45

Анонимен

преди 9 месеца

тези на лягане и на ставане бълнуват злоба срещу България, не искам да ги чувам даже какво пелтечат на развален български!

44

Стига бе,

преди 9 месеца

...не търсел определена дата, а търсил задачи...??? Ами ,първата ви задача е да си спазвате договора ,който сами сте подписали!

43

Анонимен

преди 9 месеца

Г-н Мицкоски, задай си въпросът защо България, а не Сърбия първа в света призна независимостта на РСМ. Сърбия никога не са Ви смятали за отделна нация и държава, а за южни сърби - бановици. Сърбия Ви призна, едва след като Русия Ви призна. Когато България първа Ви призна, ти сигурно си бил на луната или в някоя сръбска квартира. Мицкоски е агент на сръбските тайни служби, дегизиран като местен патриот.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Език история определят дали са маке. А там е 70-80 % бг и 20 % сръпско робство.

41

анонимен

преди 9 месеца

Е ка България, ретроградният Меркурий ви спира, Мицкоски!

40

Защо

преди 9 месеца

Защо са ни макетата в ЕС . За всяко искане на България те ще гласуват против, ако ги пуснем да влязат в Европа . Толкова гласовити, злобни и отмъстителни хора са .

39

И.Б.

преди 9 месеца

Г-н Мицкоски, щом по Вше пропагандно мнение ЕС праща лоши сигнали, отттеглете молбата си за членство. Защо се мислите за човек, който налага собственото си мнение на съюз от такъв мащаб? Направете си тогава конкурентен диктаторски съюз.Тогава май ще останете без членове.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Корупция, хаос, расизъм, ксенофобия, разруха и пъен катаклизъм и . Ей това е северна македония в момента. За жалост. Единственото което България иска вече е сложено на масата. И ако го приемат те самите ще се подобрят. Не ведната, с течение на времето, както стана тука, но ще тръгнат напред. Толкова малко се иска. Щом Франция и Германия след 2 войни заровиха томахавките и ние можем. Нека Северна Македония да покаже Европейски ценности.

37

Ретро милиционери

преди 9 месеца

Мадонската полиция, освен пълното си безхабере и безсили показа и долна алчност. Помните ли когато македонски официялни полицаи задържаха и биха запалянковци на българси футболен клуб. После им наложиха глоба дедо можеше да бъде платена само в само в КЕШ. Защо само в КЕШ а не по банков път? Ок, хуу, макетонските милиционери в началото казаха една цифра. Българските запалянковци събраха дори повече пари. Маке-Млицията като видяха че има КЕШ и веднага завишиха глобата - на толкова колкото КЕШ имше

36

Истина

преди 9 месеца

то има област република македония, няма такава държава, държавата е България!

35

Фики Фъцмики

преди 9 месеца

Стойте си тогава сами във Велика Македония и пийте за вашия крал Александър Македонски.

34

Анонимен

преди 9 месеца

аха да се поправи човеко но лишия свят му кака в памперса

33

Светът се обединява.

преди 9 месеца

Тези сръбски мушмуроци искат да се делят? Ами, да ги лапне Албания, на никой не са притрябвали. Да, Охридското езеро, Охрид, много е хубаво. Ама заради това да си продадем държавата и българите, които живеят там? Не е редно. Всички имаме роднини там, всички имаме и роднини оттам.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Когато си комплексар всички са ти виновни, че не можеш сам да си избършеш г.з.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Разбира се, че е намерил подкрепа в Белград. Сега остава и в Москва да отиде, при господарите си, за да получи допълнители инструкции. Вече и срещу ЕС се обръща и маските паднаха окончателно. От гражданите в БЮРМ зависи веднъж завинаги да спрат да гласуват за побъркани националисти и да ги поставят на мястото им.

30

Анонимен

преди 9 месеца

"защото през последните 30 години е имала толкова конституционни промени, колкото всички държави-членки взети заедно" - винаги е така в началото на една държава. Много неща се изясняват и дефинират. И това е поредния пример, че Македония е нова държава.

29

Зозо

преди 9 месеца

Хахахааа, тоя сърбомански мендил вече става смешен. Ми Стойте си в чакалнята, ето Турция е вече кандидат от 50 години :))))))))))))))))))))))))))))))))) Ич ми не пречите.

28

Паню Баирски

преди 9 месеца

Няма тскова нещо като македонец! Няма македонска държава и македонска нация! Абсолютни бок- у- и!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Май забравихте че Русия създаде Македония.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Kвичeнeтo ти е музика за ушите ми.