79

Анонимен

преди 9 месеца

Ама сега ли ше я измислят тази нова валута или пак ше е за по натам?

78

Лудото Ленче

преди 9 месеца

...на тези двамата,какво им разбират шишарките ?!?? *** лизатори ....

77

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 52 Тя тази валута ще я създадат само за медждународните разплащания и няма да си я вееш от портфейла. Бъдещето е в безналични електронни пари , поради много причини. Вече всичко ще минава през един чип и няма да можем да си събираме левчета в касичката , която да изпразним за някой празник.

76

до до 71

преди 9 месеца

Я виж например как е работата с мазута и кой го доставя на сащ и в какво се превръща след като се преработи.

75

Анонимен

преди 9 месеца

Никой икономист, който работи в западна компания, няма да подкрепи с мнението си БРИСК. Не е хич политикокоректно.

74

мдааа

преди 9 месеца

а опита ше бъде платен с долари :)

73

До 71

преди 9 месеца

Кой ти пълни главата с тези глупости? Я виж колко петрол и газ добива САЩ и колко Русия. Отделно, че огромна част от шистовите находища се спират на цена под 90$, ама като стане над 90 се пускат. Технологията го позволява, за разлика от конвенционалните кладенци.

72

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 70 От 70 менния не видях едно, да е в подпрека на Путин, така че не разбрам, какво точно искаш да кажеш? Генерални съвети ли ни даваш? Мерси, ама ... не, мерси!

71

Анонимен

преди 9 месеца

До До 64 "Източник - Trust me bro". Вчера обяснавах на един, че в Бъглария сме много зле, заради огроманта разлика в заплащането, а той взе да ми казва, че нямало такова нещо и че лъжа. ПОказах му данни, той па ми каза, че нямало значние .. с психопати не мжое да се говори.

70

47

преди 9 месеца

Ехе бате ... не знаех, че те таунтанх така лошо.

69

Анонимен

преди 9 месеца

Дори и сащ са зависими от Руските ресурси например мазута колкото и да се дърпат и правят на велики ще клекнат. Само трябва да бъде приета алтернативната валута ще видите как ще я използват. На суверенните държави им писна да се съобразяват с правилата които сащ налагат и взеха нещата в свои ръце. Така, че след няколко години ще има голям краварски рев до небесата всъщност той вече започна.

68

Анонимен

преди 9 месеца

С промити копейки не трябва да се спори защото дори да знаят, че не са прави, пак ще пишат в полза на Кремъл и бункерния пcиxoпат...

67

До 64

преди 9 месеца

Питай конкретно! Разбирач съм - да. Доказан при това.

66

Анонимен

преди 9 месеца

Споко - ей сега ще ви надънят 100% централизирана валутичка, дето няма значение,"къде" си държиш стотинктие. Едно копче и парите ти стават неприелмливи.

65

47

преди 9 месеца

С тая скорост на харесвания, не ти с получва, ама хич :)

64

Анонимен

преди 9 месеца

До До 35 Не е въпроса в поредната криптовалута , а валута за разплащане вътре в БРИКС и за да се избегне SWIFT системата ...

63

Анонимен

преди 9 месеца

До Моше - Доларът е така от 50 години откакто Иксън каза, че "временно" ще го смъкне от златния стандарт.

62

Анонимен

преди 9 месеца

"И това не е защото някакви зли сили са ги принудили, а защото...Абе поради същата причина, поради която и ти ще предпочетеш долари и евро." - Изразяваш се, като професор! СИгурно си голям разбирач. Кажи повече?

61

Моше

преди 9 месеца

Ами как няма да направят опит . Еврото няма никакво банково покритие. Долара е така от повече от 30 години. Тия дето се водят развети икономики, САЩ и Западна Европа си печатат пари когато и колкото си искат .И явно на БРИКС им е омръзнало да влагат труда на народите си и ресурсите на страните си за някакви прясно напечатани хартийки ....

60

47

преди 9 месеца

А, 10 вече! Уф, крайно време е днес да имплементира и фингърпринт, че мноого нервите с тоя ВПН.