63

94893

преди 9 месеца

До 39849 - Руснаците надали ще се съгласят да изхвърлят Кирилицата и от езика си... Надали ще искат да говорят на Английски и да имат гоуем брат САЩ. За бг е напълно възможно... Имаше вече предложения да се пише на латиница ... Още малко напъни и ще се забрани кирилицата... :)

62

Анонимен

преди 9 месеца

"От 58 Ето го поредния. Гледайте Русия да не разследва София" Е те от 1944 до 1947 достатъчно разследваха не само София ами и България. Изтрепаха над 30 000 хиляди българи за да им се получи назначения марионетен режим на ОФ

61

Анонимен

преди 9 месеца

До 61 В Русия колко паметници има на Българи и колко улици, градове и села носят имената на Българи? Кажи ве? Няма да ми се правите на патриоти, руски подметки. Да манипулирате хората. Няма как да промените фактите. Червени б.к.у..и.

60

39849

преди 9 месеца

До 61 България и българския език съществуват много преди Еусия. Руснаците са взели всичко от нас. Предлагам те да си ги променят, не ние. Съгласен ли си "патриот"?

59

Предлагам

преди 9 месеца

Всички български фамилни имена завършващи на "ОВ" като Иванов и прочие да се променят и да завършват на "ОФФ". Така ще се отдалечим от руснаците... После ще се мине и на личните имена, нема такива като Иван да се мотат и да създават паника в нашия нов брат. А след годин две, българския език официално да се забрани... Какъв удар ще е това срещу русия ... а и срещу путин.

58

Анонимен

преди 9 месеца

От 58 Ето го поредния. Гледайте Русия да не разследва София. И тоя ми се пише "патриот". Руски бот

57

Киртаци,

преди 9 месеца

Какви са тия налудничеви идеи - Международно разследване в Русия??? Не сте победили Русия, за да ви идват в кратуните такива идеи.... Гледайте да не стане Русия прави разледване в София... хахаххахахха

56

Анонимен

преди 9 месеца

Западни интереси викат рycoробите. Какъв запад ви гони ве. Черноморието ни е изкупено от руснаци, руски паметници на всеки метър, улиците с имена на руснаци, градове и села с руски имена. Дори тези които ни лопата златото са руснаци с фирма регистрирана в Канада . Робии отворете си очите

55

Анонимен

преди 9 месеца

Все едно да пуснеш Тагаренко да проверява Русия, буахахахах.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Яко е как копейките като прочетат "международен" и си мислят за американците. Много ли ви е страх от тях ве копейки? Ми за страх си е. Само не разбирам що тогава не ходите при путинака? Тук не разбрахте ли че всичко се държи от тях и сме им роби? Бягайте докато е време, нас робите ни оставете тук да се мъчим

53

Ясно

преди 9 месеца

Всеизвестен факт е, че Путин е виновен за смъртта на Пригожин.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Пичуе русофили. Нещо се пробвате да ни лъжете или хабер нямате от нещата. Самолетна катастрофа се разследва за да се открият причините и да се отстранят евентуално в останалите самолети. Затова се вика най-малко производителя на самолета. бОли го някой за готвача на путин. Ама путин и КГБ шайката му не дават, защото разследващите наистина ще открият причината. За какви американци бълнувате?!

51

Анонимен

преди 9 месеца

Разберете, едно тези служители са повлияни от западни интерси и от мухата ще направят слон.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Нещастен случай било, вицове.

49

Смешники

преди 9 месеца

Отказа защото няма нищо общо с бомбата

48

Анонимен

преди 9 месеца

Така неречените от русофилската безмозъчнос КРАВАРИ поне имат и отглеждат крави. Осигуряват работа и храна за хората. Бладня може да прави само война и смърт.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Путин няма сметка а го сваля, оня беше политически трупп реално, но други сили имат а цел да го отстранят и овинят Путин за да може бликите, около Путинда се почувстват застрашени.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Идиотско е да се мисли,че Путин е свалил самолета. Той само е заповядъл да го свалят.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Като дойде края на Путин, робите ще си намерят нов господар. За това толкова мразят свободата, защото не знаят какво да правят с нея. По-лесно е да си *** и да ти казват какво да правиш. Тогава не носиш отговорност за собствения си живот а разчиташ на друг да го управлява. За това рycoрoбите мразят свободните хора. А "свободните" руснаци избраха да наторяват Украйнската земя, вместо да воюват за свободата на личността

44

Анонимен

преди 9 месеца

Краварите що не допуснаха международно разследвне на пожарите, които горяха 3 месеца и доведоха до екологична катастрофа.