53

Tенгри кан

преди 9 месеца

Най-странното в случая е мълчанието на Бойко Тиквата;))) най-отявленият му противник, поне за пред публиката Трактора си бе отстрелян като глиган от чакало. Двама украинци съобщават за стрелбата, инак и дамата щеше да е мъртва. Отново, украинци в края на житейският път на Алексей/Асан;))) Явно е, че Сглобката е направена от ЦРУ чрез ДС, защото наследници на фигури на масон-ДС се издигат за местните избори в Шоплукя;))) Естествено е, някои компоненти да не паснат на Сглобката, такъв е Петров;)))

52

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 9 месеца

АМАН ОТ ТЕЗИ "АНАЛЛИЗАТОРИ",ДРЪНКАНИЦИ БЕЗ КРАЙ И БЕЗ ВСЯКАКЪВ СМИСЪЛ.ТЪКМО СЕ БЯХА ПОСКРИЛИ МАЛКО.ТЕЛЕВИЗИИТЕ СТАНАХА КРИМИНАЛНИ ХРОНИКЬОРИ.ДАЙ ИМ ДЪВКА И ГЛЕДАЙ САМО,ЗАСТАВАТ ДО ХРАСТЧЕТО И ПОЧВАТ......

51

Анонимен

преди 9 месеца

Толкоз шум за един стар и продънен трактор!

50

Рендету

преди 9 месеца

Глупости, тонове глупости... Един престъпник от времето на "Прехода" поръчан и гръмнат от друг престъпник от "Прехода", най-вероятно свързан с престъпните интереси на ДПС. И кво??? Поредното доказателство, че Бг не е държава, а "Географско понятие"!

49

Пешо

преди 9 месеца

Според нас ЕКСПЕРТИТЕ. Това е достатъчно

48

ЦРУ

преди 9 месеца

От сега Ви казвам - Усеща се дългата ръка на Вова Путин! Той е виновен! Ако не е той - На 1000 процента вина носи Държавата Русия или някой Руски Гражданин!

47

Един от народа

преди 9 месеца

Само на мен ли синчето на простреляната Мирослава ли изглежда като малко тракторче?!

46

Анонимен

преди 9 месеца

Омръзнахте ми да ме занимавате с тоя всеки ден по 1000 статии

45

Анонимен

преди 9 месеца

След такова убийство, има период на "замитане" и дезинформация. Щом се пусна "темата" за сглобката (точно в споменатия период) ЗНАЧИ ЧЕ НЯМА НИЩО ОБЩО С НЕЯ. С други думи Трактора според тази "тема" е човек на американците, което е абсолютно невярно. Чий човек е може да се види от политическото му минало. Без да съм "Експерт" следата води към ЦРУ и разчистването на БеГейско от руско влияние и мащабно разполагане на ам. войски ТУК

44

Анонимен

преди 9 месеца

Таки, Маджо, Маргините организират протест под надслов "Нито един повече!".

43

Има

преди 9 месеца

И убиецът е Радев,защото той не искаше редовно правителство.

42

до инж+

преди 9 месеца

Работещ парламент и правителство? Добре, бе, но ако "мнозинството" в този парламент и излъченото от него "правителство" провеждат политики в противовес с държавните и обществено социални интереси - кво прайм!?

41

Инж+

преди 9 месеца

Бг има належаща нужда от работещи Парламент и Правителство. Другото са спекулации. Разпределението на силите в НС е такова, каквото са гласували избирателите!!!!

40

Рендету

преди 9 месеца

Разпределяне на сектори в подземния престъпен свят! ДПС, дами и г-да, ДПС ...

39

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен19 Тая господжа има ли нещо което да коментира .....

38

Анонимен

преди 9 месеца

31 Според изтеглите записи на главна прокуратура, именно ПП,ДБ са в тесни контакти с ъндърграунда. Там се споменават, като "...малкотъпи, но стават..." А.Петров е един от спонсорите на ПП,ДБ. Атанас Атанасов е много близък на убития...

37

Анонимен

преди 9 месеца

Украинеца го пуснаха от затвора през май с условието да си довърши работата.

36

Анонимен

преди 9 месеца

29 Кой освободи предсрочно, през май тази година, убиеца от неуспешния атентат срещу Алексей Петров? Точно през май, Гешев получи "покана", да освободи поста главен прокурор, тогава той още беше такъв. И беше в много хладни отношения с Борисов.

35

Анонимен

преди 9 месеца

31 Това, че познава някои от тях, не означава че са му авери.Те са авери на ченгетата ДС, в президентството, на Радев, Рашков, бащата на Кирил Петков, на хора от БСП,Възраждане, ИТН,ПП,ДБ.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Не