62

Анонимен

преди 9 месеца

Путин се разпчарова от тая новина и го премести от единия крачол в другия. Американците са хитри. Не искат да доставят Ф16, за да не им се срине бизнеса, както това стана с бизнеса на германците и техното ОМП ГеЙпарАд.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Войната замърсява природата и променя климата в региона това първо. Ако се използва ядрено оръжие ядрения облак ще се разпростре в източна Европа и в Черно море. На САЩ на Нато и на Запада не им пука за нас дори по добре няма да ги конкурираме. Ще купуваме всичко от тях и ще гладуваме. Tъn е който не го разбира е mъnия. Честните хора го виждат и го разбират и не искат повече всичко това да продължава искат примирие и мирен договор. Какви ефки какви пет лева.

60

Анонимен

преди 9 месеца

Русофобите чисто и прросто са на власт и медиите са техни. Ето някой отива и клевети българи арестуват ги. Клеветника е на свобода , героизиран е освен това. Трябва да защитим украйна и да и дадем всичко каквото имаме даваме и .

59

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 60Не знам колко трябва да е *** един русофил ама знам че въпреки експертите от Киев и Нато Украйна губи войната. Нека продължим мислено експериментът с далекобойната мощ на Украйна която трябва да смачка Русия. Ще им доставят няколко ракети с които укр ще срине няколко сгради на РФ.След това ще почнат да си стрелят атомните централи.Укр има 19 реактора и няма да опази всички( къде отиваш ти може би,в Хирошима едва ли не ?) Победа? Едва ли джъст радиация за всички.И така за Украйна..

58

Анонимен

преди 9 месеца

Колко mъп трябва да е един русофоб да не разбира че украйна като атакува Русия във вътрешността украйна от жертеа се превръща в агресора. Това вече на практика е така. Русия си премълчава засега и си действа бавно срещу агресорра. Но ако украйна получу ф16 и започне да изтрелва далекобойни ракети срещу Русия това е чиста форма на агресия и украинците стават агресор няма друго определение. Запада също е агресор понеже участва.

57

Анонимен

преди 9 месеца

? КолкоТъп и нагъл трябва да е един русофил, че да се мисли за по-умен от всички военни експерти в НАТО и Украйна които са свързани с доставката на оръжия за украинската армия? Украйна получава далекобойни ракети които ще се изстрелват от Ф-16 и именно затова им трябва този самолет...

56

Анонимен

преди 9 месеца

Е стига дееее, жалете емоциите на тия безполезни форумни *** и им пускайте само новини за победи. Например как един Ф15 смазва хиляди руски и всякакви такива глупости!

55

Анонимен

преди 9 месеца

Защо на този 50 годишен самолет се гледа като на оръжието което ще срине Русия?

54

Анонимен

преди 9 месеца

Той путин си седя в кремъл и си вика кого да нападна кого да нападна. Чакай ще хвърля чоп на картата. Падна се окрайна. Почвам с нищо непровокирана война. Ще я нарека специална военна операция. Имало некакви нацисти и т.н. Да видим Запада ще и даде ли оръжия танкове и самолети. Да стане меле. Да видим Запада дали ще наложи санкции и ембарго. Да видим санкциите дали ще проработят. После ще се оправяме с окрайна. Къде беше на картата а ето на .

53

Евгений Балицки

преди 9 месеца

Областният управител на Запорожка област в Украйна Евгений Балицки пред Първи канал на украинската телевизия: западната военна техника е ПЪЛЕН ***, техните машини са направени за пустинята и за отбрана, а не за нападение. Не съответстват на условията в Украйна и БЪРЗО СЕ ПОВРЕЖДАТ, особено когато попаднат на мина. Това заявление на украински държавен служител по украинската телевизия защо не го публикувате, да не би да има цензура нещо, а??????

52

999

преди 9 месеца

България също.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна сама се набута във войната да се оправя сама. Защо трябва цял свят да и се върти на пръсти. Защото медиите са сррастнали с управляващите и от години настройват хората Русия била агресор и непровокирано нападнала нищо не подозиращата украйна но това е доста наивно за който го верва.

50

до 49

преди 9 месеца

На чуждо гробище плачеш многознайко. От 2014 г. Украйна избива свои граждани в Донбас, които не искат да са нейни граждани. Бил невалиден референдума. А шиптърите да не би да се отделиха с референдум?що се отнася до Путин - малко по - висак е от Зеленски.И това, че привеждаш като аргументи обиди показва постното ти плоскоумие, елементарната ти илитератщина и това, че си мазен държавен служител, тракащ по клавиатурата да си заслужиш стотинките. т. е. еднокнижник като тоя дето те е назначил.....

49

Боби

преди 9 месеца

До 49 Украйна не е нападнала суверенни държави? А Крим, ЛНР, ДНР, Херсон и Запорожието които се отделиха по Казуса Косово(Украйна не подкрепя казуса Косово но САЩ го направи ФАКТ) като суверени страни и след това влязоха в Суверенна РФ сега Киев обстрелва ли въпросните зони и има ли въоръжени части на територията на съответните зони което се води Окупация(Де Юре)

48

Анонимен

преди 9 месеца

Единствения спасителен център за костенурки в България можело да бъде затворен това чух по радиото преди малко. Такива и подобни новини искам да слушам и да ходя на чисто море без замърсяване и да не ми се мотаят неидентифицирани обекти а нормални чужденци дошли на почивка с парите си .

47

Боби

преди 9 месеца

До Анонимен "Украйна не знае защо иска самолети Ф-16, а Запада да не знае защо им ги дава и защо ще им вършат работа...?" ЕХ АНО ЕКСПЕРТЕ КАКВИ ДРУГИ САМОЛЕТИ ОСВЕН Ф-16 може на теория да се доставят? Ф-18? Прекрасен самолет но той релно е ЩУРМОВАК за изтребител е НЕФЕЛЕН освен това е по-скъп Еврофайтер - Това е машина просто по-горен Клас съответно по-скъпа и за година дори 3 няма да я усвоиш и Банално няма свободни бройки! Грипен(САЩ ще подскочат как така ще се купува чуждо оръжие) Остава Ф-16

46

До 48

преди 9 месеца

На теб ли нежньо ти разбиха живота "заради тая страна Украйна"?Ами оплачи се на кремълския бункерен пплъъхх, понеже Украйна не е нападала чужди суверенни държави, а само се отбранява от онзи дето носи токчета, за да компенсира ръста си, но няма с какво да компенсира комплексите си, та си играе на война и могилизира вече няколкостотин свои сънародници и още толкова невинни украинци (сред тях доста жени и деца). Разбили му били живота на нежната панелна душичка..

45

Анонимен

преди 9 месеца

Белке , лично на мен изобщо не ми пука за украйна и защо нямало да може да използва F16. Ама изобщо не ми пука заради тая страна медиите ни разбиха живота. Писна ни от всичко това много ни писна. Изобщо не ми пука. 404.

44

Боби

преди 9 месеца

До Анонимен 41 ЗАЩО НЯМА ДА ПОМОГНЕ: 1. Малко бройки дори да доставят 240бр което е нереално и като логистика и като обучение на пилоти РФ Само Су-30 и Су-35 са повече бройките в наличност и пилотите вече имат 3-5 години боен опит(вкл Сирия) 2. Логистика те ремонт на едни Леопарди не можаха да отрганизират както се казва 20 броя... 3. Ф-16 е Бутиков Самолет изисква СЕРИОЗНА ИНФРАСТРУКТУРА(най-малкото преди полет или кацане рота разсилни метат постата че Ф-16 гълта всяко камъче - ПРАХОСМУКАЧКА)!!

43

Анонимен

преди 9 месеца

Е, няма нищо, Русия ще ги почака, колко му е. Явно Зельо има намерение да си изкара живота във война. Иначе кой ще му обърне внимание.