112

мамашка

преди 9 месеца

До Шуменскизащо изстривате дургари

111

мамашка

преди 9 месеца

До Анонимен---този със бялата фуста до ларватаще оправи рботата

110

Анонимен

преди 9 месеца

БРИКС няма бъдеще - голямата новина е, че истинският бъдещ икономически лидер - Индия, се обяви против политическо противопоставяне със Запада и против нови членки - като силен играч, който е засрамен от слабите си съотборници.. А те са слаби - Бразилия е икономическо разочарование, Русия се замеси в каша против целия (цивилизован) свят, Китай е в рецесия и пред демографска катастрофа, а за ЮАР..къде се тика сред големите, Нигерия е играчът в Африка..

109

Анонимен

преди 9 месеца

Виждам, че все така същият брой ВПН през прокси юзъри спамят коментарите, отново в защита на смешниците от БРИКС / Русия.

108

Анонимен

преди 9 месеца

Въпросът е ще успее ли фалшивата доларова система да устои.

107

Анонимен

преди 9 месеца

До Абе Галя ко казаискам да попитам колко японски иени за1$?

106

Анализатор

преди 9 месеца

Трябва да си изтрещял русофил да вярваш,че БРИКС би променил нещо.

105

БРИКС

преди 9 месеца

Здравейте и бог да ви прости заблудени жълто паветни Гретю Тунгберовци и Емили Тротинитковци, неолиберални .ърши, Евроатлантици, Натовци и умно красиви .ебили. Вашето жалко съществуване е към своя край защото Сорос вашия спонсор и господар намаля с 40% издръжката на своите НПО в Европа. Провалът му в Европа го кара да се насочи към бившите азиатски страни на СССР. БРИКС освен, че ще промени геополитическата карта но и ще бъде водач в новия световен ред. За жалост ние пак от грешната страна.

104

Верно ли?

преди 9 месеца

До Анонимен 109 Тъкмо сега Китай се готви да фалира

103

Анонимен

преди 9 месеца

Само Китай има по-висок брутен вътрешен продукт от целия Европейски съюз..

102

Абе Галя ко каза?

преди 9 месеца

Кога 1$ ще стане поне 150 рубли,че тапети ще лепя?

101

гупости

преди 9 месеца

нищо няма да се промени просто ще имат по-олекотени търговски относшения но и митата дори няма да си намалят. тези държави нямат никакви технологични и ноу хау ресурси, само копаят и продават в най добрия случай аутсорсват някоя чужда технология при тях...с други думи са буря в чаша вода но няма лошо да се мислят за нещо кой знае какво да не се депресират съвсем

100

Анонимен

преди 9 месеца

Брикс държат 90 % от населението и добива а получават едва 2 % от печалбата. Рано или късно САЩ и ЕС трябва да връщат краденото с векове и с лихва.

99

Абе Галя ко каза?

преди 9 месеца

Аз се чудех що отказват визи?

98

Таня

преди 9 месеца

Какво да променят? Ако вчера си произвеждал един гвоздей и си взимал печалбата за него и днес вече си в БРИКС и поризвеждаш пак един гвоздей, то ще взимаш пак същата печалба. Какво да се промени?

97

Анонимен

преди 9 месеца

До Кравар И вече света е променен ,многополов . Самото създаване е промяна . Анадъмму ?

96

Анонимен

преди 9 месеца

тея на тая снимка ли ще променят света ?!? .... хахахахахахахахахахаааааа :))))))))

95

Кравар - до шуменски

преди 9 месеца

Абе плосък мозък ... Първо - при растящо население - потреблението на петрол пада в Америка . И абсолютно и относително . Разработват си нови технологии .И второ - точно пък Америка заедно с Канада и Мексико са толкова богати на петрол и фаз че няма накъде повече . Точно там е последното място където ще свърши петрола .

94

Кравар

преди 9 месеца

Абсолютно - Буркина Фасо & Co е могъща сила която ще промени светя и вселената и слънцето ще започне да изгрява от запад и тнт. тея бананови общества и основно дикатури бриксаджиии - без запада са загинали тотално . Технологии , инжестиции , наука - всико идва от запад ! какво точно ново са създали в Буркина Фасо или Индия или Китай ? Нищо .Индия съществува заради американските софтуерни компанни там . Китай заради хардуера който произвежда за западни компании . Евтина работна ръка - и до там

93

Анонимен

преди 9 месеца

БРИКС нищо няма да променят. Това е сборище от лузъри повярвали че са голямата работа.