21

Рсм

преди 9 месеца

Преговаря с ЕС. Но ЕС е и България. Опа...изненада. и да първата стъпка е

20

Анонимен

преди 9 месеца

Като гледамСкопие как са го осеяли с паметници на Александър гърка велики, братята Кирил и Методий, цар Самуил и т.н..., тез буквално не знаят какви са, или просто от омраза към нас си присвояват каквото им е удобно :)) Признали 6 етноса, ама българския не го признават от ненавист към нас, после били с претенции :))

19

Morski

преди 9 месеца

Време е Албания да започне сама да се оправя за ЕС! Последиците от всичко сравашо в скопеното Скопие е - граница между България и Албания !До 2050 Македония ще се върне при майка България, но излаза на Бяло море сме го загубили заради тази пуста Македония!

18

Анонимен

преди 9 месеца

Теа па се понесли към ЕС с пълна сила.

17

Анонимен

преди 9 месеца

В Тетово вече развяват знамена на Велика Албания която включва и територията на БЮРМ!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Южно Косово не ще ЕС!

15

кьуцхд

преди 9 месеца

Докато руснаците командват Румен Радев, сръбските и македонските политици, ше има проблеми за влизането на Македония в ЕС. Нямат интерес това да стане и ще пречат всячески.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Време е Албания да поеме сама по пътя си ЕС, а Македония към Сибир ...или Луната! Чудя се какво ще остане на нейно място - дупка или сръбско yaйнo!?

13

Анонимен

преди 9 месеца

Всички македонските политици са сръбски агенти, а Белград не иска РСМ да влиза в ЕС, даже не разрешава да започне преговори, че не стане някоя грешка и да я изтърве! Сърбия гледа на Македония, като на крава, военна плячка, вързана в обора й, а не като на самостоятелна държава. Иска само да я дои, но не ноже да я храни, нито пък я пуска да пасе навън!

12

Анонимен

преди 9 месеца

В продължение на по долу 13....Братя ,,македонци"...Седнете си на гъ......

11

Анонимен

преди 9 месеца

Северна Македония има негативно отношение единствено към българите в държавата си Ако иска да има добри съседски отношения , то тя трябва да уважава наравно всички държави около и.Това е условие.И не подлежи на свободна интерпретация.И то в зародиш наивни.Няма как да излъжеш една мощна държава като Франция Да , може малка и неадекватна България да се гавриш в пълната и политическа и управленска немощ.Но Франция?...Някой в Скопие се е взел за нещо изключително ...

10

aa1820

преди 9 месеца

В Македония ще стане гражданска война ако бъде разделена от Албания.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Ще се присъедини, но не към ЕС а към Сърбия.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Който може да чете между редовете ще види. Стратегията е следната: разделане на Албания и Македония към еврочленството. След като Албания влезе в ЕС, албанците от Македония ще тръгнат да взимат албански паспорти и ще напуснат Македония. След като се укрепи властта в Македония ще започне ребългсризацията и обединението с България. Планът е измислен още през 80-те години и се знае какво ще стане.

7

ИЗМЕТ

преди 9 месеца

АНТИБЪЛГАРСКА

6

Анонимен

преди 9 месеца

Спри да лъжеш хората - договорът е включен, и за история ще се преговаря, и за всичко останало, докато и последното българско искане не бъде изпълнено. Това народа на БЮРМ трябва да го знае. Исканияата на България са си там, просто бяха отложени, за да освободите Албания от хватката си. Веднъж откъсне ли се Албания и нямате ли заложници, оставате с Косово да чакате и тежестта ви съвсем ще падне.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Poglup presedatel Makedonija nemala dosega

4

Анонимен

преди 9 месеца

Айде бе ние сме наредили на Франция,

3

Анонимен

преди 9 месеца

Макетата сами си го слагат - дебел, твърд и без вазелин. Да им се неначуди човек :)))

2

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

Пендаровски не го интересува какво ще каже Радев (президента на Република България) защото Македония води преговори с ЕС !!!!!!!!!!! Ето това изявление трябва да отвори очите на всички европитеци, че даже Македония ни има за 9-та глуха, а не за част от ЕС! Така както го мислят и в Брюксел !