84

Анонимен

преди 10 месеца

Руснаците разчистват и строят, чак изгнилите тръби навсякъде подменят в Донбас , под земята, над земята, навсякъде, строят пътища, тротоари, декоративни парапети, нови модерни болници с модерна апаратура, прокарват електрификация и осветление на пътища и квартали и т.н. и е чисто. С кеф да гледаш, а още повече да живееш в тези квартали и в този град.

83

Анонимен

преди 10 месеца

Да и е кеф да гледаш как строят строителни войски и различните фирми в Донбас, напълно готови жилища за живеене, даже пари за мебели им дават безвъзмездно, събуваш си обувките и влизаш да живееш, а не като в България, още толкова да плащаш и за дострояване, ремонти, разходи след покупката на жилище, също строят с паркинги и обзаведени детски площадки за игра и спортни уреди за младежите, с училища, детски градини, паркове, пътища, да ти е кеф да гледаш и се радваш и живееш!

82

Анонимен

преди 10 месеца

"Ядрена сила е Русия, световен фактор, ама заради нечии чужди мераци ще и се ежат" Помните как преди няколко години силно се ежиха Трибалтийските Умирати. Какво стана с тях? Защо млъкнаха? Май умpяxa.

81

Анонимен

преди 10 месеца

И жилищата, които строят в Донбас, не ги дават на цимент и без врати, санитарна керамика, както в България, а с всичко вътре с вани, мивки, бани,тоалетни, кухни, че и пари за обзавеждане им дават безвъзмездно, без да дават или връщат парите!

80

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен"До 59. Да, в Русия масово ще си сложат вътрешни тоалетни, с тоалетни чинии. Ако намерят откъде да ги откраднат. Да живее батюшка Пу! Ще вкара Русия от 19 в 18 век." , ако видиш как живеят руснаците в руските градове, чисти, подредени, модерни, ще ти стане жално за българските градове. И жилищата, които строят в Донбас, не ги дават на цимент и без врати, санитарна керамика, както в България, а с всичко вътре с вани, мивки, бани,тоалетни, кухни, че и пари за обзавеждане им дават.

79

Абе

преди 10 месеца

Тая к'во прави извън Нафталина. Мястото и е при Костов, да си говорят с теменужките!

78

Анонимен

преди 10 месеца

Президентът Путин има много приятели, но Мордашов, Аликперов, Авен, Дерипаска, Абрамович, Махмудов, Розенщайн, Чьорни не са сред тях.

77

Анонимен

преди 10 месеца

Да им имам на някои най-демократичното постижение и критерий за значимост - вътрешната тоЙлетна! Страшно нещо!!!

76

Анонимен

преди 10 месеца

75, руският годишен темп на ръста на БВП е 4.9%. CGPods Air Pro са произведени в град Тюмень, Сибир. По-качествени са и са 4 пъти по-евтини от безпроводните слушалки на наръфаната ябълка. На 21 август автоматичната станция "Луна-25" ще достигне Луната и ще се прилуни в района на Южния полюс. ППДБ справиха ли се с мафията, с кражбите, с модела ГЕРБ, с корупцията, със съдебната реформа? Заводи за ел коли, Дунав мост -3 и тунели построиха ли? Заплатите станаха ли европейски? Стандартът повиши лисе

75

Цветан Камелий :

преди 10 месеца

Секретарката на Църния Костоффф изпълзя от криптата... ГнYсн0!

74

Анонимен

преди 10 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин Мордашов,Елекперов,Авен, Дерипаска,Абрамович,Махмудов, Милер, Розенщайн, Чорни са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

73

Анонимен

преди 10 месеца

Надежда Нейнски била казала пред bTV: Русия влияе върху политическия живот у нас. Същата тази преди 25-6 години бе казала: Да нахраним мисирките, че да служат на СДС

72

Анонимен

преди 10 месеца

До 59. Да, в Русия масово ще си сложат вътрешни тоалетни, с тоалетни чинии. Ако намерят откъде да ги откраднат. Да живее батюшка Пу! Ще вкара Русия от 19 в 18 век.

71

Мишо

преди 10 месеца

Дамата с кученцето или кученцето дама!? Ох, обърках се вече. Затваряй си плювалника!!!!! Ходи на кафе със Соломон Паси. Безгръбначни уникати!

70

Анонимен

преди 10 месеца

Пък Герги Гергиев на СОС-а рече на Русия, да си се грижи за работите у тях, какво ставало у нас си било наша работа щот сме били суверенна държава. Това по повод ПСА. Толкова жалък беше, какво се ежи на Русия, може и да не я харесва, то и на мен не ми харесва, но няма как да не признаеш, че България до Русия е като мравчица, ако обърне лапата малко руската мечка ще стане мазало. Ядрена сила е Русия и световен фактор, ама заради нечии чужди мераци ще и се ежат, вероятно е и финансово подкрепено.

69

Анонимен

преди 10 месеца

До 4. Не е ли ясно, като прочетеш масата безмозъчни коментари? Включително и своя? Тоталното дебилизиране на промитите мозъци полезно ли е, или вредно?

68

Анонимен

преди 10 месеца

Не знам дали Русия влияе на политическият живот,ама американците открито си управляват държавата но някак си това на никого на прави впечатление...

67

Пян_Гъ

преди 10 месеца

Ами, Наденце, като имаш брат, добър или лош, няма как да не влияе в/у семейния ти живот. Дори да си омъжена в друга държава. Приятели и мъж избираш ти, но роднините са от Господа. Айде почети малко история, не се срамувай...

66

Анонимен

преди 10 месеца

НОРМАЛНО...РУСИЯ ВИ СЪЗДАДЕ...БЕЗ РУСИЯ И САНСТЕФАНСКА БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА ИМА БЪЛГАРИ В МАКЕДОНИЯ...

65

Анонимен

преди 10 месеца

Тая спарушена кукумявка що не е затворена за лечение ?