85

Анонимен 11

преди 9 месеца

100 твоята, "княгиня"сигурно е по грозна.

84

Анонимен

преди 9 месеца

Аристократите не трябваше ли да са красиви и изящни, за разлика от това на снимката?

83

Itso

преди 9 месеца

Кучето дали се е намерило? Дано е живо и здраво и не е свършило в някой вок.

82

Оня

преди 9 месеца

Естествено че е грозна ! Такива са потомците на всички pycopoби ! А тате ѝ , е най-голямата кремълска п0длoгa

81

До 82

преди 9 месеца

Баба то как ги разбра тия работи със златото,като се е пущала ли?

80

Анонимен

преди 9 месеца

Дежурните комплексари от панелките се изказаха по въпроса! Бедни сте щото сте глупави! Можете само да носите куфарите на царското семейство!

79

Ами така е

преди 9 месеца

1-била пила боза,а не алкохол :)2-страдала за пес 3- наказание: отнемане на титлата княгиня

78

До Анонимен 82

преди 9 месеца

Баба ти лично ли е броила вагоните със злато? Защото по ОФ-събранията червените лели говорили за цял влак злато. Според историческите сведения обаче, когато са натоварили на влак покъщнината си, 4 вагона останали да бъда взети по-късно, но царицата така и не пратила никого за тях и те останали в България.Потърси сведения, какво е донесла Джована Савойска като зестра, когато се е омъжила за цар Борис Трети, също и какво са построили за България и тя, и княгиня Клементина със собствените си пари.

77

Анонимен

преди 9 месеца

Нито гърците, нито румънците, допуснаха своите бивши царе или крале да влязат в държавите им като монарси, освен като обикновени граждани. Камо ли да им върнат някакво имущество. Само ние не само допуснахме Симеон, но благодарение на бившия патриарх Максим, събраха необходимите имена и подписи за да направи партия и да влезе във властта. Върнахме и имоти и съди България.За злото, което ни стори той плати с първородния си син. Дано Бог ни опази внукът му да не влезе във властта чрез майка си.

76

Анонимен

преди 9 месеца

Баба ти в бардака откъде се е научила!?

75

Пак така

преди 9 месеца

Кралските фамилии в Европа днес се използват главно за вестникарски клюки

74

Анонимен

преди 9 месеца

Баба ми разказваше ,че като тея бегали от България Откраднали Два Вагона Злато ! сега вече всичко са профукали на комар ,простотии,глупости и се довлякоха да Крадът още !

73

Анонимен

преди 9 месеца

Моля,спрете на това нещо да му викате княгиня ! Ние нямаме царе,князе,княгици ! -тук се надовлякоха някакви отепляци комарджии пяници *** и Лапотят от кръвчицата на българския Народ !

72

Василев

преди 9 месеца

Това са най-опасните хора в България самоуверените, независимо от какво социална и професионална прослойка са, които си мислят че алкохола няма да повлияе на реакциите им, и че са вечеряли с господ и имат пълна свобода да правят каквото си искат, като си доставят удоволствие и си чешат крастата с тръпка адреналин след алкохола!Животът е жесток!Агент Хера Уайлд!ЦРУ!!!

71

Анонимен

преди 9 месеца

Икакво като й вземат колата? Тя сигурно има поне още 5 на разположение. Когато хвана Белослава коментиращите викахте че 1.2промила са 2 чаши вино. Сега викате че било твърд алкохол. Големи сте експерти. А в България по принцип закони за богати или известни няма. Ще сметат историята под килима до 2-3 дена.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Много странен нос

69

Хеееей, парий!

преди 9 месеца

До Анонимен 71 Тази си е княгиня по рождение, бе. Ти, за да станеш княз, граф, барон или нещо друго от този род, трябва да се отличиш с нещо и вследствие на това някой монарх да ти даде титлата. После първородният от всяко поколение твои потомци ще я наследява, независимо дали живее в монархия или република. Ако си извънбрачно дете на някой крал, той може да ти подари титла още докато си бебе.

68

Въпросче?

преди 9 месеца

Проверка за др0га и алкохол на Гнома,Мравояд-Грантояд,БелобрадовЪ, Константинова,Искрен Митюв,Криптомир,Про100 КирчУ, Ицу ХазартЪ закусили с пица и др подобни неадекватници ще има лЕ?!?!?

67

Анонимен

преди 9 месеца

като и гледам физиономията ,разбирам защо мароканеца все скита по моретата !

66

баба мара

преди 9 месеца

наказанието да бъде изгонване на това семеиство от българия без право навръщане