77

Snitch

преди 10 месеца

Айде Череп, почвай да пееш!

76

Боко

преди 10 месеца

Когато измислихме схемата с Васко и Влади, мислехме че ще ни се размине - аз бях най-големия в държавата, Васко най-богатия, а Влади ни беше метресата. Дори не предполагахме тогава, какво може да се случи. Ковита разби постата и сега сме се хванали за гушите - двамата ми приятели са в Магнитский, скоро сигурно и аз ще вляза вътри

75

Анонимен

преди 10 месеца

Боко и Влади Горанов вече са забегнали в Турция при пачките, кюлчетата и Чувалите на Божков.

74

Пканко Бектокеи

преди 10 месеца

Ако ткябва да казсъждаваме казумно, как може да има хока, които подкгепят откговени пкестъпници? Ето това все още не мога да пкоумея. Значи той го е кгал-кгал с десетилетия, плебса си е давал от последните пари за хляб, за да даде за непечеливш билет от Лотакията на Васо Чекепа, и после видиш ли, му пожелават успех и му пкавят евала. Ето това дкаги мои, не мога да го казбека.

73

Неразбрал

преди 10 месеца

Кога ще го самоубиват? Или просто ще му прилошее?

72

Анонимен

преди 10 месеца

От Промяната разбрахме че са добри хигиенисти и послушковци,каквото Дон Бацоне каже!

71

Анонимен

преди 10 месеца

До Нелина - боя ли имаш предвид?

70

Анонимен

преди 10 месеца

До Нелина ....Пeдро, днес Нелина ли се казваш

69

Анонимен

преди 10 месеца

Не е случайна тая работа, след убийството на Алексей Петров, Божков се връща. Някой му е разчистил терена и сега го изпращат с поръчка. Обещали са му закрила от една институция, за да действа срещу едни други институции, които днес са трън в меките части на Рассия.

68

Нелина

преди 10 месеца

Мъж като Божков е да го изядеш целия ако ти падне :P

67

Нелина

преди 10 месеца

Супер якия пич е

66

PalmsBetAfrikaKorps

преди 10 месеца

Според оперативна информация бившата барета бай Добри и бивш шеф на охраната на Божков е направил първият опит за убийството на Алексей Пъпеша.Това са фактите а разсъжденията оставям на вас!

65

Нелина

преди 10 месеца

Триумфалноо. Божков е готин мъж с харизма, чар, власт, пари, сила....:)) :*

64

Анонимен

преди 10 месеца

Абе ама къде е Бойко бе?Нито се появи да коментира убийството на Алексей,нито връщането на Черепа.Скрил се е като мишоок!

63

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонимеН 46 - Ами смао ти показва, каква голяма работа са "мутрите", особено новите. Виждал съм военен, да поваля разбесняло се прасе, збягало от ферма, с личен 9мм пистолет на 25+ години, от 15 метра, два куршума в гръдния кош, докато животонто бяга към друг човек. Онея или са го стреляли със съчми или е бил някоя от тея мутри, дето държи пистолета на енда страна и се поства в инстаграм

62

Полит Инжинерство

преди 10 месеца

Падението на Българско Лято съвпада с възхода на Възраждане. Аз лично виждам един и същи почерк в двете партии. Подозирам че Чурубука и Космадин Жинъта- Бастyн са се сдушили, когато Божков търсеше политическа платформа, върху която да паразитира, за да се яви на избори. Възраждане се финансира с незаконните пари на Черебухата.

61

PalmsBetAfrikaKorps

преди 10 месеца

Божков се прибра триумфално през триумфалната арка която в България е Вход/Изход от летище.А на други места е по грандиозен монумент.

60

Анонимен

преди 10 месеца

До и после що сме клоак - Кои са престъпленията на Божков, ако не е тайна? Засега прекият му конкурент, и бивш бизнес партньор, го обвини в ръководене на пресътпна група, а после не спря да хвърля кал - то не бил изнасилвач, то не знам си какво. Другото е, че "укривал данъци", ама май се оказа, че няколко "държавни служителя" са го рекетирали. Тогава, ТЕ ти казват, да криеш данъци, че иначе не въри, да регистрираш 500 млн печалба, а да имаш само 200 ... остава следа :)

59

ХАХАХАХАХА

преди 10 месеца

Черепът спонсор на Възраждане!?! ХАХАХАХАХАХАХАХА, пич имаш много развинтена фантазия. Трябва да се пробваш като сценарист в Холивуд или поне при Слави Трифонов.

58

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 60 - Това с веолосипедисчето работи само при три условия: - Службите го позволяват. Прекално си глупав и всеки ден излизаш на ендо и също място. Собствените ти хроа те предават.