26

Tайната е обществена

преди 8 месеца

Каква е тайната на дълголетниците от Италия и Коста Рика, за да доживеят до 100 години?. . . . . .НЕ СА ЖИВЯЛИ В БЪЛГАРИЯ!

25

Анонимен

преди 8 месеца

Тайната е, че са жени и вечно обвиняват мъжете в насилие. Съответно получават повече привилегии и живеят по-добре и по-дълго.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Без помощ от млади няма как да оцелеят. Това са държави с качествени старчески домове и качествено здравеопазване. И двете са туристически държави и населението им се издържа от имоти под наем и не слугува на часници

23

Анонимен

преди 8 месеца

Истина е 80-90 годишни в Италия прави като свещ един изгърбен няма у нас още на 50 изгърбени от работа

22

Анонимен

преди 8 месеца

Италя беше с най-висока смъртнос от кови.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Италия е пълно с робини от Източна Европа които прислугват на склеротични италянци до 100 г. Това е ключа. Но Италия е фалирала държава и досега плащаше пенсии със все по-големн заеми.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Бил съм в Италия в събота и неделя никой не работи даже през седмицата имат почивен ден в сряда или четвъртък беше а на обед затваря магазинчето си и отваря, в в 15 часа да хапне и да, дремне как няма да живеят 100 години

19

Симо

преди 8 месеца

Ей сега линк ще ви давам. Стоим с пра прапрабаба и ни четем коментарите и се заливаме от смях. Има си извор на младостта. Който търси, намира. Но повече от 400 години не можеш да живееш. Проблем е, че трябва постоянно да крадеш самоличности и почваш живота си отначало.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Богат няма нужда да работи и живее 120 г. Ако е овчар едва ли оцелява като няма почивен ден и зимата е на -20 вали или вълци. Коста рика има бесплатно здравеопазване и там е ключа.

17

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен (43) Италия и Испания?! Значи или не си бил там или си минал като турист и нищо не си разбрал.

16

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен (14)60 милиона?!?! Ти шегуваш ли се??? Тиквата има 10 МИЛИАРДА ойро бе човек!! Кви 60 милиона, тва са пари за семки.

15

Анонимен

преди 8 месеца

И защо трябва да живеете по 100 години като все ще сте си тъъъпи до козирката?!?!Хората не могат да си осмислят живота и за ден а искат да живеят по 100 години. И една година глуппак е достатъчно що са ви сто???Това е като да умножаваш числа по нула. Все си е нула бе брат!! И едно ти стига.

14

Тайната е обществена

преди 8 месеца

Каква е тайната на дълголетниците от Италия и Коста Рика, за да доживеят до 100 години?. . . . . .НЕ ДА БИВЯЛИ В НЪЛГАРИЯ!

13

Анонимен

преди 8 месеца

Праз и филии свинска мас - и 60 милиона у чували като Тиквата :)))

12

Анонимен

преди 8 месеца

Испания или Италия-там хората живеят истински.

11

преди 8 месеца

Само абсолютно куку смята че с изхвърляне на полезните в-ва от организма ще си удължава живота. От това се състарява много бързо докато организма не може да си ги набави. ДНК молекулата жертва организма за да поддържа репродукцията, изцежда го като лимон. Тайната е забавен метаболизъм 1000 калории. Половината живот е гниене и умиране така че само абсолютен мазохист или пристрастен иска да го удължи. И само садист иска да създаде някой друг и да му подари този невероятен дар на гниене и умиране.

10

Сбогом Гринго

преди 8 месеца

В Правец е пълно със столетници,в Банкя също.

9

Анонимен

преди 8 месеца

E как така бе, нали уж неженените мъже умираха много по рано от женените? Или поне това ни убеждаваха последните 50г. А сега стана "приоритет на щастливия живот с приятелите си" ключа на дълголетието. Ти да видиш, уЧените лека полека откриват топлата вода.

8

пияница мистик

преди 8 месеца

И в Гърция имат един такъв остров. Само столетници. Тайната и на двете места е, че не си дават много зор за нищо, задължително пият всеки ден качествено вино, тяхно производство и ядат много зехтин в салатите си

7

Анонимен

преди 8 месеца

Симо, връткаш ли?