85

Истината

преди 8 месеца

А и имам някакво лично наблюдение,че ваксинираните имат интерес към AI и развиване на странни болести :) Сигурно е случайно.

84

Achtung

преди 8 месеца

Отново пропаганда и сплашване на обществото! Няма ли една свестна медия или един читав журналист? Не се ли наядоохте с пари? Защо продължавате да психясвате хората? Народа ни вече е обезобразен стига толкова!

83

Истината

преди 8 месеца

Ваксинирайте се, то е полезно, и за здравето и за войната и за инфлацията.

82

Анонимен

преди 8 месеца

Циркаджииииииии

81

Анонимен

преди 8 месеца

Какво беее подготвяте ни за ваксините,които брюкселските американски слуги ни принудиха да купим ли?

80

абе

преди 8 месеца

прави впечатление в тоя кло0зет , че като има статии за насилие над жени, се включва някой/някоя с име "една жена". Това е във всяка една статия с подобна тематика. В ковид статиите, се подвизава в коментарите с "цветното" име МАрсел .... айде вече ставаш смешен, честно :)

79

до 96

преди 8 месеца

"жан-жак" хааххаах така ли викаш на гей партньора, с който се боцкаш по д...то

78

Анонимен

преди 8 месеца

А така, втълпяват се модели за болести на хората. Те се зомбират и мисълта им го изпълнява. Обаче аз не желая да съм зомбиран от СЗО и моята мисъл също. И какво правим сега като не желая да се разболявам?

77

Анонимен

преди 8 месеца

в DE,никого не карантинират,просто си лежиш болен в къщи с 38.5 и да искаш не можеш да станеш,главоболие,отпадналост,хрема кашлица..но пък заразяваш всички около теб и се почва отново.както преди.

76

Анонимен

преди 8 месеца

Задава се пандемия от Ковид-19

75

Анонимен

преди 8 месеца

Мисълта на човек е материя, защото се движи със скорост по-голяма от светлината. Така че стреса и инфлуенцата са нашия бич. Пък СЗО да печелят на друг гръб, не на моя!!!

74

Анонимен

преди 8 месеца

ий прости хора сте,казах ви как се прекарва новия вирус от 35г.хора без заболявания,казах ви ,че е тежък,кой ви казва да се ваксинирате или не.никой.и тестовете в началото не го ловят.бъдете здрави.

73

КОВИД Е ИЗМАМА

преди 8 месеца

Стига сте писали смешки бе, естествено че ковид не е грипче, ковид е настинчица, кратка, лека, неусетна настинчица. Вече как го карат "ваксинираните" със увредените имунни системи - не знам, но за нормалните, неинжектирани хора, които в България са мнозинство, това са два-три дни с температура и без кой знае какви симптоми.

72

Анонимен

преди 8 месеца

До Валери, ами нормално е от стрес да не може да качи стълбите. Трябваше да го закараш на жена против уорки да му бае. Пък ти си го отровил с бъркочите на СЗО. Нашите политици така умориха много хора, със стрес от лъжи!

71

Анонимен

преди 8 месеца

това не е грипче..още сме смазани без сила.

70

Анонимен

преди 8 месеца

До Валери дрън-дрън, лъжеш грозно зловещо, три години го гледаме тоя ковид, айде усетете се че лъжите от средата на 2020 не минават вече НА НИКОГО!

69

Анонимен

преди 8 месеца

ибупрофена и течния аналгин въобще не сваляха температурата,чак чаршафите бяха мокри,никой не карам да се ваксинира или не,казвам ви как го прекарахме.от 1 до 10 беше 7 степен.

68

Валери

преди 8 месеца

Имам приятел, върл антиваксър, пипна Ковид два пъти. Едва тогава се съгласи да се ваксинира, ама вече беше късно щото беше с 30% намален обем на белите дробове. Преди караше колело, сега не може да се качи по стълбите и до 2-ри етаж. Не съм го чул да говори нещо за Ковид, страх го е даже да се обади. Та всички бабаити дето плещят глупости и се репчат на вируса- това ще ги настигне!

67

Напълно НеВаксиниран

преди 8 месеца

Нямам дори и 1 тест за КОВИД, да не говорим за Ваксини, не съм ходил на Лекар от поне 20 години, дори на Зъболекар - нямам и 1 кариес, а на тия дето ходят Редовно - Зъбите им Изкапаха и на 45 вече са с Протези!

66

Анонимен

преди 8 месеца

Аз имам проблем с нервите от три годишната истерия "ковид". Срещна ли някой от СЗО ще му направя тиква та мека преди хелоуин. Хайде стига печалби от истерии. Тарикати!