309

Анонимен

преди 10 месеца

по времето на комунизма 3ти март беше забранен, откога на дъртите *** им е дожаляло за 3ти март. ИЗЛАГАТЕ СЕ. копейката да се уточни дали е *** или не

308

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя руски агент инсталиран да сее раздори е български патриот колкото сръбския външен министър

307

Moon Child

преди 10 месеца

Никой не мрази 3-ти март, а само потвърждаваме, че това не е български празник, защото България е била поделена на Княжество България и Източна Ромелия между Турция и Русия. Освобождение - друг път! Дори Тодор Живков знаеше, че това не е наш празник и нямаше тържества и/или манифестации. За какъв национален празник бълбукат русофилите? Аман от неграмотни и ограничени червени тролейбуси.

306

Гошо...Тъпото

преди 10 месеца

Много антибългарска и...платена ****мет,мобилизирана да...плющи срещу националния ни празник и президента Радев. Блажени са...верующите,тяхно е...царството небесно.

305

Анонимен

преди 10 месеца

Има човеци мразещи Трети март.Има човеци мразещи и майка си.

304

Anti-Radev

преди 10 месеца

До Щирлиц --- Радев е безгласна буква. Орязаха му всички материални пълномощия и се превърна в рупор на съветските си възпитаници. Ония от НАТО, САЩ и ЕС не го базарят за слива. Нека си приказва. Никой не му пречи.

303

Анонимен

преди 10 месеца

Гордея се че Радев е Президент на България .Всички други са б.о.к.лу.ци.

302

Duhlev

преди 10 месеца

Духачите на снимката, сиреч брас-секцията духат, като за последно. Президентина да се сеща!

301

Йордан

преди 10 месеца

Червената линия на моето търпение отдавна свърши. Радев да се маха.

300

Анонимен

преди 10 месеца

1000% подкрепям президента, изключително стойностен и точен в оценката си ДЪРЖАВНИК! Новите комунисти от ППДБ++ искат да ни вкарат в амнезия и изведнъж да ни кажат че не сме българи, да ни обезличат, те са просто една пионка в глобалното движение на лявата перверзия която заличава САЩ и запада като цяло....Късметлии сме с президент като РАДЕВ!

299

КОЙ МИ С.А В ГАЩИТЕ?

преди 10 месеца

...ПИЛОТ, НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ... ПАРДОН - СЕЛЯНИН ОТ СЛАВЯНОВО

298

Анонимен

преди 10 месеца

323 Долуписалият повдига един много важен въпрос - Докога ще подминаваме истинският ни национален празник, денят в който водени от апостолите българите се надигнаха срещу султана - 20 април 1876 г. Априлското въстание е нашата национална революция! 20 април е най-достойният ден в новата българската история, защото българите се надигнаха за своята свобода!

297

Анонимен

преди 10 месеца

Защо гърци и сърби не са направили 14 септември (Одрински мирен договор между Русия и Турция) за техен национален празник.????? Техните нациналнални празници са датите на които са избухнали техните въстания срещу Османската империя.

296

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Долу 3 ти март, долу Радев.6 ти септември е обединяващият празник Вън Радев и руските окупатори.РАДЕВ КАТ ПЪЙРДИТ И СЕ СТРЯСКА НА СЪН И ВЛИЗА ПОД ЛЕГЛОТО ДА СЕРЕТ ТАЙНО.ПРЕДАВА МИРИЗЛИВИ СЪОБЩЕНИЯ ДО ПУЙТКИН

295

Анонимен

преди 10 месеца

До Пян_Гъ - а знаеш ли защо ни "освобождава" Русия? Защото ако не са го направили те, до две години щяха да са го направили австрийците. А при такова развитие с европейските имперски амбиции на царя щеше да е свършено.

294

Анонимен

преди 10 месеца

Абе евроатлантиците да ви питам, днес колко пъти сменихте пола, кажете си, кво толкова нали това са ценностите които защитавате

293

КОЙ МИ С.А В ГАЩИТЕ?

преди 10 месеца

БИЛ СМЕЛ, РЕШИТЕЛЕН, ПИЛОТ, НАТОВЕЦ, ГЕНЕРАЛ, БЛЯ БЛЯ - СЕЛЯНИН ОТ КРУШОВЕЦ ПОСОЧЕН ОТ ГЕН. ОТ РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ОТГОВАРЯЩ ЗА БЪЛГАРИЯ, РЕШЕТНИКООВ И ТОЗИ НАШ ПРЕЗИДЕНТ СЕ ЗНАЕШЕ ОТ ПЪРВАТА МИНУТА, ЧЕ Е 100 % РУСКИ АГЕНТ ! И ЗАЩО ГО ИЗБИРАХТЕ ДВА ПЪТИ? И ЦЕЦКА И ПРОФЕСОРА ЩЯХА ДА СА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ОТ ТОА!

292

Анонимен

преди 10 месеца

"Само неудачници с робско самосъзнание могат да мразят 3 март" ... а с какво самосъзнание са неудачниците, които развяват чужди знамена на националния си празник?

291

Пян_Гъ

преди 10 месеца

"Защо на Шипка няма украински ,финландски и румънски знамена ?????" Защото са били няколко стотин човека (или малко повече) и защото ни освобождава Русия, а не несъществуващата Украйна, новоизмислената Румъния или Финландия. Разбра ли защо? Имало е и 1 японец. Искаш ли и японската знаме? Аман от функционална неграмотни.

290

Анонимен

преди 10 месеца

Ако 3 март ще е празник на който ще се веят руски знамена и ще се замерят български министър-председатели със снежни топки задето не играят по свирката на Москва ,такъв празник ми не трябва..