8

Анонимен

преди 9 месеца

А ние повече гербав кандидат за кмет няма да изберем.Видяхме те какво направи за 12 години,а сега след като ти изтече мандата можеш да си заложиш каквото си искаш.

7

До ДЕебе феновете

преди 9 месеца

Понеже сте "софиянци" отскоро, и нямате представа какво представляваше София преди управлението на ГЕРБ. Стари автобуси раздрънкани трамваи никакво околовръстно метрото само до Люлин десетки по малко детски градини....Интересно какво повече бихте направили вие господа (всъщност госпожи) от Де е Бе и Пляк Пляк ?! А. Забравих и трите момичета от Сгази София...Освен че искате да бутнете половин София, какво друго "градивно" има във вашата програма ?

6

Анонимен

преди 9 месеца

Какво изграждате, бе драги ми? 1 нормално голямо дърво няма... Зелени системи докарват малки растения на безумна цена, които НИКОЙ не поддържа... Изгонихте заможните хора от София- избягахме из вилните зони и селцата около града. Градът няма визия, няма нищо. Добре че в богатите квартали кметовете са от ДБ, та се знае къде отиват парите и не се краде. Визия трябва на тоя град, визия... Не абсурдни булеварди без дървета...

5

Анонимен

преди 9 месеца

"няколко граждани обжалват строителството, там надявам се да започнем строежа след решението на съда - викаш, съдът е формалност, вече сме решили. То като обществените поръчки, дето строителството започва преди да е обявен спечелилият, нали?

4

Анонимен

преди 9 месеца

На тая комунистка, за да и прикрият че е от фамилията на сандъците - "сандъкова" са я преименували още от по времето на Бай Тошо, на "фандъкова"?

3

Анонимен

преди 9 месеца

Факт че през годините ГЕРБ доста поотпушиха София. И с метрото и с булеварти, околовръстно. В последния мандат и половина ми се струва нещо се забавят проекти.

2

Лекар ихтиманец

преди 9 месеца

Най-щастливата ккррадлла!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Това, което пробиват от кръстовището на симеоновско и г.м., то ли е Филип Кутев?