231

Бай Дрън

преди 10 месеца

И ако САЩ с прави експерименти с тактика и оръжия, Русия прави точните промени, за да се задържи на бойното поле и провали замислите на НАТОвските генерали. Нека не се лъжем, че това са решения на Украинското командване. Да, опитват се да прехвърлят вината на украинците, но истината е, че вината е на хората от Вашингтон и Лондон! Ако Украйна искаше да спечели, то просто трябваше САЩ и Англия да предадат без условности каквото въоръжение поиска Киев!

230

Мая

преди 10 месеца

няма ли да е войната в американските крайбрежия по добре а ???

229

Бай Дрън

преди 10 месеца

Пичове, знаете ли, защо войната няма да бъде спечелена от НАТО? Тая война за Русия е на живот и смърт. Там нямаш право на грешки, защото рискуваш живота си - на фронта, в опорните пунктове, в Кремъл...в олергахичната си къщурка. Какво имаме от НАТО? ЕКСПЕРИМЕНТИ на лай лай кучччки, дето само приказките им високопарни. Целта им е да проверят оръжията си и ако може рекламират и продадат. Ето затова Украйна взе грешното решение да се довери на НАТО и в частност САЩ и Великобритания!

228

До НАТ Овците

преди 10 месеца

С кое НАТО рискува Русия да влезе във война в Черно море ? Нали се сещате че при война Американски кораб щом мине Босфора и е на дъното. Комплекса Бастион от Крим държи на прицел цялото черноморие плюс 7 руски подводници незнайно къде и корабната ескадра на руския флот с ракети Циркон. Остава нашия "флот" от две ръждясали корита както и румънския Грузия и Украйна пък съвсем. Единствено Турция е някаква заплаха...Но за известно време ! Забравих авиацията на Русия (вижте Доналд Кук) и ще се сетите

227

Анонимен

преди 10 месеца

Боже, какви глупости. Америка ли има права над Черно море, а? Става интересно

226

Зозо,

преди 10 месеца

посинял си от яд или от болест. Русия да не би да е сама?! Няма съюзници ли? Тка ли ги смятаме нещата - икономиката на ЕС + тази на САЩ? Ако е така. да сложим Русия + Китай и останалите. Целия свят произвежда в Китай. Където е производството, там е силата. САЩ няма да се оправят само с печатане на хартийки без стойност. Сравни ядрените сили + икономиките и тегли чертата отдолу. После ми проказвай!

225

Зозо

преди 10 месеца

Кво бре копейки? Световния БВП е 101 трилиона. САЩ 25, ЕС 17. Блатната държава 2 милиарда. Ай сиктир!!! Китай 18, България 89 милиарда.

224

Анонимен

преди 10 месеца

Русия вече е във война с нато -- този генерал е като другите много бос.

223

Анонимен

преди 10 месеца

зелка фасулева на амбразурата със свалени га щи.

222

Анонимен

преди 10 месеца

Една зелка фасулева -- при това доста пръд лива.

221

Анонимен

преди 10 месеца

сащ са обречени -- там нещата вървят надолу. С фалшиви статистики и печатане на долари, лъжене по медии, цензура -- което е нарушение на първата поправка към конституцията им за свобода на словото.

220

До Христо

преди 10 месеца

Ристьо ристьоооо ристьо! Ся ше ти ажа един виц за рашистан и войнатаа в Украйна! Не знам дал на вас платените путинофили ви дават да говорите за война и Украйна! Та:Рашистан успели да се свържат с Гагарин в миналото! И му казват: Водим тежки стажения с НАТО в Украйна! Търпим големи загуби! Гагарин пита: А как е с НАТО и те ли имат същите тежки загуби? рашистан отговаря: НАТО още не се е включило във битката! Та така ристе!

219

Анонимен

преди 10 месеца

Не се тревожете за Русия -- а мислете за българското продажно правителство, което утре ще получи някаква идиотска заповед от фашингтон и продажниците ще се втурнат да изпълняват.

218

До 189

преди 10 месеца

В интернет има десетки хиляди клипчета на свалени с NLAW и Javelin rашистански танкове! Та NLAW горят по 300 танка на месец! При производсвен капацитет от 100 на месец сметката ти пак не излиза! :)))))))))))))))))))))))))))))))))

217

Зозо

преди 10 месеца

До фактите ....Хахахахаа, ходи си пий хаповете веднага! ЕС и САЩ правят 53% от световния БВП. Рашата е финансово джудже. Клоун.

216

анти СССР

преди 10 месеца

Мястото на съветските терористи е на дъното на Черно море!

215

фактите

преди 10 месеца

са си факти. покрайна е в руини, Русия процъфтява с мощна икономика. Вижте цифрите и статистиката. Сравнете икономиката на ЕС с тази на Русия. Пък после пак лайте щом искате.

214

а това как ви звучи

преди 10 месеца

нато рискува война с русия в мексиканския залив?

213

натю

преди 10 месеца

ного да не лае, че да не лапне дървото!

212

Анонимен

преди 10 месеца

И защо трябва да ни вълнуват глупостите на някакъв отдавна пенсиониран натовски чekugжuя?