32

Анонимен

преди 9 месеца

Има основания да не ни пускат у нас е джунгла

31

Тед

преди 9 месеца

Слава Богу! Дано и с еврото да не се получи!

30

ясно

преди 9 месеца

Хърватия е католическа, там папата дава подкрепа. Орбан е силен също защото Ватикана вече има влияние основно в държавите от Централна Европа. Мечтания запад е дъгички и фесчета. Самозатриха се. Ние сме ортодокс и нямаме място сред чужди.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Браво на Австрия.Докато в БГ вирее този див вандализъм и чалга простотия по народа- никакъв Шенген и Еврозона.Това ще е обеца за Европа, че прие такава страна в съюза.Както никога Турция в ЕС, така никога БГ в Шенген.Свиквайте.

28

у лево

преди 9 месеца

Австрия не е в НАТО. ПО свободна е от вас, богата и е цивилизация.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Австрия = Хитлер!!!!!

26

Ц

преди 9 месеца

ХА ХА ХА!!ПОМНИТЕ ЛИ ЕДНА АВСТРИЙСКА МИНИСТЪРКА, ДЕТО ТАНЦУВАШЕ С ПУТИН И КАЗА, ЧЕ ПОЧИВКАТА В ЕДНО РУСКО СЕЛО БИЛА ПО- ДОБРА ОТ МАЛДИВИТЕ!?!!! ТОЧНО ЗА ТАЗИ АВСТРИЯ СТАВА ДУМА - ПРОРУСКА.

25

Ц

преди 9 месеца

ОСНОВНО БГ, Румъния и Турция да направят БАЛКАНСКИ СЪЮЗ!!! ИНАЧЕ ЩЯ РЕВЕМ ЯКО!!! ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!

24

Ц

преди 9 месеца

В 2025! Айде, честито! Ама Не на БГ!

23

12367акуд

преди 9 месеца

не приемането Шенген не приемането на евро не приемането на българите в конституцията на Република северна Македония до началото на 2024-та година може да означава само едно България няма смисъл какво да се занимава с тоя съюз може да се оттегляме......

22

aa1820

преди 9 месеца

По гнусен, лицемерие и извратен народ от австрийците няма. За Бг и Рум. Шенген тряало се реформира, ама за Хърватска не трябваше да се реформира, за да могат да си пекат австрийците вурстовете по хърватските плажове без да чакат на границата.

21

Евроатлантик

преди 9 месеца

Пълни глупости Кирил Петков и Асен Василев каза че абсолютно сигорно, че до края на годината България ще влезе в Шенген!! А догодина и в еврозоната!! 100% е гарантирано! А те не лъжат.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Samo taka i ot eg da ni isvadjt nikakyv schengen

19

Анонимен

преди 9 месеца

Можем да подходим по руски и да си направим наш си Шенген с нашите приятелски държави! Хм, с Македония не може, Сърбия също, може да питаме Ердоган за Турция. За Гърция не може, че ресторантьорите няма да дадат, но пък може би Румъния?

18

Анонимен

преди 9 месеца

Австрия е причината да се създаде Източна Румелия за да няма силна България на Балканите.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Австрия работи в полза на Русия! Руското лоби в Австйския парламент няма да позволи България да бъде пълноправен член на ЕС!

16

Къв Шенген кви 5 лв

преди 9 месеца

Българите не разбирам защо се сърдят и какво се чудят. Къде в Шенген има през ден гонки с бусове с мигранти? Как са влезли? Ами, платено е на полицаите. Къде в Шенген стрелят хора с автомати по сред бял ден в парковете? Добре, не е случаен човек. Но защо не намират убиеца, поръчителите? Никога не намериха и един убиец или поръчител от десетки поръчкови досега! Е, какъв Шенген и защо нормални държави да си вкарват таралеж в гащите? Не сме станали държава и това е ясно. Разграден двор.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Те са фашисти!!! Радев е техен слуга!

14

Анонимен

преди 9 месеца

A Бoko cneциaлнo им нanpaви raзoв naтok (изяge мy rлaвaтa), чak paзkona нивитe npeз цялaтa тepитopия и eтo... Toraвa зa kakвo ни e тoя naтok, ga ro мaxaмe ?

13

Анонимен

преди 9 месеца

Ами като не работи защо не поискат да се закрие или пък да я поправят? Значи хем не работи хем я ползват, обаче не работи като трябва да я разширяват. Тази смяна в доводите показва че само си търсят причина с какво да се оправдаят.