93

Анонимен

преди 10 месеца

Руската пpocтoтия и арогантност са необятни като Вселената... Същото се отнася и за русофилите...

92

Анонимен

преди 10 месеца

Даммм, на такова прилича, предозира момчето. Той поне селски тарикат да беше, ама и толкова не е. Колкото"талантлив+ актьор беше, същият управник е. По повод загубите, генерал Дъглас Макгрегър други неща публикува.

91

Анонимен

преди 10 месеца

тоя е пре-вдишал белото

90

Анонимен

преди 10 месеца

Според публикуваните от руските медии и блогъри оценки, руските войници, убити в Украйна, са вече 120 000. Между 170 000 и 180 000 са ранените. Същевременно, Украйна е загубила 70 000 войници, ранени са 100 000 и 120 000 войници.

89

Анонимен

преди 10 месеца

Украинското ръководство заяви, че вижда напредък в търсенето си на гаранции за сигурност НА Запада срещу бъдещата украинска агресия в РФ. Това каза в традиционното си вечерно видеообръщение президентът Володимир Зеленски. тоя му требе доктор с диплома.

88

Повече за новината:

преди 10 месеца

https://youtu.be/hCCwv2PSAm4

87

Абе

преди 10 месеца

Тоз прословут Будапещенски Меморандум, който така често се цитира. Зеленский явно удобно забрави Кой, освен Русия го подписа - САЩ и Обединеното Кралство. Защитиха ли тези "Суперсили" Украйна - НЕ! Кой подписа Минските Споразумения и гарантира за изпълнението им от името на Украйна - Франция и Германия. Тези 2 книжни тигъра защитиха ли Украйна - НЕ! Какви гаранции сънува тоз Селски Тарикат?!? Оръжие ще ви Дадем, да умирате и после ще искаме и да го Платите, независимо от Резултата!!!

86

Анонимен

преди 10 месеца

Какви гаранции тоя не с всичкия си никой не му е длъжен

85

Гаранция Франция

преди 10 месеца

Ама вие ми обещахте, Борис лично ми обеща, НАТО ми обещаха че ще дадете каквото поискам - искаме 500 танка получаваме 200, искаме 100 изтребителя - получихме нула! - Обещахме ти? Има ли договор, покажи на хартия подписан довор, че сме ти обещали!

84

Даааа

преди 10 месеца

С тази дрога зеленски не гаранции на запада ще види ами и ореол над Байдън който му я дава

83

До 88

преди 10 месеца

Миналия век запада гарантира сигурността на Чехия и Полша, после лекинко Чвхя я харизват, между другото Франция тогава си поръчва самолети на САЩ, които са в неутралитет, плаща ги, но като облъците над Европа се сгъстяват САЩ заявяват на Франция, че ако има война няма да доставят платените самолети за да не си нарушат неотралитета и пари няма да върнат, да ви е познато?

82

Анонимен

преди 10 месеца

Пази боже от такива гаранции да загубиш над 20% от територията си и да ти сринат страната до основи. И ти да продължаваш да се надяваш на Запада това е мазохизъм.

81

Дзивко

преди 10 месеца

Войната скоро ще свърши, на САЩ вече не им пука, те постигнаха целта си, удариха Европа икономически, наместиха се на пазара за газ и немската икономика се деиндостеиализира, тва беше целта, Европа става само консуматор, без индустрия, с тия цени на ресурсите не е конкурентна

80

!

преди 10 месеца

Контранаступа напредва ли клоун.....?

79

Дзивко

преди 10 месеца

Все повече ще говорят за мир, всички освен Русия, в момента само те не бързат, офанзивата се провали, резерви няма, оръжие и да им дадат, войници няма.., сега единствената интрига е ще загуби ли Украйна излаз на море, тя без морски достъп е ненужна на САЩ, те за това си имат Полша

78

тя

преди 10 месеца

Докога мислиш да те носят европейците ?! Най- нахалното племе в Европа !

77

Олимпий Панов

преди 10 месеца

))))комедиант!!!

76

Еврейн (Да де, ама..

преди 10 месеца

да де, ама нарко-нацисткият клоун-резидент вече става толкова смешен и толкова взе да не се усеща и изпуска, бълнувайки за "капитулации", че опротивя дори и на господарите си. Медиите в Хамерика рязко се обърнаха срещу него и взеха да задават интересни въпроси след затъването на предварително разтръбената "велика офанзива" на още по-"великата му армия". Да не говорим за държавата Израел...там вече отписаха клоуна...А защо ли??? Сигурно знаят разни нещица

75

Христо

преди 10 месеца

Тоя артист освен всичко друго бил и късоглед ....

74

Мандо

преди 10 месеца

ВъоБще не ни интервсува окраЙна .....капишшш