33

Анонимен

преди 9 месеца

Влошаващото се умствено забавяне на неолибералите, пълзи из целия западен свят и го унищожава. Бързо.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Вижда се колко е крехка световната икономика. Китайците се радваха,че купуват евтини руски суровини,но беше ясно,че инфлацията в ЕС ще намали търсенето на стоки. А този пазар заедно с американският са основен за китайските стоки. Та колкото по-зле са ЕС и Сащ,толкова по-зле ще е и китайската икономика. Едно е да продаваш стока на 3 милиарда души в света и съвсем друго да продаваш на 2 милиарда примерно. Започваш да затваряш заводи. Като развият и БРИКС ще стане още по-зле за тях

31

Анонимен

преди 9 месеца

30 до 31 Само като те чете човек,и усеща от теб "Демократичен полъх"!-:) Аз бих задал въпроса така. И КАКВО се случва? А не като теб и "ко" се случва!-:) Бегай да спиш с 200 Дечо!-:)) Лека! Леле леле!-:) Така си говорете само в Училище! Виж в Обществото Гаранция прави Впечатление!-:)

30

До 30

преди 9 месеца

И ко се случва толкова дето няма да се справят както винаги ? За да се справи една държава трябва да си демократична работеща икономика базирана на капитализма и това е достатъчно

29

Анонимен

преди 9 месеца

Верно ли Анисия?-:) И вместо да си правиш "труда" да ни "вменяваш" някакви "теории" в Световен икономически аспект.То по добре Коректно сподели какво се случва с " Европейската икономика"? Какво се случва в Германия? Франция? И ЕС като цяло? Русия разбрахме че се държи Стабилно!-:) Къде сме Ние Големият " ЕС" в Европа!!!!-:)))

28

Коцев

преди 9 месеца

Днес един руски пропагандон се жалваше че китайците изместват камионите Камаз от родния пазар на русия. За последната година в следствие на санкциите и агресивната търговска политика на китай и не на последно място по-доброто качество на китайските камиони, доведоха до 50% спад на продажбите на Камаз в русия.

27

До 23

преди 9 месеца

Американците не ги мисли те избират къде да произвеждат а и Китай не е ефтин вече

26

До 25

преди 9 месеца

Ами не е така ...хахахаха ама хич . Като навсякъде има хора които не спестяват за бъдещето но ако си кадърен в Сащ и не си мързелив и си амбициозен това е всичко което ти трябва за да успееш . Дори къдърността не е толкова важна . Ако си работлив и амбициозен е всичко което ти трябва за да направиш бизнес и забогатееш . Гледал ли си филма Форест Гъмп ? Той е бавно развиващ се и все пак става много богат . Та това е Америка . Лошото е че всички копейки дето драскате не сте излизали от България.

25

Анонимен

преди 9 месеца

"Да бе ама Сащ са най силната икономика . Там всичко работи и просперира ." - ХАХАХХАХА. Всичко работи, ама 90% са от "чек на чек" и имат бездомнииц, колкто да напълнят 2 града.

24

Анонимен

преди 9 месеца

"Сащ създаде Китай като използваше ефтината им работна ръка ." - Да, но си спаси и сосбтвената икономика, доакто го правеше.

23

Анонимен

преди 9 месеца

До Без американските - Без китайското производство, един iPhone ще стане 4000 долара. Златната кокошка на кяото е заложена цялата американска икономика (да, точно така - не ставаш компания за 3 ТРИЛИОНА, ако нямаш цялата икономика зад гърба си), ще вирне крака.

22

Анонимен

преди 9 месеца

До USA"Китай великата сила ,истината е ,че никога не са били такава и няма и да бъдат !" Изивнявайм се, но колко самолетоносача прати Байдън към Тайван, за да сплаши тази "невелика" сила? О да ... нула!

21

Анонимен

преди 9 месеца

Китай ще нарасне само 4-5% това е грандиозна катастрофа.

20

USA

преди 9 месеца

Що така бе ,как глад ,те уж щяха Америка да задминават ,Китай великата сила ,истината е ,че никога не са били такава и няма и да бъдат ! Да четат собствените си управници те са казали всичко ,ако не беше Дън Сяо Пин ,щяха още да ловят врабчета , а той казва "В момента в който Китай обърне гръб на запада ,глада който ще настане ще е стотици пъти по- голям от този при Мао " Просто ясно и точно ! Именно глада казва другаря ,а не криза убийствен глад това ги чака

19

Анонимен

преди 9 месеца

Китай са консолидирана нация и не са раздирани от големи противоречия. Така или иначе ще вземе адекватни мерки не се кахърете напразно.

18

Аман

преди 9 месеца

Аман от хамериканска пропаганда е ,Китай зле ама Америка цъфнала и вързала с трильони дългове ,в Украйна птичките пеят и там живеят най свестните хора в света,руснаците няма какво да ядат ,ние сме по добре от Гърция и тем подобни глупости- платени драскачи такива.

17

Георги

преди 9 месеца

Китай е вече бита карта. Въобразиха си, че заслужават повече от купа ориз за робията към белия човек. Сега започваме да надуваме Индия. След нея Нигерия.

16

Без американските

преди 9 месеца

Инвестиции Китай е никой !

15

Още Тръмп каза

преди 9 месеца

Че Сащ трябва да спрат в инвестирането на Китай . Той беше либерален с Русия но много твърд с Китай . Реално Сащ създаде Китай като използваше ефтината им работна ръка . Но китай не е ефтин вече а и Сащ геополитически не могат да си позволят да правят Китай по богат отколкото е

14

Анонимен

преди 9 месеца

Китай е гъсто насалена страна и дори да стигне някой ден на първа позиция по най-голяма икономика в света то голяма част от населението на страната няма да го усетят.