23

Анонимен

преди 9 месеца

Боже, колко са заблудени тези. До сега в нищо не са спрели нелоялната конкуренция и само ръсят лъжи и така вече 32г.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Убиха животновъдството, сега сипят мъдри мисли как сме щели да сме добре със сиренето. Да да, ама не.

21

Анонимен

преди 9 месеца

неЛОЯЛНА? към кого бе? днес никой не е лоялен към нищо освен престъпниците към парАта.... думата която търсите е НЕЕТИЧНА

20

Бумеранг

преди 9 месеца

Пълни глупости! Вижте кой стои начело на организацията! БИВШЕ ЧЕНГЕ!!! Какво очаквате? Докато не се върне БДС-то и не се режете зелки, ще ядем ***!!! Няма нито една Балканска държава, която да храни народа си с ***, освен нашата!

19

Palm Beach

преди 9 месеца

Докато в министерството на земеделието и горите се опитват да издоят коча, мляко и сирене "родно" производство няма да има.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Изкупна цена на мляко - 80 ст. литър .Сирене - 30лв .На ви капитализъм ..

17

Анонимен

преди 9 месеца

Ако виждах като пътувам стада крави или овце,както виждам в други държави, щеше да има и истинско сирене.Правят го от сухо мляко,то няма крави вече.

16

ха

преди 9 месеца

кое родно , това с палмово масло и не знам още с какво или това дето дедите ни са правили ? щото тук ядем първото .

15

Анонимен

преди 9 месеца

"Родното" е толкова скъпо че... няма смисъл. Щом немски и датски сирена и кашкавали са по-евтини.. за какво да ги купуваме? да пълним джобовете на българските мутри?!?

14

Охо

преди 9 месеца

Над 25 лв стана с лоялната конкуренция

13

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Щирлиц какво БДС, ти сънуваш ли????33 години ядете сухо мляко и палмово масло, къде беше БДС?????????.?.Живеете в лъжи и монополи кво БДС ха ха ..смях

12

Анонимен

преди 9 месеца

Някой може ли да ми обясни разликата между уссраински бежанец и бежанец от Азия и Африка? Защо тук арестуват от Азия и Африка, а бежанците от уссрайна дори ги настаняват по хотелите и нашия народ им плаща да си почиват.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Маl0умните русофобски кратуни явно все още не разбират какво се случва. Случва се ДЕНАЦИФИКАЦИЯ И ДЕМИЛИТАРИЗАЦИЯ на уссрайна. Колко по-подробно да ви се обясни? Ако сте слаб0умни си го кажете. И целите ще бъдат постигнати. Може ли да си толкова "остър" и да не разбираш какво означава това? Само куха русофобска кратуна може така.

10

Анонимен

преди 9 месеца

При пожара на Хавайте изобщо не са предупредили хората и след това нито един самолет не са пратили да гаси пожара. Изобщо никой не е гасил нищо. Оставали са хората да изгорят. Ето това е американската мечта. А за уссрайна поредният транш от 2 милиарда. До тук колко милиарда станаха?

9

Анонимен

преди 9 месеца

БГ консервативните демократи русофоби са склонни да приемат джендърството но да не са с Русия. Напълно подръжават на западните си поробители. Семействата си ще продадат в името на геiропейските ценности. Русия е техния постоянене ***. Свиквайте демоктатчета, големият Русиън пинъс все ще ви е на аnala!!!

8

Родно мляко?

преди 9 месеца

Русофилите ли ще станат пастири на овце и ***? Няма. Русофилите се въртят само около руското посолство за някоя копейка, не и да се хванат на работа.

7

Кекъл

преди 9 месеца

Спокойно бе руcoробчета, новината е за Българското кисело мляко и сирене, а не за некви лузъри на север в някво блато

6

Анонимен

преди 9 месеца

Поминикът на прабългарите и славяните е било земеделието. Велики земеделци сме били! До 1989 г бяхме първа производителна сила в СССР. Жито, тютюн, памук, бяхме номер едно. В говевъдството също бяхме начело. Всеки гледаше по едно двукопитно животно.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Здравейте русофили геiропейци. Направихте ли вече вашия джендърен преход?

4

до 4

преди 9 месеца

Само дето Сиде объркал. Така нареченото българско кисело мляко, всъщност е турско. Турците са го донесли по нашите земи по време на 500-гидишното си присъствие