64

Диана

преди 10 месеца

Нинова остава вярна на девиза си "Крадецът вика: дръжте крадеца!"!...Осъждали насилието и омразата и то най-стро, значи, а че именно те потопиха цялата държава в насилие и омраза няма никакво значение...Как може някой да е толкова нагъл да създава насилие и провокира всякакви омрази /дори към родната си страна!/ и ПУБЛИЧНО да обвинява другите в това?! Аз все още не мога да го проумея този факт...Не се очудвам, че той блокира мисленето на много хора, но 30г. не можем да намерим противоотрова..

63

Анонимен

преди 10 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин Мордашов,Елекперов,Авен, Дерипаска,Абрамович,Махмудов, Милер, Розенщайн, Чорни са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

62

Анонимен

преди 10 месеца

Просто са били дрогирани.Евреите защо спят?Не виждат ли как се възражда фашизма?Уж банките държат,а спонсорират възраждането на нацизма под влияние на азовците.Чакат втори път да ги спасяваме от лагерите?Тогава ще е късно.

61

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименИ какво като ми натискаш минус? В Гърция , цялото партизанско движение, са го организирали англичани, там населението тогава е било силно преобладаващо българско в централна и северна Гърция, все още не е било асимилирано, да не мислиш, че по-малкото на брой гърци, щяха да направят партизанско движение сами?

60

Анонимен 11

преди 10 месеца

62 г..ан....ь...о,точно пък Нинова,никога не е била член на бкп,като твоите любимци.

59

Darko

преди 10 месеца

Сланинкова Корни, сега да ти кажа... паметник на окупаторите заминава в музея за социалистическото изкуство. Колкото и да ревете това очаква този паметник на пияни солдати, грабители и изнасилвачи. Вместо да се съсредоточите върху влизането в Шенген и приемане на еврото като национална валута вие всички се занимавате с ***.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Самия факт, че през "лошия" социализъм, пазеха сърцето на цар Борис, а през демокрацията, бързаха още в началото да го унищожат , за да няма следи, какво ви говори? Руснаците ли са "виновни"? Смешници!

57

Анонимен

преди 10 месеца

Аз не знам другарката нинов няма ли малко срам. Малко бе, малко....

56

карачанаков

преди 10 месеца

Я активираха и тежката артилерия и лелята се появи на амбразурата да брани онуй нещо.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Царското семейство си е живяло и след смяната на властта през 1944г. в България, смяната на властта я извършват български военни, които са служили и на царя, царското семейство само натоварва каквото може от България да вземе и сами си тръгват, никой не ги е гонил, логиката сочи , че принц Кирил най-вероятно е убит от англоезични, имайте в предвид, че в партизанските движения са били не само работещи за България българи, но и хора служещи на английски служби, американски служби, руснаци, евреи

54

Анонимен

преди 10 месеца

Нинова, как не те е срам! Точно ти, от бкп.

53

Анонимен

преди 10 месеца

другарке, тая съветска армия почитате, коят и днес гледаме какво прави и в съседна македония в момента в парламента каква злоба към българите хвърля, това лид апочитаме, без роднице?

52

Анонимен

преди 10 месеца

Какъв вандализъм като има решение да се премести от поне 30г., а още си стои? Вандализъм и нарушение на закона е, че този паметник е още там.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Питаме самонареклите се евроатлантически партии..." алоу, твоя син къде е ммаа? иначе си русофилка, а?

50

ПРОТЕСТИРАЩ

преди 10 месеца

ПРОТТЕСТИРАМ! СЕГА АЗ КАТО СЕ СЕТЯ ЗА СОЦА И ХОДЯ ДА СИ ГО ПРЕ ПИ КАВАМ ПАМЕТНИКА! КАТО ГО МАХНЕТЕ КЪДЕ ЩЕ ПИ КАЕМ И СЕ РЕМ НА СОЦИАЛИЗЪМА?

49

ХАХАХАХА

преди 10 месеца

Нинова иска европейски ценности докато пази паметника на азиатския окупатор,и продължава да защитава тезата,че историята спусната от Москва е реалната!

48

Анонимен

преди 10 месеца

До БългаринЛъжи,лъжи, искате да превърнете и българите ли в нацистки зомбита? Ами нито червената армия,нито комунистите, а българските военни са направили преврат 1944г., сменят властта на страната на победителите и едва след това е пристигнала руската армия в България, нито царя са гонили или царското семейство руснаците, принц Кирил най-вероятно е убит от англоезични,защото той е бил и с немско-италиански произход , затова бързаха да унищожат сърцето му по време на демокрацията,да няма следи

47

Анонимен

преди 10 месеца

Белене или Скравена?

46

Анонимен

преди 10 месеца

НИНОВА, НЕДУПОСТИМО Е ДА ПРЕДАВАШ РОДИНАТА СИ!!!

45

Анонимен

преди 10 месеца

Нинова? И ти държиш лявото в дясно да слуша като Копекин.Нито ти, нито Костя сте леви. И все се нагаждаш.