53

до 53

преди 9 месеца

Така беше точно през 90-те и го копираха от руснаците. Това е техен патент както се казва. Времената се сменят, но не и нравите.

52

до 36

преди 9 месеца

Не знаех, че още изскачат за пари. Правеха го към края на 90-те. Случи се на мой приятел. Карал с 20-тина. Онова се лепи на капака и се отблъсква с ръце, за да отлети от ускорението, докато набиваш спирачките. Почва да се гърчи, вика уж от болка. Събират се братчедите за секунди с брадви (случайно) ... И ти какво направи? Ами натисках газта! Да не съм луд да ме пребият там?

51

Нане

преди 9 месеца

Най добре е да имате инсталиран пулемьот калалников на предният капак с дистанционен бутон вътре в кабината... ===))) колко и да изтребите не е загуба... Иначе вашето здраве е в опасност!

50

До 47

преди 9 месеца

Като тръгна може да се метне на капака. Аз работя в посока Тракия и напряко минавам през Соколите. Но често деца тичат и се засилват пред колите. Виждал съм много инциденти. Нарочно скачат и след това техни роднини отиват да заплашват. Вече дори не минавам от прекия път заради опасност. Като нищо ще ти метнат и камък. Ако не вярвате идете да видите на Соколите, където по 6 тона б. ,о клу : ци чистят между блоковете! Онзи казаха, че така седял да ти легне на капака като тръгнеш.Ако искаш вярвай!

49

Клочкос

преди 9 месеца

Държавата ни се управлява от представители с неясна сексуална ориентация, хора за затвора и хора в голяма степен некомпетентни и незаслужаващи постовете които заемат.Също да се погледне и на местно ниво какво се случва в държавата ,полиция, прокуратура.Мерки спрямо битовата престъпност, гастролиращи крадци, а подобни номади да показват адресна регистрация.Закони и правораздаване, да не ги пускатдори и за леки престъпления от ареста, поне не 72, а 144 часа и общественополезен труд.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Най-вероятно е починал от удари в главата и сърдечната област. След това са го проболи с нож, за да инсценират, че уж сам от страх, че е починал. В репортажа има една където суфлира на лелята, че от страх починал шофьора. Тези хора са много примитивни. Идея си нямате за какво става дума когато са в група.

47

Анонимен

преди 9 месеца

С този умpял, заспал народ - толкова! Всеки се спасява по единично, и гледа само той да не попадне в подобна ситуация! А тя може да се случи на всеки! На едни познати, съвсем нормални хора, се бяха събрали около 30 такива човекоподбни пред входа на блока им, понеже детето им се сдърпало с тяхното в училище! Абе не е за разправяне, ама дето държава няма, и народ няма!

46

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 45 Заслужил си плюнката щото нямаш две мозъчни клетки, щом не иска да минава тръгваш какво чакаш специална покана от папата ли? Като седиш там какво мислиш че ще стане? Само може да събереш повече тълпа около теб и ако имаш товар да се сбогуваш с него.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Намушкване с нож е умишлено убийство. Ако е искал да го заболи е щял само да го бие. Освен че първо го е бил, намушкването го е направил за да го довърши. Защото явно боя му се е сторил че не е бил достатъчен. Шофьорите трябва да си носят в кабините средства за самозащита.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Който идва към Пловдив да внимава от къде минава, че Шекер махала, Аджесан махала и Столипиново са много рискови. Дори с лек автомобил е опасно,а камоли с камион. Давам му път да минава, не тръгва и седи на тротоара като ми дава знак с ръка и вика: "Давай, минавай". Не тръгва. И аз не тръгвам. Той продължава: "Давай, минавай!". Ама вържи бутилка 2 л.бира, едвам седи. Така поне 5 пъти- аз с ръката минавай, той с ръката ми казва минавай.Не мръднах, а той дойде до вратата и се изплю на стъклото.

43

Пускайте да гледате!

преди 9 месеца

Пуснах си да гледам "Хронология на бунта в Катуница от първите дни" от канала на Миролюба Бенатова. В репортажа има какво да се види. Много интересно как се промени обществото ни. Като чуеш какви думи се използват - най-натурални, сега ако ги кажеш, ще те баннат и ще те погнат от БХК.

42

Ф

преди 9 месеца

Убиецът е друг. Този е поел вината, защото е свикнал да посещава арести и затвори.

41

Анонимен

преди 9 месеца

В едни по благочестиви времена щяха да го на бият на кол в сред маалата за назидание, а сега наглеца иска в къщи. И да го пуснат без присъда, ако обещае, че повече така няма да прави.

40

Нане

преди 9 месеца

При преминаване в такваз маала, тежко въоръжен и никво спиране, квот и да се случи... Спирането е опасно за вашето здраве... ===)))

39

Анонимен

преди 9 месеца

В новините видях тумбата до колата. Казват, че нарочно карат да изскачат деца пред колите за пари. На един колега преди 3 месеца едно дете му скочи на капака на колата. Изскочило от казаните на пътя. Други се движат по 4 или 5 деца и се бутат едно в друго докато минаваш, за да се метне на капака и после да излязат цялото семселе да искат пари или викат полиция. Явно това дете пред камиона е бягало да отиде до другата къща отсреща. Едва ли пред камион ще има смелост да скочи нарочно.

38

Кравар - до 28

преди 9 месеца

И къде ги виде "работещите" българи ? В кръчмата , с ракията , чудещи се каква "далавера" да врътнат , преди да се приберат в къщи - насмукани и да набият жена си профилактично - за да си знае мястото . каквито българите , такава и държавата им .

37

Анонимен

преди 9 месеца

Агитката на Левски да иде да им запали катунa. Като на цар Киро. Помните ли, че тогава точно такъв беше случая? Изнаглял ром от цар Кировите беше прегазил българче. И от там идват агитките бате и му бяха изгорили къщата цялата.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Не му е дядо, просто един от компанията роми, пияни при това.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Шофьорът съвестен човек, останал на място. Трябваше да продължи с пълна газ. Когато хората от етноса са в група стават зверове. Ако е бил сам дядото нямаше да в толкова смел. Преди две години (2 или 3 не помня точно) в Пловдив на "Крайречна" до бензиностанцията на "Х.Груев" в "Изгрев" един човек удари леко изскочило дете на пътя. Над 300 човека от махалата изскочили с брадви. Имаше жандармерия. Минавах случайно и отклоняваха колите.В новините видях тъмата. Казват, че нарочно изскачат за пари.

34

до 20

преди 9 месеца

Ромите са първосигнални. Нищо чудно и бременна българка нарочно да я наръгат в корема. Когато са сами са страшно страхливи, но сега са били под градус много на маса. И вече става неуправляема тълпа. Те са от кастата на недосегаемите в Индия. Самите индийци са ги изгонили оттам преди около 2000 години. Да забелязваш прогрес? За индиец е изключително гнусно и обидно даже да пипне ром. И няма начин да го накараш. Щом са ги изгонили от собствената им родина - сам прецени за каква сганн става дума.