46

Анонимен

преди 10 месеца

Аман от садисти, вижте се.Не била обезобразена ами то и по тялото белезите са обезобразяване, а на млад човек и по лицето може да не се вижда ярко след три месеца особено ако е снимана отдалече. Тука и на ръката и се вижда белега ама ви е изгодно да не гледате.Каква била тази експертиза след три месеца , ами тя може и да се направи по снимки, а такива е имало достатъчно.Защо майка й не се е обадила веднага, ами ако е заплашвана.Изкарахте това изтезавано дете професионална ***, упоили са я.

45

Невероятен тъпак

преди 10 месеца

И ако е вярно , това което казваш то какво ? Простотуцията ли е легална или ти се струва нормално , законно , морално да режеш жив човек с макетен нож и да счупиш носа на жена , пък ако ще *** да е , бати колко много спрели типове има в тоя народ , нищо случайно че сме там където сме...

44

Анонимен

преди 10 месеца

Съдебният медик задължително трябва да си води бележки. Вероятно би могъл да прави и снимки, ако е вписано в някакъв протокол.

43

Невероятни тъпаци

преди 10 месеца

Най-голямата манипулация спрямо тyзeмците от Бyлгapиcтaн бе да изкарат този случай "домашно насилие". Много умело прикриха фактите, че това момиче е труженичка на най-древната професия, а татуираният пpocтак е част от криминална групировка за трафик на дрога и ***. Тяхната "връзка" е била криминална и "работно-делова" ако може да се изразим по-точно.

42

Анонимен

преди 10 месеца

До Добри Добрев Добрия. Никой не се интересува от Гошко бе стига си фантазира небивалици.

41

Добри Добрев Добрия

преди 10 месеца

И да ривети жалки брадати момченца и да не ривети, бат ви Гошко отива в пандиза да се запознае с други още по-добри хора! Па може да стане и човек, не се знае! Айде със здраве!

40

Анонимен

преди 10 месеца

Вижда се една дилга рана на ръката и. Това е. Дали е от ножа е друг въпрос.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Как зарастна толкоз бързо тоя череп ?

38

Анонимен

преди 10 месеца

Естествено, че ще я изкарат много тежко пострадала. Факт е, че в Стара Загора никой не пожела да се ангажира с експертиза, понеже я знаят каква стока е.

37

до Никой

преди 10 месеца

не е верно никой не пише от един профил да защитава Георги, освен това още не съм казвал, но тая натопи човека за 5 мин. слава и освен това той нищо не е направил , а тя си намери майстора и той я ряза щото е 15 годишна к.... И освен това лъжат м че е на 18 , тя всъщност е на 28! Георги е невинен!

36

Анонимен

преди 10 месеца

Е нали всички медии писаха, че била обезобразена! Брей какъв провинциален доктор виртуоз, след 3 месеца никакъв белег не останал, ама нищичко не личи! И как тогава са направили експертизата!

35

При Тодор Живков

преди 10 месеца

Такива с нейното ниво работеха краварки в ТКЗСто, а оня другия можеше да е тракторист или товарач е ТКЗСто, и да се залюбят и да си направят семейство и вдигнат къща на село и да си народят няколко деца, тя ще си дои кравите а той ще си кара трактора и нищо няма да им липсва.

34

Експерт

преди 10 месеца

Ексертиза може да се направи и след години по разказ на някой който е чул за случая, не е проблем че експертизата е след 3 месежа.

33

Ясна е експертизата

преди 10 месеца

Преди месец назначиха съдебни експерти да и правят втора експертиза, но те всички си подадоха отвод. И от тогава до сега са търсели някой да им направи "експертизата".

32

Никой

преди 10 месеца

Виждам,че някой си пише от няколко профила,за да защитава Георги.Да му обясня,че експертиза може да се направи след време и по документи.И че има свидетел ,който е взел Георги от рожденния ден,закарал го е до Ст.З ,изчакал го е и след 20 мин. го е върнал.Ще отнесе 5год. минимум.

31

Екс Мултак

преди 10 месеца

Аз съм Гпшко хубавеца с меката брада, във затвора на гребеца май ще съм жена!

30

Анонимен

преди 10 месеца

Интересно как са установили всичко това след 3 месеца? Пълни rлупости! След 3 месеца не може да се прави експертиза.

29

до 29

преди 10 месеца

На теб да вземат да ти направАт една експертиза, че май си с IQ под 75 и ти трябва надзорник!

28

Анонимен

преди 10 месеца

3 месеца след случая прават експертиза? Защо не направиха тогава, защо майка и 2 месеца е мълчала?

27

Мастър План

преди 10 месеца

От зората на Зарата, там живеят само тежки ceлтаци, но за тяхно съжаление са в България и трябва да се спазват законите, освен това пъплят и по другите градове и си носят манталитета! Ако можеше да се направи една Старозагорска стена около цялата територия, да правят каквото си искат, след 20-30 години ще ги проверим и изследваме с археолози, и ще заселим територията с цивилизация!