109

Анонимен

преди 9 месеца

Той не е виновен Акълът му й толкоз - на крадлив мародер. И кошаревски свидетел.

108

Иван

преди 9 месеца

Как няма да го защитава, Божков има 3 милиарда долара собствено богатство. И дъщеря му е омъжена за сина на Божков. Софиянски също завлече милиони от държавата, продаде Халите, събори градската библиотека срещу Народния театър и си построи хотел. Всички това напълно законно, нали. Сега да спре да хленчи. Аман.

107

Анонимен

преди 9 месеца

Софиянски като какъв се изявява че ще определя кой е виновен и кой не? Понеже неговите кметски врътки се случиха успешно и закона не го лови, сега се прави на съд. Разпродадоха държавата на безценица и облагодетелстваха подобни на Божков олигарси,сега ги изпират, та и за морал и право говорят.

106

Анонимен

преди 9 месеца

За 19-те обвинен остави от къде се взеха, ами взе, че изплува и 20-то за престъпление срещу Републиката, което тихом-мълком дори отпаднало в началото на юни 2023г. По-съществено е от къде се взе обвинението за бизнес с Пригожин. Открили в пощата на Божков уличаващи го в бизнес с Грузия, с Крим и поздравителни писмо за анексирането на Крим. Но това се е случило още през 2014. Те сега ли откриха пощата на Божков и гласовите експертизи, за които спомена обвинението - от сега ли са? Защо чак сега??

105

ха-ха-хи...

преди 9 месеца

Краставите магарета се надушват от далече !!!

104

Анонимен

преди 9 месеца

Всяко чудо за 3 дни. Скоро ще се започне да се говори за нещо друго.

103

Наш човек

преди 9 месеца

А, има си хас !

102

Кешев

преди 9 месеца

Делото на века трябва да бъде срещу "правосъдната" система в България и нейните служители. В случая на обезобразеното момиче, прокурорката е за разследване и това е поредния скандален случай разтревожил обикновенните хора. Вероятно съдебната система привлича много хора без морал, готови на всичко за малко кеш от престъпниците.

101

Галя от посолствоТО

преди 9 месеца

Софиянски е тъжна , Оз &ъбена карикатура, останал без парици от крадените днес разчита на успешния брак на дъщеря си с божков младши . Само на това. Несигурни дни. Няма какво да се раздаде за някоя комисионна.

100

Анонимен

преди 9 месеца

И един милиард от Лотария България не е взел сигурно. Гарван гарвано око не вади. Престъпниците се подкрепят един друг.

99

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 9 месеца

БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ СИСТЕМАТИЧНО СЕ ОПИТВАТ ДА ИЗГОНЯТ ВСИЧКИ ПРОЗАПАДНИ БЪЛГАРИ ОТ БЪЛГАРИЯ ИЛИ ДА ГИ ОСЪДЯТ. НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ.

98

Анонимен

преди 9 месеца

19 дела дойдоха от там, че е най-големия престъпник в БГ.

97

Анонимен

преди 9 месеца

Още от времето, когато беше кмет на София, Софиянски се открои като един мъдър човек и политик, никога празнословещ и винаги с премерени думи.

96

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Сделката се проваля тотално.6 месеца минават и започва Бойко.

95

Анонимен

преди 9 месеца

Той само халите да продаде на безценица. Продаде и заграби куп други неща....дано да му теглят куршума скоро на Кофиянски

94

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 102 - Останал е изненадан, защото вече е имало сделка, ама не е била от официалните.

93

Анонимен

преди 9 месеца

Има само едно нещо, за кеото може да водят делос рещу него в момента - неплатени данъци. Проблемът идва, когато даде обяснение, защо е имало неплатени данъци ... Видиш ли - легланите пари "се следят". Ако имаш легални 60-70 млн на година, но "изчезват" и не си си купил нищо насреща, започват не от НАП, ами от едни международни организации за борба срещу тероризма, да те търсят, защото такава сума, не изчева ей така, без да отиде в джоба на някой лош ...

92

Анонимен

преди 9 месеца

съдебната реформа е неизбежна и неотложна

91

от халите за левче

преди 9 месеца

е как от къде се взеха бе стефчо , от миналото му . отделен е въпроса защо не са го осъдили още преди години . то и ти трябваше да бъдеш осъден че продаде халите за един лев .

90

Анонимен

преди 9 месеца

98 Схемата "прокурор-адвокат-съдия" действа безотлезно, както видяхме в случая с "Дебора". Но дела от калибъра на черепа, се наблюдават от нашите партньори. Адвокатът на Божков е останал изненадан от решението на съда за постоянен арест. Или е некомпетентен, или се е надявал на договорка, при управлението на ПП,ДБ. Нали черепа плати юмручния преврат, който ги доведе на власт. Неетично е за адвокат, да назове хората "простолюдие", когато обвини съда в показно за пред обществото, решение.