143

Х

преди 9 месеца

А дали не е жив

142

Щерев

преди 9 месеца

трябва да обявят и парична награда за главата на Путин.Все ще се намери някой приближен да го взриви..ха.ха

141

ИСТИНАТА

преди 9 месеца

Путин е ликвидиран още през 2008 г. В Ю-туб има на руски клип при който научно се доказва от няколко различни снимки и метода на лицевото разпознаване, че става въпрос за различни двойници. Те се ползват от различните групировки в Русия и затова е разногласието, което е навсякъде в Русия.

140

Анонимен

преди 9 месеца

По-скоро някой се опитва да сготви Путин като инсценира показано убийство на 10 човека с терористичен акт. Реакциите на запада и на Христо Грозев издават, че нещо друго се е случило. Западът има по-голям интерес от смъртта на Пригожин и Уткин, отколкото Русия.

139

Анонимен

преди 9 месеца

Пропаганда от блатото.Соловьов в традиционния си стил с куп нецензурни изрази за смъртта на Пригожин: "Това е тяхно (на украинците) дело. Или Малюска (украинският министър на правосъдието Денис Малюска), или каквото му е името на този ***", каза Соловьов."Нека ви припомня, че точно това е в логиката на бандеровците - да извършват високопрофилни политически престъпления. В същото време това няма да е първият атентат", обобщи тъжно руският де.бил.

138

Анонимен

преди 9 месеца

Когато има война, падат жертви. Ясно е само, че не Путин го е ликвидирал, а тези, които искат да мислим, че е Путин.

137

Българин

преди 9 месеца

Както и по времето на СЕСЕСЕРЕ в един момент се оказва, че великия безпогрешен вожда се е обградил с предатели, които трябва да изчисти докато в не се окаже, че самия той е предател и не дойде следващия, който ще сгромоляса долара и ще унищожи запада.

136

до "Тон"

преди 9 месеца

Не си интересен, нито актуален.

135

нафърфорий

преди 9 месеца

Ами очевидно старческата деменция е заразна! Можеше ли Пу да арестува на Законно Основание Пригожин за Въоръжен метеж ??? Даа!!!!! Щеше ли да бъде подкрепен такъв арест от руското общество???? Дааа!!! А, тогава защо Путин уби Пригожин толкава грубо и демонстративно, че дори и голямата част от руското общество осъждащо Въоръжения метеж на Пригожин, днес, е отвратено от тази форма на Терористичен акт???? Е, па старческата деменция тресе и Путин!!!!!!!

134

Анонимен

преди 9 месеца

Истината винаги излиза наяве!

133

Тон

преди 9 месеца

А Сащ зготвиха ли Украина и Европа за своите геополитически апетитити¡

132

Анонимен

преди 9 месеца

Вторият пилот Рустам Каримов, в навечерието на катастрофата, долетя от Санкт Петербург, за да вземе борда и да отлети обратно с група пътници, сред които Евгений Пригожин и Дмитрий Уткин. В ремонтния хангар беше най-лесно да поставите експлозиви.

131

Анонимен

преди 9 месеца

Разследващите ще разпитат всички, които са имали достъп до хангара, където е ремонтиран бизнес самолетът на Евгений Пригожин - 112.Проверява се версията за взривното устройство на борда. Кръгът от лица, които биха могли да го положат, е много ограничен. Сега силите за сигурност ги викат всички на разговор. Както стана известно на медиите, преди последния полет Embraer Legacy престоя 10 дни за ремонт.Вторият пилот Рустам Каримов, в навечерието на катастрофата, долетя от Санкт Петербург, за да вземе борда и да отлети обратно с група пътници, сред които Евгений Пригожин и Дмитрий Уткин. В

130

Хм

преди 9 месеца

Путин не може да готви бре!

129

мм

преди 9 месеца

Никъде по света службите няма да дадът такива правомощия и пари на един *** готвач,просто руснаците разчистват брутално,не замазват нещата

128

Анонимен

преди 9 месеца

Сготви го като глиган с лимонче отзад...

127

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен Пригожин не му беше враг а опонент. Проверете разликата в търлковния речник.

126

Анонимен

преди 9 месеца

ВРАГОВЕТЕ НА ПУТИН ИМАТ ТРАГИЧНА СЪДБА

125

Си Ай Ей

преди 9 месеца

като гледам, пият чай и полоний на територията на "евроатлантици" и "демократи", чиито служби, ахенти, полицаи са най- добрите, най- модерните, най- умните, най- знаещите, най- запознатите, пък как тайни агенти на прогнила и западнала Раша, с най- некадърните ***, агенти, оръжия, пропаднали алко-холици са успели да влязат в Рая и да почерпят с чай, кой знае... има нещо гнило в... не, не е в Дания...

124

Елементарно Уотсън

преди 9 месеца

Имам дежа вю спомен за един фюрер с мустачки?