57

Анонимен

преди 1 година

ама ти си си за оставка бе, няма значение другото

56

Анонимен

преди 1 година

Явно не познава процесите в организацията, която се опитва да представя! Нищо ново! Най - малко на милиционер вярвам!

55

Бивш от МВР

преди 1 година

Като си казал А. кажи и другите букви от името! Че ще ги кажа аз!

54

Анонимен 8

преди 1 година

Вече 3 год е станида седна кой го е грижа за България

53

Анонимен

преди 1 година

Петър Тодоров докато говореше пред журналистите защо четеше от лист? Толкова ли не може да си конструира отговорите?

52

Попов

преди 1 година

Когато кохортата го назначи, не е ли разбрал как ще го уволняват един ден!

51

до 50

преди 1 година

Благодаря за инфото. Дамаджаната и Водката са от едно котило. Както и да е. Всички са от един дол дренки. България буксува. Самолетът е без пилот.

50

Мутри вьн

преди 1 година

Пп хора на маджо и шишиКакво да очакваме от тях

49

Анонимен

преди 1 година

До 48Стефан Янев като Министър председател в Първото служебно служебно правителство (2021г.) на Румен Радев, назначи Бойко Рашков като служебен заместник министър-председател)))Опа ,по-полека глав.сек.на МВР не се назначава от министъра ,а от премиера и с одобрението на Радев.А първи зам.министър -председател бе Гълъб Донев.

48

Щерю

преди 1 година

ЦРУ трябва да изчистят колонията си България и изцяло да овладеят службите на страната. "Западната демокрация" ще използва БГ за база срещу Русия, заради което ни и приеха в ЕС - територия за войски и военни действия. Тях друго не ги интересува тук. Според евро-атлнтическите ценности те не ни броят за равни с тях. Ами, - дано не успеят!

47

До 47

преди 1 година

Стефан Янев като Министър председател в Първото служебно служебно правителство (2021г.) на Румен Радев, назначи Бойко Рашков като служебен заместник министър-председател и служебен министър на вътрешните работи. Бойко Рашков назначи Петър Тодоров. Нямам намерение да споря, това са факти.

46

Анонимен

преди 1 година

До 45Бойко Рашков дамаджаната назначи Петьо водката. Сега ПеПе се правят ударени с мокра кърпа///Петьо водката е назначен от Стефан Янев при първото му управление тоест преди 25месеца,тогава не е имало ПП.

45

Анонимен

преди 1 година

Няма ли да излезе някой анализатор ( от новите) да ни разкаже какво да мислим за умнокрасивите послушковци, така предано захласнати по Посолството?

44

Анонимен

преди 1 година

Сега обиденият главен секретар ще взема 20 заплатки и ще стане съветник на пРезидента!

43

Анонимен

преди 1 година

Този индивид е учил за военен при социализма но за зла участ дошла промяната на 10 ноември и през 1992 г. от военните преминал в милицията, пардон, полицията. Видно е, че мечтата му е била да се окичи с генералски пагони. Даже вчера каза, че е генерал, въпреки ,че от много години полицията не е военизирана и там има комисари, а не офицери. Изчистването на България от такива е належащо, това са не само хората от миналото, те живеят с него и пречат на бъдещето на страната.

42

Анонимен

преди 1 година

Бойко Рашков дамаджаната назначи Петьо водката. Сега ПеПе се правят ударени с мокра кърпа.

41

Коцето

преди 1 година

До Анонимен 17 много сте глупав драги, то заради плоскоглавци като вас сме на този хал. Нали сте на власт сега, пък нещо не съфтим!!!

40

Анти Тяло

преди 1 година

Кой лидер и с какво го е заплашил та да подаде оставка, при факта че Радев го подкрепи?? Смятайте какво е видял човека!!!

39

Анонимен

преди 1 година

Аха ,а теб кой те назначи бе, дърво не додялано ?Хващай палката и бегай пътен полицай,лъжец скапан.

38

До 13

преди 1 година

Ти се майтапиш! В МО назначили съветник, който нищо не знае за отбрана и военно дело, тепърва учи във връзка с настоящата си длъжност и по образование е даскал, няма никакъв опит да заема подобна длъжност, отделно е ислямист, ти какви ги говориш, човек?! Ние сме на дъното!