23

Анонимен

преди 10 месеца

Боже, колко са заблудени тези. До сега в нищо не са спрели нелоялната конкуренция и само ръсят лъжи и така вече 32г.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Убиха животновъдството, сега сипят мъдри мисли как сме щели да сме добре със сиренето. Да да, ама не.

21

Анонимен

преди 10 месеца

неЛОЯЛНА? към кого бе? днес никой не е лоялен към нищо освен престъпниците към парАта.... думата която търсите е НЕЕТИЧНА

20

Бумеранг

преди 10 месеца

Пълни глупости! Вижте кой стои начело на организацията! БИВШЕ ЧЕНГЕ!!! Какво очаквате? Докато не се върне БДС-то и не се режете зелки, ще ядем ***!!! Няма нито една Балканска държава, която да храни народа си с ***, освен нашата!

19

Palm Beach

преди 10 месеца

Докато в министерството на земеделието и горите се опитват да издоят коча, мляко и сирене "родно" производство няма да има.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Изкупна цена на мляко - 80 ст. литър .Сирене - 30лв .На ви капитализъм ..

17

Анонимен

преди 10 месеца

Ако виждах като пътувам стада крави или овце,както виждам в други държави, щеше да има и истинско сирене.Правят го от сухо мляко,то няма крави вече.

16

ха

преди 10 месеца

кое родно , това с палмово масло и не знам още с какво или това дето дедите ни са правили ? щото тук ядем първото .

15

Анонимен

преди 10 месеца

"Родното" е толкова скъпо че... няма смисъл. Щом немски и датски сирена и кашкавали са по-евтини.. за какво да ги купуваме? да пълним джобовете на българските мутри?!?

14

Охо

преди 10 месеца

Над 25 лв стана с лоялната конкуренция

13

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Щирлиц какво БДС, ти сънуваш ли????33 години ядете сухо мляко и палмово масло, къде беше БДС?????????.?.Живеете в лъжи и монополи кво БДС ха ха ..смях

12

Анонимен

преди 10 месеца

Някой може ли да ми обясни разликата между уссраински бежанец и бежанец от Азия и Африка? Защо тук арестуват от Азия и Африка, а бежанците от уссрайна дори ги настаняват по хотелите и нашия народ им плаща да си почиват.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Маl0умните русофобски кратуни явно все още не разбират какво се случва. Случва се ДЕНАЦИФИКАЦИЯ И ДЕМИЛИТАРИЗАЦИЯ на уссрайна. Колко по-подробно да ви се обясни? Ако сте слаб0умни си го кажете. И целите ще бъдат постигнати. Може ли да си толкова "остър" и да не разбираш какво означава това? Само куха русофобска кратуна може така.

10

Анонимен

преди 10 месеца

При пожара на Хавайте изобщо не са предупредили хората и след това нито един самолет не са пратили да гаси пожара. Изобщо никой не е гасил нищо. Оставали са хората да изгорят. Ето това е американската мечта. А за уссрайна поредният транш от 2 милиарда. До тук колко милиарда станаха?

9

Анонимен

преди 10 месеца

БГ консервативните демократи русофоби са склонни да приемат джендърството но да не са с Русия. Напълно подръжават на западните си поробители. Семействата си ще продадат в името на геiропейските ценности. Русия е техния постоянене ***. Свиквайте демоктатчета, големият Русиън пинъс все ще ви е на аnala!!!

8

Родно мляко?

преди 10 месеца

Русофилите ли ще станат пастири на овце и ***? Няма. Русофилите се въртят само около руското посолство за някоя копейка, не и да се хванат на работа.

7

Кекъл

преди 10 месеца

Спокойно бе руcoробчета, новината е за Българското кисело мляко и сирене, а не за некви лузъри на север в някво блато

6

Анонимен

преди 10 месеца

Поминикът на прабългарите и славяните е било земеделието. Велики земеделци сме били! До 1989 г бяхме първа производителна сила в СССР. Жито, тютюн, памук, бяхме номер едно. В говевъдството също бяхме начело. Всеки гледаше по едно двукопитно животно.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Здравейте русофили геiропейци. Направихте ли вече вашия джендърен преход?

4

до 4

преди 10 месеца

Само дето Сиде объркал. Така нареченото българско кисело мляко, всъщност е турско. Турците са го донесли по нашите земи по време на 500-гидишното си присъствие