37

русофил

преди 9 месеца

Путин е най-великия държавник (след Сталин), който историята познава и такива нелепици, каквито се тиражират по слyгинapскитe медии под диктовкате, а по-скоро под пръчката на амepиканското посолство, са най-малко неуместни...

36

Анонимен

преди 9 месеца

Тази вечер в предаването "Мистерии" ще ви запознаем със странния случай на Пешо от Русе, който от къщи до кръчмата отива за две минути, а от кръчмата до вкъщи - за пет часа.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Хахахаха мистерия е по-скоро защо Съветника по национална сигурност на САЩ Съливан се е обадил в Москва на шефа на президентския кабинет,за да каже, че САЩ нямат нищо общо със свалянето на самолета.

34

ХЪТЛЕР = глупак

преди 9 месеца

АМАН ОТ КУХИ КРЪТУНИ!

33

Мистерията НАОКОЛО

преди 9 месеца

Мистерията около мистерозните статии за Путин остава пълна 'мистерия'!

32

Анонимен

преди 9 месеца

Вятър и мъгла!

31

Мистерията ОКОЛО

преди 9 месеца

Мистерията около мистерозните статии за *** остава пълна 'мистерия'!

30

Сът

преди 9 месеца

Ама защо с Gulfstream ,а не с някое Ту примерно? Защото знае що за машини са руските москвичи хаххаха

29

Анонимен

преди 9 месеца

А Тулупа нямал пачки и кюлчета, нямал и пищоф. Нямал и къща в Барцелона... Така твърди прокуратурата. И ту сПригожин, ту с Путин ни занимават и с някви истории за самолвти, а трябва да се захванем и да приберем оня проснатия *** в зандана. Не да клюкарим за самолети в други държави, а да поискаме самата прокуратура да се разследва.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Е и? Кажете сега за Буци, Ице, Кики и Баце. Стига с тоз Путин.

27

Анонимен

преди 9 месеца

До23.И аз така чух че Путин всъщност е Пригожин с пластична операция.А истинският Путин си е направил пластична операция да прилича на Пригожин.И така си сменяли местата.Същото правили Песков и Лавров с пластични операции се сменяли.Само Медведев бил истински.

26

Нас ни интересува:

преди 9 месеца

КАКВО установи разследването за къщите в Барселона???

25

Българин

преди 9 месеца

А това че е напуснал Москва с въпросния самолет, има ли доказателства или пак само догадки и "highly likely". Българските медии копате дъното отдавна, ама Нелчето бие всички по слабоумщина и к*рвалък.

24

Анонимен

преди 9 месеца

И Майкъл Джексън е жив, както и Георги Илиев.

23

MNENIE

преди 9 месеца

Има новини в западни медии - Пригожин е убил Путин по време на бунта , след това си е направил пластична операция и вече се представя за Путин .След това Пригожин е направил пластична операция на някакъв човек да прилича на Пригожин и го е убил в самолетната катастрофа.

22

!!!!!!!!!!!!!!

преди 9 месеца

Няма никаква мистерия, никакво бягство, просто *** ви празни, продажни кратуни са изключително болни. И мисиркте даже имат повече достойнство от вас " журналистите "

21

Gorskio

преди 9 месеца

Да беее... Какво ни занимавате с тоя Пригожин... Като "превземаше" Бахмут и погреба десетки хиляди затворници беше Но.1, сега голяма работа...

20

Анонимен

преди 9 месеца

До19.Спокойно момче този си е Путин от началото досега.Иначе ЦРУ щеше да усети подмяната ако е имало.Лице,глас,подпис всичко си е на истинският Путин.Но че има двойници да го заместват по пътувания има.Не се знае колко са но има.Това е стара практика от времето на Сталин.Сталин е имал няколко и той.

19

мдаа

преди 9 месеца

За мен пък е мистерия защо ви плащат за подобни статии. За мен това е много зле свършена работа. И това е ежедневно.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Защо в статиите на този сайт се използват имперските мерни единици. Редовно чета разстояния в мили, площ в квадратни мили. Все пак сме в Европа и ползваме метричната система. Трудно ми е да определя колко далеч е 250 мили. В километри ми е по-разбираемо.