21

Анонимен

преди 9 месеца

Абе, нещо Саудитците с още няколко държави и те застават зад Брикс и искат да сменят долара като основна валута. По-скоро американците ще я закъсат яко, ако продължават така с политиката си. Но те си го направиха. Не съм фен на Русия, но коя държава ще е съгласна активите й да бъдат замразени при война или друг проблем? Съответно другите почват да се опитват да избягат от зависимостта от САЩ.

20

???

преди 9 месеца

Какъв смисъл се влага в понятието "финансист"? Експерт по финансовите въпроси или лице с крупни финансови възможности, което прави значителни инвестиции и други финансови операции с осезателни последици за обществото и държавата?

19

Бре!

преди 9 месеца

Експертите от"Позитано" 20 обезцениха долара! Защо ли тогава продължавада пребивава в САЩ детенцето на тяхната предводителка?

18

Анонимен

преди 9 месеца

Разбрахме какво има да ни каже Бисер Варчев. Този сайт цена няма да има, ако помести и мненията на чуждестранни специалистипо същите въпроси.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Е как така с напечатана варута ще изкалат супер показатели+ Като си печеташ сват ти требе, всекви показатели по желавие. Аз си цагубих дебитната карта, но отивам да печатницата да си понапечатам малко мангизи

16

Анонимен

преди 9 месеца

"Единна валута" е предложение на президента на Бразилия Лула да Силва. Това предложение е едно от многото в работата на форума на БРИКС, което на дадения етап бе оставено без внимание, като много, много преждевременно. "Единната валута" съвсем не е пропаднала. Тя е дългосрочен план.

15

Чобан Хасан PhD

преди 9 месеца

Валутата на брикс е стока срещу стока, племенно общински строй както учеха комунистите

14

Анонимен

преди 9 месеца

"Пропадналата валута" - първосигнално заглавие.

13

Ей,тва от българина

преди 9 месеца

няма по-компетен ! Откъде ги вадиш тея "бисери", бе Бисере???

12

Христо Христов

преди 9 месеца

До 9 "Мразя Русия заради десетилетията комунизъм..." - Русия два пъти предлага на германия да се обедини. "Бащата на (немската) република" аденауер два пъти отказа. Паралелно с това почнаха провокациите на сащ и великобритания, които доведоха и до втвърдяването на позицията на СССР. Факти.

11

Христо Христов

преди 9 месеца

Не е нужно брикс да има собствена валута. Достатъчно е да имат добри отношения и да смачкат ЕС, който ги нарече "Новата ос на злото".

10

Анонимен

преди 9 месеца

Бисерчо ти май живееш на друга планета и недей да казваш на никого, че си финансист. В момента Русия, Китай и Индия правят най голямото освобождаване от ДОЛАРИ. Създаване на единна валута отнема време БРИКС работят много ускорено за това. Ноооооо първо трябва да се освободят от зелената тоалетна хартия. БРИКС вече изпревари Г7 икономически и притежава по голям финансов капитал РЕАЛЕН не кух както сащ и ЕС.

9

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 9 месеца

Какво Говори Тоя Заблуден Човечец .....Никой Не Иска Долари .....Става за Тоалетна Хартия

8

500К

преди 9 месеца

Половината валутни търговии в света са долар-евро. Всеки ден. Другите 50%- всички останали. БРИКС валутата все още е идея. Успех!

7

Жжээф

преди 9 месеца

"Отслабена Европа " Еми то това беше целта на гнусните кравари. Мразя Русия заради десетилетията комунизъм, но ФАЩ мразя повече. И се надявам като се почне, Путин да не ни удари нас с ядрени оръжия, за да мога преди да си тегла куршума, да видя как кравария гори.

6

Киро парцала

преди 9 месеца

Начи сега Цялата Кравеферма ще се изреди да ни обяснява колко е зле положението при БТИКС и куцо кьораво и сакато се е втурнало да се дере глашатайски с този Антилозунг. Спрете.. разбрахме.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Голям страх от този БРИКС тресе почти всички ТВ.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Американците злоупотребяват с това че са силни икономически и военно, това е рецепта за упадък. С този дълг който трупат няма как да изкарат вечно и трябва да го стопяват.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Долара държи дял от над 60% от валутните резерви на страните по света! Далеч назад са еврото и китайския юан с около 15%. Докато това е така, всякакви глупости за това че някой щял да измести долара, са ала-бала за наивници

2

Анонимен

преди 9 месеца

Европа трябва да се отърве от долара, но с тези по върховете е проблем. Европа не помага на европейците, а на другите.