118

ЦСКА

преди 9 месеца

В Сливен и Стара Загора хората с право имат да рушат паметниците на пияните окупатори. Първата съпротива против съветската сгган е именно в района на Сливен и Стара Загора. Това са Горяните. Бог да прости над 4000те паднали за свобода и техните семейства в края на 40те в борбата с безродниците от БКП!

117

Анонимен

преди 9 месеца

30 години в стара загора никой не го интересува тоя паметник, посолствоТо ли нареди да се всяват интриги сега точно

116

ЦСКА

преди 9 месеца

За какви натовци и либерали говорите? Алооо безродниците. Армията на СССР 3 години краде, убива и изнасилва. Г. Димитров лично ходи да се моли на Сталин да спрат! А ние дори не сме им обявили война, а вместо това пращаме 30 хил на заколение на фронта в Хърватска и Чехия и въпреки това ни дават статут на победена страна. За спасяването на 48 000 евреи да не говорим. Само безродниците виждат фашизъм в малка изстрадала България! Проклети да сте всички болшевики! Безбожници!

115

RT

преди 9 месеца

ДО УКРОФАШИСТА ПОД 127 От държавната корпорация съобщиха, че след подаването на импулса на AMS Луна-25 корабът не е могъл да извърши маневра с зададените параметри, възникнала е аварийна ситуация.Припомняме, че апаратът влезе в орбитата на спътника на Земята на 16 август, като за целта двигателите му бяха включени два пъти. Сега специалистите от групата за управление анализират ситуацията, съобщава ТАСС .

114

Паметник на космос

преди 9 месеца

Руската автоматична станция "Луна-25" се е разбила в повърхността на естествения спътник на Земята, след като се е завъртяла в неконтролируема орбита

113

до 124

преди 9 месеца

виж в Бургас, в центъра има подобен паметник. на този паметник има скуптура на целувка. отиди и я виж. и отгава пиши за третополови. има само една целука там....

112

Анонимен

преди 9 месеца

Добра идея за "кървавите ръце". Браво Зара!

111

Анонимен

преди 9 месеца

И там ли имало паметник? Много освободител, много нещо...

110

хахахахахахаха

преди 9 месеца

не е Zалят, НЕ Е, иZцапаните с кръв ръце на освободителите в кавичи. защотот кавичките дрзнят днес.

109

Бай Илийчо

преди 9 месеца

А таквиз кът ги фанеш,па удри,удри ду посиране.

108

RT

преди 9 месеца

Пазете се от КГБ и ГРУ !Щом е образувано дело, за накърняване цялостта на паметници отВСВ, за които е подписано двустранно споразумение, руснацитеще ви гонят "до дупка" !Нищо чудно в скоро време да чуете че някой от тези наркоманиизвършили това срамно деяние /срещу заплащане/ е умрял я отсвръхдоза, в някой бордеи в столицата или по време на нещастен случай !

107

руските некадърници

преди 9 месеца

..вън от България.

106

Тцикаля

преди 9 месеца

Аз, пещерняка инка Тцикал от ДБ, *** нацапотих, оти мъй йе страй, па да не дой Червената армия и да ми земи жакузиту;)))

105

ХХХХL

преди 9 месеца

До теди хитлера , теснички ги искаш дребночурко, намираш ли го в гащите , кво взимаш виагра да не подпикаваш тоалетнаната чиния.Ела да ти дам дебела наденица ще ти хареса ситнопишко.

104

Анонимен

преди 9 месеца

Проост народ, слаба държава

103

Анонимен

преди 9 месеца

Нискочелият пRостак се чувства силен, когато се бори с паметници. Понежиле с хора не може. А идеи тяма изобщо.

102

Анонимен

преди 9 месеца

Преди посягане към паметник се определяше от журналистите, като Вандалски акт, сега като Заляха с боя !?

101

Анонимен

преди 9 месеца

Неолибералният планктон е същият като болшевишките ceляни след 09.09.1944 и националсоциалистите през 30-те. Промити от пропагандата мозъци, които искат да пренапишат историята, да съборят паметниците, да затворят всички инакомислещи и да убедят всички, че идеологическите врагове не са човешки същества. И всичко това с един неописуем комсомолски/hitlerjugend плам. По коментарите съдя.

100

Анонимен

преди 9 месеца

Колко са податливи на манипулации и внушения хората , за да се хванат на тези евтини провокации меркатилна и първосигнална реакция.Много жалко..

99

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото имаше истински Комунизъм толкова е Истинска и Демокрацията Корупция грабежи, наши ваши Колониализъм, АфроАзиятизацията на Европа и Съвременен Генноцид срещу европейското население от страна на Антиевропейският Глобалистки Режим. Кое е по зле трябва да се изчисли.