46

Анонимен

преди 9 месеца

Аман от садисти, вижте се.Не била обезобразена ами то и по тялото белезите са обезобразяване, а на млад човек и по лицето може да не се вижда ярко след три месеца особено ако е снимана отдалече. Тука и на ръката и се вижда белега ама ви е изгодно да не гледате.Каква била тази експертиза след три месеца , ами тя може и да се направи по снимки, а такива е имало достатъчно.Защо майка й не се е обадила веднага, ами ако е заплашвана.Изкарахте това изтезавано дете професионална ***, упоили са я.

45

Невероятен тъпак

преди 9 месеца

И ако е вярно , това което казваш то какво ? Простотуцията ли е легална или ти се струва нормално , законно , морално да режеш жив човек с макетен нож и да счупиш носа на жена , пък ако ще *** да е , бати колко много спрели типове има в тоя народ , нищо случайно че сме там където сме...

44

Анонимен

преди 9 месеца

Съдебният медик задължително трябва да си води бележки. Вероятно би могъл да прави и снимки, ако е вписано в някакъв протокол.

43

Невероятни тъпаци

преди 9 месеца

Най-голямата манипулация спрямо тyзeмците от Бyлгapиcтaн бе да изкарат този случай "домашно насилие". Много умело прикриха фактите, че това момиче е труженичка на най-древната професия, а татуираният пpocтак е част от криминална групировка за трафик на дрога и ***. Тяхната "връзка" е била криминална и "работно-делова" ако може да се изразим по-точно.

42

Анонимен

преди 9 месеца

До Добри Добрев Добрия. Никой не се интересува от Гошко бе стига си фантазира небивалици.

41

Добри Добрев Добрия

преди 9 месеца

И да ривети жалки брадати момченца и да не ривети, бат ви Гошко отива в пандиза да се запознае с други още по-добри хора! Па може да стане и човек, не се знае! Айде със здраве!

40

Анонимен

преди 9 месеца

Вижда се една дилга рана на ръката и. Това е. Дали е от ножа е друг въпрос.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Как зарастна толкоз бързо тоя череп ?

38

Анонимен

преди 9 месеца

Естествено, че ще я изкарат много тежко пострадала. Факт е, че в Стара Загора никой не пожела да се ангажира с експертиза, понеже я знаят каква стока е.

37

до Никой

преди 9 месеца

не е верно никой не пише от един профил да защитава Георги, освен това още не съм казвал, но тая натопи човека за 5 мин. слава и освен това той нищо не е направил , а тя си намери майстора и той я ряза щото е 15 годишна к.... И освен това лъжат м че е на 18 , тя всъщност е на 28! Георги е невинен!

36

Анонимен

преди 9 месеца

Е нали всички медии писаха, че била обезобразена! Брей какъв провинциален доктор виртуоз, след 3 месеца никакъв белег не останал, ама нищичко не личи! И как тогава са направили експертизата!

35

При Тодор Живков

преди 9 месеца

Такива с нейното ниво работеха краварки в ТКЗСто, а оня другия можеше да е тракторист или товарач е ТКЗСто, и да се залюбят и да си направят семейство и вдигнат къща на село и да си народят няколко деца, тя ще си дои кравите а той ще си кара трактора и нищо няма да им липсва.

34

Експерт

преди 9 месеца

Ексертиза може да се направи и след години по разказ на някой който е чул за случая, не е проблем че експертизата е след 3 месежа.

33

Ясна е експертизата

преди 9 месеца

Преди месец назначиха съдебни експерти да и правят втора експертиза, но те всички си подадоха отвод. И от тогава до сега са търсели някой да им направи "експертизата".

32

Никой

преди 9 месеца

Виждам,че някой си пише от няколко профила,за да защитава Георги.Да му обясня,че експертиза може да се направи след време и по документи.И че има свидетел ,който е взел Георги от рожденния ден,закарал го е до Ст.З ,изчакал го е и след 20 мин. го е върнал.Ще отнесе 5год. минимум.

31

Екс Мултак

преди 9 месеца

Аз съм Гпшко хубавеца с меката брада, във затвора на гребеца май ще съм жена!

30

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно как са установили всичко това след 3 месеца? Пълни rлупости! След 3 месеца не може да се прави експертиза.

29

до 29

преди 9 месеца

На теб да вземат да ти направАт една експертиза, че май си с IQ под 75 и ти трябва надзорник!

28

Анонимен

преди 9 месеца

3 месеца след случая прават експертиза? Защо не направиха тогава, защо майка и 2 месеца е мълчала?

27

Мастър План

преди 9 месеца

От зората на Зарата, там живеят само тежки ceлтаци, но за тяхно съжаление са в България и трябва да се спазват законите, освен това пъплят и по другите градове и си носят манталитета! Ако можеше да се направи една Старозагорска стена около цялата територия, да правят каквото си искат, след 20-30 години ще ги проверим и изследваме с археолози, и ще заселим територията с цивилизация!