79

Анонимен

преди 9 месеца

Че търгуват си хората кво ви пречи ? Няма само вие да търгувате я ....

78

А защо няма

преди 9 месеца

Разследване колко смъртоносни оръжия наля САЩ в Окрайна!?

77

До 94

преди 9 месеца

*** точно на село отивам да сея картофи и домати щото в магазина няма

76

Анонимен

преди 9 месеца

Щото Китай вижда че вече 200 000 руснаци дадоха фира и иска и останалата част от руската армия да даде фира.

75

Анонимен

преди 9 месеца

Тепърва ще видите какво ще въведат.С камери и картово разплащане и т.н.Ще знаят колко пъти отивате до WC!И като много пръцкате и повишавате въглеродния си отпечатък върху планетата,ще ви ограничават какво си купувате,за да пръцкате по-малко!Няма да можете да си купите каквото искате,спират ви плащането!За да ''пазите'' планетата ''УЖ"!!!!!Който си има село и може да си произвежда ще е добре!

74

Анонимен

преди 9 месеца

Аз като гледам измислицата си ти. Главни букви АнонимеН германец какво ли не се пишеш. По цял ден историйки бях в иран бях вчера днеска съм в токио, ларавел сидни и работя за говернмента със секюрити нали тъй?

73

Изневиделица

преди 9 месеца

NATO прави инвазии и окупации по целия свят, въоръжава терористи и нацисти, подклажда конфликта между Тайван и Китай и сега се изненадва, че Китай прави стъпки срещу англосаксите?

72

Айдеееее....

преди 9 месеца

...И ПОДВОДНИЦАТА В НОВОРУСИЙСК ГДЕТО СТРЕЛЯШЕ С РАКЕТИ ПО УКРАЙНА, ДАДЕ ФИРА.НОВИТЕ ВОДНИ ДРОНОВЕ НА ВСУ И ВИДЯХА СМЕТКАТА.....хаахаааа...АЙДЕ ЧЕСТИТО!!!!!!!

71

Анонимен

преди 9 месеца

84 тия глупости ги писа още преди 8 години. Кога фейсбук въведоха лицевото разпознаване че после с 300 зора го махнаха. Много са ти неактуални опорките.

70

Дракон!

преди 9 месеца

На финала Китай ще завладее света.Чакат,чакат,клякат,клякат... и като скочаааат.....

69

Анонимен

преди 9 месеца

Лгбт си ти понеже в казарма не си ходил. В казармата за разлика от гражданският живот има строга йерархия. Никакви такива протестчета за щяло и нещяло не вървят, изпълняваш това което е казано от прекия командир. Ама ти си искал да вземат това или онова и да се свърши. Няма такива. Има армейски чинове а не движения за права и свободи.

68

гдс

преди 9 месеца

Между другото за феновете на Китай да ви споделя последното им въведение. Лицево разпознаване за да може да пазарувате... Имате черни точки или нисък рейтинг във вашия социален профил? Можете да пазарувате само от минимаркета в Люлин. На другите места като молчита, заведения за хранене, ресторанти може да влезете само след лицево сканиране и разбира се ако рейтинга ви е достатъчно висок. Това ли искате ганнньовци?

67

Анонимен

преди 9 месеца

Аааа Китай даде ли армия на Русия ще се разшири на север и то доста!Тук вече нещата опират до други глобални ресурси!Май не Путин води тази война,а си е глобално разпределяне наново на земята по цял свят!

66

Бонго Бонго

преди 9 месеца

А СЕГА САМИ ПОМИСЛЕТЕ!!!!!ЩОМ РУСИЯ ИМА НЕДОСТИГ НА ОРЪЖИЯ И КУПУВА ОТ КИТАЙ ОРЪЖИЯ, ТОВА ПРИЛИЧА ЛИ ВИ НА МОГЪЩА ДЪРЖАВА СЪС СОБСТВЕНИ РЕСУРСИ?????????? ДОСЕГА ВЗЕМАШЕ ОРЪЖИЯ ОТ ИРАН И СЕВ КОРЕЯ СЕГА ОТ КИНТАЙ!?!!???НЯМАТ СОБСТВЕНИ РЕСУРСИ. ЛЪЖИТЕ НА УЧЕНИТЕ ИМ.

65

Анонимен

преди 9 месеца

Краварите ръчкат Макарона да шпионира БРИКС за САЩ.

64

Дон Кикот

преди 9 месеца

Трябва да им дадат и армия защото тази в момента е третополова и ЛГБТ.

63

Анонимен

преди 9 месеца

Теклами

62

до РУСКИЙ ОКУПАНТ

преди 9 месеца

Ама БРКС играе там.Една валута ще има в половин свят.То да са само оръжия ОК,ама не са!

61

Анонимен

преди 9 месеца

Мокрон се е помолил да го поканят на срещата на БРРИКС и са му казали да вирви на майната си.

60

Лошото е,че

преди 9 месеца

Поне още 2 години от днешна дата ще продължи тази война,поне!