22

Анонимен

преди 10 месеца

Това лято имаше много германски коли по улиците.Едни *** германци демонстрираха благополучие .Дошли да навестят роднините си в ромските махали.Това се превърна Европа.От едната крайност в другата.Но иначе крещят истериците....,,българина е фашист"...

21

Анонимен

преди 10 месеца

Австрийците са управлявани от москва за съжаление. Руските фашисти трябва да ни пуснат в шенген напрактика

20

Крундел

преди 10 месеца

Австрийците са си като резидента ни, гаварит масква и ше ни правят номера до безкрай, нидерландците няма да пуснат друг канал за дрога от юг, но официално си имат причина: президент - руски резидент; руски анклави и до ония ден пристанище без контрол; русор0би и платени и безплатни консуматори на кремльовски биоотходи под път и над път; службите ни за сигурност - 2/3 руски; да не са паднали на главите си че да дадат достъп до системите на шенген?за да пълним европа с руски шпиони ли?

19

Анонимен

преди 10 месеца

Имам приятел турчин.Живеещ в Париж и роден във Франция второ поколение.Той казва така.От пет години Франция не е същата.Много мигранти от Африка и много престъпност.Много гета и беззаконие.Това е погледа на обикновен европеец.Европя от няколко години след убийствената политика на Меркел повлия драстично на облика на Европа.За това казвам.Не ние имаме проблем с Европа .А Европа има проблем със себе си..Угодническата и слагаческа политика на Борисоф ни доведе до тука.Кражби на еврофондове в основа

18

Мнение

преди 10 месеца

България като държава съществува само на хартия а на практика тука държава няма а е един разграден буренясал заден двор в който кучетата от маалата се отбиват само да сератипикаят!

17

Анонимен

преди 10 месеца

Нормално, кое покриваме за Шенген?Доходи? Или може би ограничаване на нелегалните прелетни *** в страната?То вече на никой не му прави впечатление, като се блъсне поредния бус и ги изсипе като картофи по пътищата..

16

Майора

преди 10 месеца

Няма за какво да семолим на двете страни , това че имат вътрешни проблеми нас не ни интересуват! Щом така постъпват и България с налаг веро на решенията на двете страни!

15

Анонимен

преди 10 месеца

За арабески и африканци никакви проверки - за българи задхлжително лично карти. Айде мерси Шенген и евро и ЕС и НАТО

14

Анонимен

преди 10 месеца

Има един цар в средновековна България който даде пример за дипломация как трябва да се отнасяш със Запада кога Запада има проблем с тебе.Казва се Цар Калуян.А предшественика му Цар Симеон бе по безцеремонен.Българина трябва да разбере , че държи Балканите.И че България е платила за това с много жертви .Защо Австрия не притежаваше Тракия и Балкана.Защо Нидерландия е едно блато под морското равнище.

13

Анонимен

преди 10 месеца

А така. Нито Шенген ни трябва, нито шибaнoтo евро

12

До канцлера

преди 10 месеца

В такъв случай България рецопрочно се противопосавя на разширяването на ЕС и допускането до него на македонски и сръбски мигранти, докато не се реши въпроса и с тази проруска миграция, която с нищо не е по-добра от африканската.

11

Коментар

преди 10 месеца

Че за какво сме им в шенгеня?Сега сме най удобния концентрационен лагер за азиатските нашественици!Пускаме си ги и си ги събираме тука на почивка!Ако има шенгеня директно отиват в австрия,германистан у другите привлекателни дестинации с добър социал!Тука сме буфер...и за това все още ни държат в ЕС!

10

Анонимен

преди 10 месеца

Нашите меки китки не могат да се противопоставят на нео-нацизма превзел Европа и явно нямат нищо против ние да сме африката на европата!

9

Анонимен

преди 10 месеца

предлагам на Австрия да напусне Шенгенското пространство щом смятат е не работи а не да преат на други държави да се присъединят

8

Патриот

преди 10 месеца

Австрия да внимава да не изяде някоя Булава, че ще стане на дупка в картата.

7

aa1820

преди 10 месеца

Нацисти извратеняци!!! За Хърватска функционираше Шенген, за Бг и Румъния ще я реформират....Тва ако не е двоен стандарт, лицемерие и унижения.....

6

от село

преди 10 месеца

Тати обеща да ми купи колело ,ама като съм получил пенсия !!

5

Цуцан

преди 10 месеца

Ами прави са

4

Анонимен

преди 10 месеца

В момента един афганистанец в Австрия е с повече права от българите и живее много по добре, замислете се за това.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Изгоряха им опорките на сглобката що ще радим сега.