44

Анонимен

преди 9 месеца

До 42 ... На нашите "магистрали" се кара или със 170 или със 60 . Има едни елементи дето Градско/извънградско/магистрала карат все с 80 . Много сме калпави,а се обиждаме като ни го казват.

43

Троян

преди 9 месеца

Много километри съм навъртял по немските аутобани. Много от тях са без ограничение на скоростта. Диващина като по българските "магистали" не съм видял. Същото важи и за кормуване във градовете пълна е анархията във България. Не само по пътищата а във всичко.

42

Шофер

преди 9 месеца

Има си правилник. Спазва ли се, няма да има толкова инциденти. Качеството на пътищата е друг въпрос. За съжаление манталитета и безотговорността заобикалят правилата.

41

...

преди 9 месеца

Хе, който не е карал по магистрала той не знае, че по магистралата мнооого рдко се кара с под 140км/ч! Обикновено само тировете карат с под 140км/ч А и както се изрази един познат и баламурниците! А ако случаино караш с позволените 140 км/ч то обикновено те изпреварват от дясно! че даже ти и бибиткат! Та ето къде е динената ***! мислим си че сме над правилата и нормите и дори законите на физиката! И после като се види, че сме прости червей и ааа ама ние не сме виновни! Еми ....!

40

Teo

преди 9 месеца

Самосъзнание и търпение. И ако вчера си прекалил с алкохола, и си спал 5 часа ... отиди до тоалетна, пий вода, хапни леко, легни си поне за още два и тогава тръгни. Отделно - товаренето - и аз съм си подлагал динена *** - имай комби пасат, трябваше да взема 40 тротоарни плочки в багажника- викам си - колко са - по 5 кила едната, макс мога да нося 400, ок съм. Е да ама ... бяха по 15 кила парчето - 600 кила отзад и не можеш да вземеш завоя, защото нямаш сцепление отпред.

39

Троян

преди 9 месеца

Най безопасният вариант за движенито във България е Хъмви. Не вдига повече от 140 и е тежко бронирано.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко започва от алчните и коромпирани инструктори и автошколи. Когато се спре продаването на книжки на хора, трдно им да си напишат трите имена и психично болни, тогава ще се оправят нещата. Няма как активни шофьори да обесняват пътните знаци, като онзи със жълтото и другия с червеното. От там идва главния проблем!

37

баба Пена

преди 9 месеца

Може би трябва ново решение по въпроса - да се насърчава карането пиян за да може колкото може по бързо хамавите да се изтрепят и най накрая да вземем да заспим и целия квартал да може да спи как требе.

36

баба Пена

преди 9 месеца

Аз на булеварда живея и като отворя балконската врата не чувам по тв говорителя - на вън всеки ден е мото фест. Всякакви друсани хубавци си изпробват таратайките коя от коя колко повче може да реве. Целия квартал не може да спи зарада разни муловци дето като се забият някъде и требе да си съжаляваме че са станали на пюре

35

баба Пена

преди 9 месеца

С тези диви индианци по пътищата - това е резултата. Всеки ден по 10-15 човека си заминават преждевременно. Всеки си вика - на мен няма да се случи и газ, дай. В градовете по булевардите моторите летят с над 100. Да питам аз къде е полицията, или тя в тази жега е приятно заспала под някоя джанка на сянка. От този мързелив народ нищо не става

34

1212

преди 9 месеца

Кара се бързо, кара се неадекватно спрямо ситуацията на пътя, кара се без необходимата дистанция, карат дрогирани, пияни, недоспали, недо_еб_али и изнервени, карат се бмвета със задкормилно устройство имащо в в гл;авата си вместо мозък - въздух. Карат обезумели скотоwe, които си мислят че са сами на пътя, карат хора които не знаят елементарни правила и т. н.

33

баба Пена

преди 9 месеца

У БГ-то всички много обичат дърветата, както се казва много сме зелени. Толква сме зелени че чак ставаме червени. Газ до ламарината, после цуни муни с някое дърво, поляна, нива , канавка, въргаляме се здраво. Особено младите, те много обичат зеленината. Требе всички дървета да бъдат изкоренени и на тяхно място да боццнат по един банан. Той поне е мек и така ще станем качествена бабанова република

32

Анонимен

преди 9 месеца

До20 . И сега има много пари . Независимо, че е ЦЕНТРАЛНА ВЛАСТ . Така беше в Соца. Живков каза " цялата власт в Съвета , голямата община / Голямата Община / По модел от Москва . Периферията е бедна , но пък се управлява лесно . Затова Държавата е богата ,а народа беден . На Запад е 50 % на 50% градско и селско населението. Парите са в Местната власт и се разпределят по точно .

31

Анонимен

преди 9 месеца

Незнаене и/или непознаване на правилата, високо самочувствие, липса на адекватен контрол по пътищата. Това води до управление с превишена скорост, неспазване на предимства, невладеене дори на автомобила. Даже полезният полигон отпадна.

30

баба Пена

преди 9 месеца

До ManolovИ нашата банка дава пари при лихва 1000% и супер промоциаонални условия - даващ 3, вземаш 1

29

Анонимен

преди 9 месеца

Колега ***: "Ами тя колата като може да вдигне 240, защо да не карам с 240?!"

28

Анонимен

преди 9 месеца

До HeinrichHimmlerЗа каква маркировка бе човече? Кой я спазва? Виж къде е замазана от каучака на напреко миналите шофери. Двойна непрекъсната за нищо я нямат. Слизаме от Петрохан и някакъв като теб:"Глей, глей. Само на места я поддържат маркировката". Не бе Айнщайн. Сечат завойте и затръкват маркировката. Онзи ден слизам от Околовръсно по България. И оня с Тойотата, през една кола от мен ми *** при даден от мен лев мигач, щото влиза на бул.България пресичайки непрекъсната линия и му преча!

27

Анонимен

преди 9 месеца

То ако приемем, че карането в България е грешка само по себе си, може да ги закръглим на 100% причините да са "човешка грешка". Грубата реалност е, че ако пътищата бяха нормални - без дупки, без вдлъбнатини, с маркировка, със светлоотразители и мантинели - направо брой катастрофите и жертвите на половина.

26

Анонимен

преди 9 месеца

До20.да се плаща данък / както е на Запад/ . Трябва да се смени голяма част от законите /а те тридесет години" тупат топката" НАРОДНИТЕ представители/ И да стане МЕСТНАТА ВЛАСТ и най малкото кметство финансово свободно - ДА не е зависимо от Централната власт. Сега е от времето на Соца. Половин България живее в София и Софийска Област около 2 500 000 души. И ги дерът от Топлофикация да плащат и летно време ЦЕНТРАЛНО отопление

25

Дядо Соци

преди 9 месеца

До 11 На 73 г. съм , тежко болен , едвам ходя , но за пътеката изчаквам , оглеждам се и преминавам, като дори леко подтичвам.Кай съм аз,че десетина коли да ме чакат да се клатя по пътеката ?Възмутен съм от дори млади хора , които минават тържествено бавно, с гордо вдигната глава. Вижте ме, аз съм с предимство .