309

Анонимен

преди 9 месеца

по времето на комунизма 3ти март беше забранен, откога на дъртите *** им е дожаляло за 3ти март. ИЗЛАГАТЕ СЕ. копейката да се уточни дали е *** или не

308

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя руски агент инсталиран да сее раздори е български патриот колкото сръбския външен министър

307

Moon Child

преди 9 месеца

Никой не мрази 3-ти март, а само потвърждаваме, че това не е български празник, защото България е била поделена на Княжество България и Източна Ромелия между Турция и Русия. Освобождение - друг път! Дори Тодор Живков знаеше, че това не е наш празник и нямаше тържества и/или манифестации. За какъв национален празник бълбукат русофилите? Аман от неграмотни и ограничени червени тролейбуси.

306

Гошо...Тъпото

преди 9 месеца

Много антибългарска и...платена ****мет,мобилизирана да...плющи срещу националния ни празник и президента Радев. Блажени са...верующите,тяхно е...царството небесно.

305

Анонимен

преди 9 месеца

Има човеци мразещи Трети март.Има човеци мразещи и майка си.

304

Anti-Radev

преди 9 месеца

До Щирлиц --- Радев е безгласна буква. Орязаха му всички материални пълномощия и се превърна в рупор на съветските си възпитаници. Ония от НАТО, САЩ и ЕС не го базарят за слива. Нека си приказва. Никой не му пречи.

303

Анонимен

преди 9 месеца

Гордея се че Радев е Президент на България .Всички други са б.о.к.лу.ци.

302

Duhlev

преди 9 месеца

Духачите на снимката, сиреч брас-секцията духат, като за последно. Президентина да се сеща!

301

Йордан

преди 9 месеца

Червената линия на моето търпение отдавна свърши. Радев да се маха.

300

Анонимен

преди 9 месеца

1000% подкрепям президента, изключително стойностен и точен в оценката си ДЪРЖАВНИК! Новите комунисти от ППДБ++ искат да ни вкарат в амнезия и изведнъж да ни кажат че не сме българи, да ни обезличат, те са просто една пионка в глобалното движение на лявата перверзия която заличава САЩ и запада като цяло....Късметлии сме с президент като РАДЕВ!

299

КОЙ МИ С.А В ГАЩИТЕ?

преди 9 месеца

...ПИЛОТ, НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ... ПАРДОН - СЕЛЯНИН ОТ СЛАВЯНОВО

298

Анонимен

преди 9 месеца

323 Долуписалият повдига един много важен въпрос - Докога ще подминаваме истинският ни национален празник, денят в който водени от апостолите българите се надигнаха срещу султана - 20 април 1876 г. Априлското въстание е нашата национална революция! 20 април е най-достойният ден в новата българската история, защото българите се надигнаха за своята свобода!

297

Анонимен

преди 9 месеца

Защо гърци и сърби не са направили 14 септември (Одрински мирен договор между Русия и Турция) за техен национален празник.????? Техните нациналнални празници са датите на които са избухнали техните въстания срещу Османската империя.

296

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Долу 3 ти март, долу Радев.6 ти септември е обединяващият празник Вън Радев и руските окупатори.РАДЕВ КАТ ПЪЙРДИТ И СЕ СТРЯСКА НА СЪН И ВЛИЗА ПОД ЛЕГЛОТО ДА СЕРЕТ ТАЙНО.ПРЕДАВА МИРИЗЛИВИ СЪОБЩЕНИЯ ДО ПУЙТКИН

295

Анонимен

преди 9 месеца

До Пян_Гъ - а знаеш ли защо ни "освобождава" Русия? Защото ако не са го направили те, до две години щяха да са го направили австрийците. А при такова развитие с европейските имперски амбиции на царя щеше да е свършено.

294

Анонимен

преди 9 месеца

Абе евроатлантиците да ви питам, днес колко пъти сменихте пола, кажете си, кво толкова нали това са ценностите които защитавате

293

КОЙ МИ С.А В ГАЩИТЕ?

преди 9 месеца

БИЛ СМЕЛ, РЕШИТЕЛЕН, ПИЛОТ, НАТОВЕЦ, ГЕНЕРАЛ, БЛЯ БЛЯ - СЕЛЯНИН ОТ КРУШОВЕЦ ПОСОЧЕН ОТ ГЕН. ОТ РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ОТГОВАРЯЩ ЗА БЪЛГАРИЯ, РЕШЕТНИКООВ И ТОЗИ НАШ ПРЕЗИДЕНТ СЕ ЗНАЕШЕ ОТ ПЪРВАТА МИНУТА, ЧЕ Е 100 % РУСКИ АГЕНТ ! И ЗАЩО ГО ИЗБИРАХТЕ ДВА ПЪТИ? И ЦЕЦКА И ПРОФЕСОРА ЩЯХА ДА СА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ОТ ТОА!

292

Анонимен

преди 9 месеца

"Само неудачници с робско самосъзнание могат да мразят 3 март" ... а с какво самосъзнание са неудачниците, които развяват чужди знамена на националния си празник?

291

Пян_Гъ

преди 9 месеца

"Защо на Шипка няма украински ,финландски и румънски знамена ?????" Защото са били няколко стотин човека (или малко повече) и защото ни освобождава Русия, а не несъществуващата Украйна, новоизмислената Румъния или Финландия. Разбра ли защо? Имало е и 1 японец. Искаш ли и японската знаме? Аман от функционална неграмотни.

290

Анонимен

преди 9 месеца

Ако 3 март ще е празник на който ще се веят руски знамена и ще се замерят български министър-председатели със снежни топки задето не играят по свирката на Москва ,такъв празник ми не трябва..