55

Кой прави заговори

преди 9 месеца

Един цитат от интервюто с проф. Близнашки: "Правителството беше съставено под натиск от САЩ след посещението на ръководителят на Комитета по санкциите към Държавния департамент на САЩ Джеймс О'Брайън" ............................................................................... Ама някой да не си помисли, че е имало намеса на САЩ в нашите избори. Сакън! Само Русия може да се намесва в свободни и демократични избори.

54

Боби

преди 9 месеца

До анонимен *** Курса на една валута спрямо друга се определя от търсене и предлагане. Сега независимо че Нефтените приходи месец от месец разстат с около 10% общо за сега РФ е полуила с 40% по-малко приходи. Тоест има недостиг на Долари в самата Русия защото Импортозаместването работи но се появи и алтернативен внос какт Паралелелн(незаконен) така и Алтернативен(Китайски) последния все още не е минал изцяло на месни валути Цената на Петрола се качва заради ОПЕК+ а с това и приходите на Москва

53

за тия, които се

преди 9 месеца

притесняват за курса на рублата имам препоръка - купувайте. Стига да има от къде.

52

Христо Христов

преди 9 месеца

Жалко, че играчките-бомби, които британските ни партньори в нато, пускаха над Враца на 10 февруари 1944г. не са попаднали в ръцете на бабите на сегашните ни атлантици!

51

Анонимен

преди 9 месеца

За това незнам, обаче със сигурност заговорът на САЩ и ВБ да разделят и съсипят Европа, успя...

50

торбалан

преди 9 месеца

абе натовци и укрофашаги , бръкнахте в окото на мечеката , сега как ще я приберете като се разбесняла, всичките ви стратегии и оръжия са пълна бутафория , каквито са ви политиците , бутафорни чучела на конци

49

Анонимен

преди 9 месеца

Рублата "окрепна" а?

48

анонимен келеш

преди 9 месеца

Верно бе,на Рублата как се движи курса?Да купуваме ли или не?:):):)

47

Жених

преди 9 месеца

До Анонимен 51 - Да, имат опит от СеСеСеРе. Тогава таман да скапят гнилий капитализъм и ... се удавиха. СЕГА ще е същата работа. Имат експириънс от миналото. Чакаха и чакат от 1917 и все са от страната на булката.

46

Yes

преди 9 месеца

Путин успя да съсипе Русия, вкара две съседни държави в НАТО, очертават се и още 3. Рублата отиде на майната си, а икономиката дълбае още по-дълбоко дъното на фалита.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо НЕуспяха. Накрая ще стане като копаеш чужд гроб , падаш сам в него. Това очаква монголските оркиии скоро

44

Анонимен

преди 9 месеца

Може би Путин успя да развали Русия.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Благодаря на всички русофили,изрядни данакопладци! Част от вашите данъци отива за уръжие и бомби,които убиват и осакатяват руски окупатори!

42

до 46-ти, Никой не е

преди 9 месеца

надживявал държава, поне на мен до колкото ми е известно :D Предполагам се сещаш защо? Защото държавите живеят по-дълго от хората... или поне средно-статистически е така.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Путин! Украйна не ще да надживееш,знаеш го нали?

40

Анонимен

преди 9 месеца

На Путин заговор не му трябва. Запада сам си го наби отзад с подкрепата към Украйна

39

Анонимен

преди 9 месеца

Героите на УКРАЙНА кръстиха тука площад, глупаците на България.

38

Полковник

преди 9 месеца

Започнаха оправданията защо Украйна не може да изгони руснаците обратно в Русия.Пречели им мините, храстите.Нямали ф16 и какво ли не.Истината е че не могат и укрите губят войната.Часовникът тиктака и не остава много време за бандеровците.

37

Тихомир

преди 9 месеца

Бряяяяя тоз Путин навсякъде огрява. скоро може да заговорничи да колонизира и Марс, не само Украйна. После и Сатурн и Плутон, след това и из галактиката ще започне да заговорничи.

36

Анонимен

преди 9 месеца

А нещо за Мудис и западните банки ? Май скоро ще има евтини имоти ;) Запада съвсем здаде багажа . Вземали заеми а сега трябва да връщат с високи лихви . Лихварския номер с лихвите ;) Земи много е еФтинуу