор и Русия, че нещо се обърках

37

Да ама ДА

преди 9 месеца

Мани го Милиционера от ДС Петко Бочаров от мафията с това Да ама Не.................Спомням си като умря Шеф на ДС Цвятко незнам какъв беше българските журналисти и журналистки го величаеха че отнел девствеността на над 1 000 българки и бил умрял в кревата докато е на калъп с непълнолетна..........Това е картинката в тази ФАЛШИВА държава

36

Анонимен

преди 9 месеца

Над памперса има ли контрол?

35

Анонимен

преди 9 месеца

Пригожин е оставил завещание в което подарява 10 милиона $ на този който убие поръчителя на убийството му. Вероятно, за по-сигурно и джуджето е потенциална мишена.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Усилено се водят, някакви тайни разговори със С. Корея!