27

Анонимен

преди 8 месеца

СРЕЩУ БРЪЧКИ - Изкъпваш се. Не си изтриваш лицето и шията. Оставяш лицето си и шията си мпкри. В шепата си сипваш сок от Лимон и намазваш лицето и шията. След това в шепата си сипваш Олио от Маслини и намазваш лицето и шията. Ефекта е огромен. подмладяващ. Бръчките изчезват.

26

Анонимен

преди 8 месеца

ИЗЯЖДАНЕТО НА ЕДИН КОКОШИ ЖЪЛТЪК НА ДЕН, БИЕ ДОКТОРА ОТ МЕН... ЧЕРУПКИТЕ НА ЯЙЦЕТО НЕ ГИ ИЗХВЪРЛЯМ, А ГИ ЧУПЯ И СЛЕД СМИЛАНЕ ГИ СЛАГАМ КЪМ ЯДЕНЕ. ИЗПОЛЗУВАМ САМО БЕЛИ КОКОШИ ЯЙЦА! Белтъка рядко го ям понеже едно време са го използували за лепило!

25

Анонимен

преди 8 месеца

ЗА ЗДРАВИ КОСТИ, ЗДРАВА КРЪВ, ДОБРО ЗРЕНИЕ - В блендер слагате Една кофичка Чисто Българско Кисело Мляко. Добавяте една кофичка Минерална Вода и Листата от Една Огромна Връзка Магданоз - Мюрдия. Включвате блендера и се получава ЕЛЕКСИР НА ЖИВОТА, който Гради Кости, Кръв и Прекарсно ЗРЕНИЕ НА ОЧИТЕ - възстановява им функциите на зрение. Трябва да започнеш да правиш упражнения с очите като гледаш вляво, вдясно, нагоре, надолу и така всеки ден и след един месец ЩЕ ВИЖДАШ ВСИЧКО!

24

Анонимен

преди 8 месеца

РЕЦЕПТА ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ХЕМОГЛОБИНА - Смесваш в равни количества орехи, лимони и мед в бурканче и по няколко лъжици на ден преди хранене... Който желае може да прибави и в по-големи количества магданоз,. Супер е за повишаване на хемоглобина особено за бременни.

23

Анонимен

преди 8 месеца

ЗА ПРОСТАТА - (Една шепа ЕЧЕМИК. Една шепа РЪЖ. Една супена лъжица ЖИВОВЛЕК) - се варят в 1.5 литра вода и ври докато остане 1 литър.

22

Анонимен

преди 8 месеца

ЗА ИЗХВЪРЛЯНИ НА КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ В налейте една трета ЗЕХТИН, една трета БИРА и една трета ЛИМОНОВ СОК и го разбъркайте и да стои на тъмно. Лимоновия сок чупи камъните в Бъбреците, Зехтина разширява пикочните пътища и безболезнено да минават, а Бирата тика строшените камъчета да се изнасят навън. Вземя се по една супена лъжица сутрин, обед и вечер преди ядене.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Малко ли рушвети вземат и часпром 50 лв. прегледа :)))

20

Анонимен

преди 8 месеца

УНИЩОЖАВАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД ВИРУСИ и БАКТЕРИИ - Достатъчно е една супена лъжица КИСЛОРОДНА ВОДА да разтворите в една обикновена чаша с минерална вода и този разствор да го изпиете на гладно. Малко ще Ви е гадно, но ще го изтраете и след това никакви проблеми! Няма такъв вирус или (п ар" аз" ит), който да е устойчив срещу кислорода - този Дар от Бога!

19

РужА иГНАТОВА

преди 8 месеца

Всички лекари да се изнасят към Терминал 2.Там ще взимат много по добри заплати.

18

Анонимен

преди 8 месеца

ВИСОКО КРЪВНО, ИЗХИМИЧЕСКА БОЛЕСТ НА СЪРЦЕТО - Три ореха и три скилитки чесън се смесват и се консумират на гладно в продължение на един месец. Прекъсва се 10 дни и пак се продължава до явно подобрение.

17

Анонимен

преди 8 месеца

ЦЯЛОСТНА РЕГЕНЕРАЦИЯ НА ИМУННАТА СИСТЕМА Гладуването в продължение на ТРИ ДНИ стартира протзводството на Бели Кръвни Телца които започват да се борят срещу всяка инфекция в тялото на човека. Изследванията показват, че постенето "включва регенеративен ключ", който подсказва на стволовите клетки да започнат производството на Бели Къвни Телца , които увеличават имунната система. Химиотерапията по време на лечение на рак унищожава цялостно имунната система, а гладуването я възстановява цялостно!

16

Анонимен

преди 8 месеца

Лекари днес цял ден звънят да търсят възраст и хора за контролен преглед. Хората им казвали, че е много топло и при 35 градуса не излизат много навън, но докторите настояват да се явят на контролен преглед. Съседи и роднини казват, че се опасяват да отидат на лекар защото техни познати така ги настаняват в болниците. Аз съм от Пловдив. В Пловдив също има лекари милионери при капацитет 20% запълнени легла в болницата. Явно се задействаха от разкритие за заплатите им, което се появи преди седмица.

15

анонимен

преди 8 месеца

Самата система трябва да се ребалансира. Нима лекарите, мед.сестри, санитарите по болниците не знаят, че директорите им годишно прибират по 250-300хил. лева. Част от парите може да дойде от намаляването на директорската заплата. Щом началниците на клиниките получават 2,5-3хил., директорът да получава заплата 2-3-4 пъти по-голяма, но никак 10-15 пъти.

14

v

преди 8 месеца

не може разбира се. на директорът не му стигат 500 000 годишна заплата.

13

българин

преди 8 месеца

Крадците-псевдолекари-управители на болници крадат като за световно.Алчността им е достигнала невиждани висоти-по 100000,200000,300000,400000 лв годишно за нищо го нямат.Разбойници-псевдолекари,вие какъв труд нложихте като количество и качество,та ни ограбвате така?Не искам повече да плащам здравни осигуровки.Такива алчни типове,като лекарите,няма втори.

12

доктор Дре

преди 8 месеца

Сега след като няма никакво увеличение за лекари да не ти се налага да отидеш да те лекува доктор .По добре е да се ходи на врачки и баячки.Другият вариант само на билково лечение.

11

Любо нета

преди 8 месеца

А защо тогава постоянно вдигате цените.Инфлацията върви с пълна сила.Триглавата ламя Гроб-ПП-ДБ ще ни съсипят.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Намалете заплатите на директорите на болници колкото заплатите на мед. сестри и ще има пари за всички!

9

Анонимен

преди 8 месеца

Който не е доволен подава молба за уволнение.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Има валутен аборт и няма пара за заплати. Нали това казваха 1999 г. че трябва дисциплина.