14

Анонимен

преди 9 месеца

Този става все по неадекватен.Фолклора щял да върне младите от странство.Всичката ни ,,Мара втасала " и прокуратура и съдебна система. Че и хора друснахме.Да изиграем и по един ,,казачок" .

13

Анонимен

преди 9 месеца

Че то и аз го мога.Да обикалям фестивалите и да ръся патриотични , възрожденски небивалици.От просто око се вижда , още в България се възражда издигането на крепости.В буквалния смисъл. Частни имоти и владения с неустановен строител.Никакво ,,разбирателство", а разделение .На Радеф ако му харесва олигархична федерална Русия да си ходи в любимата

12

Радев

преди 9 месеца

Достойният Президент!

11

Уфффф

преди 9 месеца

На този г.а му изтича мандата, че трудно се изтрайва вече

10

Ядене и пиене

преди 9 месеца

Ей тоя Радев бе. Де има кьорсофра - той е там.

9

Анонимен

преди 9 месеца

България е светска държава. Не православна.

8

Бъдеща традиция

преди 9 месеца

Националните предатели русо роби и слуги на Путин в затвора

7

СмърF на Комунизма

преди 9 месеца

Комунистически Традиции:Атеизъм,Доносничество,Тероризъм,Слугинаж на Русия,Убийства,Кражби,Лъжи,Измами,Аутизъм,Хомосексуализъм.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Комунистическата музика ли има предвид?

5

Майната му на

преди 9 месеца

Исляма.България е православна държава.

4

Анонимен

преди 9 месеца

И тук ли отиде бре? Явно страда от дефицит на патриотизъм и национална идентичност! За това обикаля всички събори. Да не забрави 6 в Пловдив и 9 пред ***. Използва събитията, за да се изкаже против правителството .И после правителството води война с президента.

3

ПОДКРЕПА

преди 9 месеца

Президента се опитва да запази България от Разграбване от Чужди Държави .Грозно е Политици в Парламента да се опитват да отричат Историята - 3-ти Март , да няма НИТО един БГ Политик на Празника на Шипка .Но , Народа ще се събуди един ден и ще ги свали от власт . Сега всички мафиоти се оправдават че Радев е Руски Шпионин - плоска опорка - Помнете предатели - България е Независима Държава и няма да ви прости .

2

Мутрофанова

преди 9 месеца

Ало,Радев внимавай...трябва да акцентуваш върху смисъла на българските традиции в светлината на идеите на цар путин. И имат ли почва българските традиции,ако не са докоснати от светлината на путинизма.

1

Анонимен

преди 9 месеца

нека оставката на руския агент радев бъде началото на светло бъдеще за България