64

Фончо

преди 8 месеца

А някой може ли да ми каже на порно актрисите какви са хонорарите, защото вчера гледах един филм как едни дъртаци правиха каквото си искат с една дама, всеки навсякъде, после всички вкупом й еякулираха в устата и за капак всеки от тях накрая мина и й се изплю на лицето. В смисъл, щом жените приемат тези неща за унизителни, защо ги практикуват срещу пари? Колко пари превръщат унижението в удоволствие?

63

Сашо от Варна

преди 8 месеца

Не само в доброволния секс, а и в изнасилването има определена Романтика....Груповия секс е една супер хубава "работа" Но изнасилване на невръстни 10 - 12 деца е абсолютен идиотизъм !!!

62

Бай Кольо Бургията

преди 8 месеца

В природата на един мъж винаги го е имало желанието да подчини сексуално, да доминира и да го направи грубо и без капка жал върху някоя жена. Въпросът е че не е редно и това желание трябва да се потиска. Ако ли не, има жени за тая работа, плащал и правиш каквото искаш.

61

една жена

преди 8 месеца

До Анонимен 76 Емигранти са сигурно, защото местният свещеник казва, че този квартал не бивало изобщо да се ражда и също, че е квартал на крайната бедност. В същия квартал през 2014 г. е било изнасилено и убито 6-годишно момиченце. Страхотия!

60

Анонимен

преди 8 месеца

Жената трябва да е изтънчена и непоправима трезвеница всичко друго е голям компромис.

59

Анонимен

преди 8 месеца

Посоченият случай от град Кайвано не е изнасилване на жена, а посегателство върху деца. Това е педофилия. Освен ако групата младежи не са били от онези малцинства или емигрантски групи, според чиито традиции 9-годишното момиче е вече мома за омъжване. Ето затова мулти-култи не върви. Не можеш да накараш nо-npuмuтuвнuя да приеме критерии, различни от неговите. Той иска да наложи своите и ако успее да постигне това макар еднократно, но непременно чрез груба сила, мисли се за герой.

58

Анонимен

преди 8 месеца

Аз такава пияница няма и да погледна.

57

До Анонимен 68

преди 8 месеца

Ти виж какво прогнозира N71, после се перчи, че нямало да те еди-какво-си. Каквито моми са се навъдили напоследък, никой мъж не е в сексуална безопасност.

56

А за мъжете

преди 8 месеца

не е ли свършено мa, како? Излиза си значи един мъж по къси паталонки, защото е горещо. Пийва си, защото 5-6 дена е работил като вол от сутрин до вечер, не закача никое момиче,не се държи свалячески и предизвикателно. Но когато тръгва да се прибира, изведнъж от тъмното изскачат 5-6 феминистки, нахвърлят му се на него- невинният, завличат го в някое мазе и го изнасилват, крещейки "Търсеше си го!". Защо Александра Мусолини си мисли, че той няма да се почувства като опозорена жертва?

55

Иди ги разбери тези

преди 8 месеца

Постоянно се оплакват, че нямало мъже, а когато се намери някой обигран да ги опъне - изнасилвач бил. Некои жени просто са мъжемразки. Е не говорим за насилници. Да, има и такива, но не говорим за тях сега.

54

Мими само по Бикини

преди 8 месеца

Анелия че еде дибелия. Ани не оставя недоебaни. Деси ше ми го омеси. Ваня ще яде бананя. Вероника ще свири на моята хармоника. Мери ще го намери.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Аз като мъж, ако се напия може да се спречкам с някой и да ям бой, ама поне знам, че няма да ме таковат, върпреки, че прайда иска да промени това.

52

Спас

преди 8 месеца

Аз така на пияна глава сирих на един

51

Само че

преди 8 месеца

Според текста, нищо подобно на заглавието не е казал...

50

Цончо

преди 8 месеца

Пияните мъже също!

49

Анонимен

преди 8 месеца

Ако жена започне да ми показва колко много пие, то с всяка чашка рейтинга и пада все повече. Само в България ако не ти се пие и те питат : Болен ли си ?

48

Тотьо Марков

преди 8 месеца

А мен едни пияни грозници като ме набараха.... Едвам избягах! Мъка!

47

Анонимен

преди 8 месеца

Ако се разходите из Слънчака и просто ще преосмислите света... В тази клоака има хора /мъже и жени/, които губят спомен за престоя си там.

46

Коста

преди 8 месеца

То и мъж да ми падне пиян, няма да му простя.

45

Анонимен

преди 8 месеца

Жена, която се напива не е много умна, защото всеки мъж иска да напие жената за да й паднат дрехи и задръжки. Жената не трябва да пие за да си придава тежест. Един мъж като мине една такава жена повече няма да я погледне, а трезвената ще тича подире й.