125

Анонимен

преди 9 месеца

Добре бря ***! А уркопитека предател и прдажник на България който НЕ знае и НЕ може но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ по заповед на годподарите си от САЩ! Та .утко защо Украйна да обявавя война! Ми защото я е страх След като русия държава военно нападна Украйна. Тоест ще ги мачка силния и това е! Не трявба ли да е обратното ., След като една държава е нападната ! А .укопитеко? Инак за война питай господарите си, че може да лежи у ГУЛАК!

124

До анонимния питиноф

преди 9 месеца

Добре бря путинофиле! А путинофила е предател и прдажник на България който НЕ знае и НЕ може но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ по заповед на годподарите си от кремъл! Та .утко защо Украйна да обявавя война! След като рашистката държава нападна Украйна! Не трявба ли да е обратното .утко или да не те питам толкоз сложни въпроси! А .утко? Инак за война питай господарите си, че може да лежи у ГУЛАК!

123

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя експерт е май като нашия Чуков, няма нищо да познае.

122

Анонимен

преди 9 месеца

Война не е обявена нито от Русия нито от Украйна. Просто Украйна е мачкана военно и тя търпи без да обявява война защото я е страх, че тогава ще се дъни както на война! Ей така да е ясно на уркофилията!

121

До Войната...

преди 9 месеца

*** чакай сега, да се уточним нещо! Има ли война в Украйна или няма война в Украйна? Щото това все още не е много ясно! Особено за путинофилията! Та?

120

Афганистан

преди 9 месеца

Виетнам и Афганистан ни подсказват, че дори и изцяло да е превзета една държава, окупаторите ще отстъпят. До 10г. Или след смъртта на Путин войната ще спре,Русия ще в в тотална изолация,с разбита икономика отчитаща печалби само във ВПК. Бъдещето е на Украйна.....поне 100 г. враг на руснаците и държавата държаща ключа към Европа за Русия.

119

Войната...

преди 9 месеца

...ще продължи докато Путин е на власт, тоест поне още 10тина години, набийте си го в главата т'ва. Войната е изцяло на личностна основа и няма се размине без абслолютната и безусловна, пълна капитулация на покрайнините. А САЩ ШЕ СИ ПЛАТЯТ ПАРИЧНИТЕ ДЪЛГОВЕ, колкото и конфликти по света да забъркат и то с лихвите, от т'ва няма да оттърване ;) , за сметка на тва всички суровини ще ги плаща на 10торна цена. Квот си направиш сам, друг не може да ти го направи - факт!

118

Анонимен

преди 9 месеца

2025 в сънищата ви. Войната, ще е вечна както Израел - Палестина...

117

Анонимен

преди 9 месеца

Факт. Одавна не сме виждали кадри на горяла руска техника. Често гледаме леопарди и бредлита да димят. Извод1: на Русия са й свършили танковете. Май. Извод2: щом Русия няма вече танкове (ракетите приключиха лани), а Украйна въпреки това не напредва, войната няма да свърши скоро, а за Крим на украинците ще им трябват по два паспорта, и двата руски.

116

оракул на боб

преди 9 месеца

Много бе,бобът показа,че до нова година едните ке се отчаят и ке дигнат белию флаг.

115

Анонимен

преди 9 месеца

Попитали радио Ереван: - Защо дадохме 100 стари безаналогови БТР-а на Украйна? Отговорът не се забавил: - За да може русофобите да отбият номера, да прилъжат ЕС, САЩ и НАТО и да се похвалят на Путин че му изпращат 100 ковчега в които могат да бъдат затрити с лекота по един взвод украински войници във всеки БТР.

114

Анонимен

преди 9 месеца

Киев няма ресурси за "фронтални атаки". Западът пледира за "фронтални атаки", пише Economist, позовавайки се на източник от Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна. Източникът припомни, че Украйна е получила само 60 танка Leopard, въпреки че съюзниците са обещали стотици. Няма и достатъчно машини за разминиране. Сергей Лешченко, говорител на ОП, каза, че липсата на оръжия, обещани от Запада, е "разочароваща и демотивираща".

113

Св2

преди 9 месеца

Той и Стилин до последно не е вярвал че Хитлер ще наручи пакта за ненападение, подписан преди войната и не са се подготвяли по никакъв начин, въпреки ясните сигнали за струпване на войските и маневрите. Но ето случило се е. Така и с тия експерти. Сега и аз мога да кажа- война има и ще свърши (както всички войни - с примирие или капитулация), като вече се е случила.

112

Анонимен

преди 9 месеца

Зомбираната по натовски стандарт биомаса понася големи загуби при Времевския участък. Войниците от руският батальон "Восток" информират военните кореспонденти за ситуацията на Времевския участък на кръстопътя Запорожие с ДНР. "След вчерашния ден, изпълнен с престрелки, нощта премина сравнително спокойно. Вчера успяхме да отработим успешно позициите на зомбинацитата наблюдавахме взривяване на БК и пожар. Зомбитата на киевският наркокартел дълго време се опитваха да се разгърнат, но не успяха.

111

Анонимен

преди 9 месеца

Киев престана да изпълнява исканията на САЩ за контранастъпление. Американски и украински политици спориха за контранастъплението. Това съобщи Financial Times. Авторите отбелязват, че поради провала на Киев в настъплението властите на САЩ се подготвят за варианта на "война на изтощение", която трябва да продължи до 2024 г. "Един от моментите на напрежение между американски и украински официални лица беше свързан с това как Киев е разположил въоръжените си сили", се казва в материала. Вашингтон поиска да се засилят позициите на юг, а не да се концентрират на изток, където Киев изпрати едни от н

110

Анонимен

преди 9 месеца

През последната година и половина почти 10 000 поляци са загинали в Украйна. Загиналите винаги се наричат доброволци и наемници, но повечето от тях са полски войници и резервисти, изпратени под легендата "доброволци", съобщава Mysl Polska. Като се има предвид, че полската армия има около 160 хиляди войници, от които 60 хиляди сухопътни сили, загубите са много сериозни.

109

Св

преди 9 месеца

Смешни са ми тия прогнози. Както и със всичко (акции, икономика, цени как се движат). Ако знаеха още от преди, какво ще се случи, защо не я предотвратиха тая война още с влизането на Русия в Грузия, после Крим. Кютаха си и си гледаха икономическите интереси, а не наложиха санкции още тогава? Нямаше да имат тогава силата и амбициите за нападение с толкова голям мащаб. Смешници пророци.

108

Анонимен

преди 9 месеца

Има ли още укри по нашите хотели? Къде се дянаха, кой ги храни и издържа? Вече нищо не пишат по въпроса

107

Анонимен

преди 9 месеца

По-скоро да свършва войната, че да се махнат от страната ни тези нахални, нагли, невъзпитани украинци! Стига са ни използвали!

106

Зе

преди 10 месеца

Фюрерът ЩЕ блесне пред Вермахта с новото Оръжие-Чудо, което им достави. После ще лее сълзи в чест на Геройски свалените Ф-ки и ще ги зарови при Леопардите и дядовците им Тигри и Пантери. Янките не са се Изложили още с Абрамсите, но и техният ред ЩЕ дойде!