207

Анонимен

преди 9 месеца

Без значение какъв е или не е той, докторите са длъжни да лекуват и да помагат на всички! Да се чака 4 часа в спешното с дете е пълна гавра с хората! Никой по време на соца не можеше да си представи такова нещо. Тогава здравеопазването работеше нормално, да ви е честита демокрацията :))

206

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 212 - Това е след 34 години демокрация... :)) Здравеопазване мнооого по-лошо отколкото при социализма. И много по-скъпо. А да не говорим за всичко останало...

205

Анонимен

преди 9 месеца

ние трябва да искаме обяснение от тях защо е толкова бавно - да го оправят нали за това са там

204

Анонимен

преди 9 месеца

Искал обяснение защо е чакал толкова? Защото Пирогов е една болница на 1 млн жители. Защото София е мноого големо село, не е като Рибново или Гърмен. И затова се чака малко повече.

203

тя

преди 9 месеца

Мутрински номера - заплашва !

202

Анонимен

преди 9 месеца

Който се е сблъсквал с такъв тип хора много добре знае как се държат и колко са нагли, започват да използват имена и да заплашват. Като прочета съветник независимо какъв и къде ми е ясно, че е нечие протеже. В Ст.Загора имаше една такава общинска съветничка адвокат, която най нагло си уреждаше само нейните продажби на жилища.

201

Анонимен

преди 9 месеца

Съветника искал обяснение ... Баси наглоста. Ние искаме обяснение какво търсят подобни хора във власта. Оставка на министъра, оставка на подопечния и на всеки друг дето излиза с номера "ти знайш кой съм аз бе..." В една нормална държава тия повече нямаше да допрат до обществен пост!

200

тя

преди 9 месеца

Те от ДБ са такива - "умни и красиви " !

199

Смях

преди 9 месеца

Има ли военно образование , има ли Академия ,има ли опит и постижения във военото дело !

198

тя

преди 9 месеца

Тай сега много неща ще отрича , ама аз на него не му вярвам ,защото тия с парите и власт в България се самозабравиха ! Съветник в МО ,такива нагли и прости типове ни управляват ,зтова сме "цъфнали " !

197

Анонимен

преди 9 месеца

Мустафа и Айше Емин защо не са на тютюна , ами са тръгнали да се репчат на докторите?

196

Няма такава държава

преди 9 месеца

До кога ще търпим такива невзрачни и противни *** влечуги, да ни се качват на главата?Този Мустафа кой го е назначил за съветник ,че и да плаши с поста си?ОСТАВКА!

195

Анонимен

преди 9 месеца

Съветник на министъра на отбраната без подходящо за неговата длъжност образование, който в вомента изучава специалност свързана с настоящата му длъжност. Същият този, ако съдя по готварския блог на жена му Айше е ислямист, т.е. !!!ислямист!!! без необходимия образователен ценз съветва БЪЛГАРСКИ министър на отбраната?!! Ние ислямска държава ли сме?!!! Или ще ставаме?!!!

194

село

преди 9 месеца

Обяснявам,г-н Емин и сие,НЕ ДАРЯВАТ,те ПРИЕМАТ ДАРЕНИЯ!!!

193

село

преди 9 месеца

Нали е от240ях,,,СПЕЦИЯЛИСТИ''.

192

Еркюл

преди 9 месеца

Мустафата е мислил че името му отваря врати,но ако за другото дете вече се е дало някоя и друга кинта като ,,стимул" за докторята,мустафата какво се напъва.Там в Пирогов всички са велики и големи,но първо да извадят ,,пликче".Така стават тия работи господине.Щом си голем,ще даваш големи ,,стимули".С едното име само ,,не иде''.

191

Рди

преди 9 месеца

Лекарите му били обяснили защо не е подходящо НЕГОВОТО дете да вижда ДРУГОТО в тежко състояние, НЕ че той е поискал да се вкарат детето му в шокова зала с раничка на челцето. Той просто си е бил КОРЕКТЕН, но те ей така са решили да му обясняват колко нелепи и вредни са му претенциите. А сестрата - тя както винаги ще опере пешкира, че не му е направила темане.Чака се много, защото небрежни родители допускат детето им да се нарани. И при най - малката раничка търчат в Пирогов.

190

Анонимен

преди 9 месеца

Като много бързаш, защо не си отишъл в частна болница и щяха да ти обърнат внимание веднага ? Щом си се наредил в държавната болница седиш и си чакаш редчето и номерчето.

189

Некъф

преди 9 месеца

Мустафа Емин съветник по отбраната. Шшшш тия вече прекалиха. Я му покажете дипломите да видим кое му е толкова специалното на Мусито

188

Анонимен

преди 9 месеца

Типично поведение на човек от "религията на мира" към неверниците. Ако си мислите, че хора с такива имена ви имат за нещо повече от животни, сте в дълбока заблуда