113

До воевода

преди 9 месеца

Незнам какъв си воевода, по-скоро гола вода!

112

воевода

преди 9 месеца

Конфликта в Донбас е подготвен от Русия с цел дестабилизиране и анексия на Украйна. Както преди това беше бандитски окупиран Крим, а също така и Южна Осетия и Абхазия, ако върнем във времето и Курилските острови, Карелия, Източна Полша, Бесарабия и т.н. Безкрайно много области и държави, вкл. и нашата Волжка България, са инкорпорирани в прокълнатата Руска Империя, която дребното човече иска да издигне отново до Велика сила. Все още не осъзнават, че за щастие на човечеството вече са обречени.

111

За си припомним

преди 9 месеца

Украинците е трябвало да помислят по-рано. Преди да започнат гражданската война срещу руското население на Донбас. Да си припомним, че Зеленски спечели президентските избори с обещания да спре гражданската война и да гарантира правата на всички украински граждани. А ги доведе до истинска война. И всичко това с помощта на САЩ и ЕС.

110

Тц,тц

преди 9 месеца

Чудна работа!? И как така още не сте ги победили???

109

Нищо ново

преди 9 месеца

Зеленски и дружинката му "разказаха играта" на украинският народ. Вече ловят хора по улиците за да ги изпратят на фронта. Колкото по-рано започнат преговори за мир, толкова по-малко ще загубят.

108

Анонимен

преди 9 месеца

Шойгу-то го разправя това от втория ден на войната... Тия като се съберат няколко човека, общо правят половин мозък.

107

Какво следва

преди 9 месеца

Сега битката е за пазара на оръжие в Азия и Африка. Са САЩ не е трудно да продават оръжие на сателитите си - те нямат избор. Но държавите в Азия и Африка имат избор, а става въпрос за сделки за милиарди. Войната в Украйна развея мита за превъзходството на западното оръжие. Оказа се, е западната бронирана техника гори доста добре, а американските Пейтриът не могат да спасят украинските военни обекти от руските ракети.

106

Анонимен

преди 9 месеца

на тоя дори елените нему вярват

105

Анонимен

преди 9 месеца

кожеГейтов е пълен *** но за сметка на това завършен лужец

104

Малко за политика

преди 9 месеца

За военнопромишленият комплекс на САЩ войната в Украйна си е чиста печалба. Всички източно европейски сателити на САЩ ( и ние в това число) бяха задълъжени да подарят на Украйна руската си военна техника и сега ще трябва да купят нова американска.

103

Анонимен

преди 9 месеца

Ще изпратим нови! Няма проблем! Нали всъщност, същия унищожи ВСУ още първите 10тина дни на близо 2годишната СВО? Тия прекаляват с пиенето...

102

Анонимен

преди 9 месеца

А бункерното ченге каза ли нещо за рублата? Досега трябваше да е заместила долара?

101

шаманътРЕпичка

преди 9 месеца

РУСКО КОРИТО СЕ НОСИ и БУМ, ЧЕРНО МОРЕ ГО ПОГЪЛНА със ШУМ ! свободно за разпространение !

100

Какво всъщност става

преди 9 месеца

Този форум всъщност е за представяне и продажба на руско оръжие. И Русия казва на държавите - участнички: предлагаме ви оръжие, което в Украйна се е доказало като по-добро от натовското.

99

шаманътРЕпичка

преди 9 месеца

РУСКО КОРИТО СЕ НОСИ и БУМ, ЧЕРНО МОРЕ ГО ПОГЪЛНА със ШУМ ! свободно за разпространение !

98

Анонимен

преди 9 месеца

Балами,четете ли?!На свършване е укро пушечното месо.Затова Тагаренко нас българите гласи през Черно море.

97

do 103 лелекането

преди 9 месеца

Това, че украинците избивали руския етнос е изфабрикувана партенка за да имат формален повод рашистите да нахлуят и окупират Украйна. Сам пригожин ви го каза по време на бунта, когато тръгна към москва. Никакво избиване не е имало.

96

леееееле!

преди 9 месеца

Не знам дали краваромучалките знаят какво означава неонацистики режим. Подозирам че не. неонацистики режим не означава унищожаването САМО на НЯКОЙ от изброените етноси "евреи, роми, латиноси, чернокожи" или "различни" И ако не си чул във Украйна как нацистите от 10 години избиват руския етнос във Луганска и Донецка - то какво пишеш изобщо?

95

каза, каза

преди 9 месеца

До Анонимен: руските военни ресурси са в процес на разгръщане. По типино руски маниер докато тръгне производството минава половината война. ОБАЧЕ после ще има и за 3-та та и 4-та свтовна война със всичките 40 западни разбойника накуп!

94

Приятел

преди 9 месеца

-Моля ви се г-н Шойгу ,не спирайте войната с фашистките оттрепки!Това подло и продажно племе трябва да бъде изтребено до край!У нас също се навъдиха подобни под.човеци като Тагаренко ,Денников ,Паситоренко ,Агговчик и Инджиевко ,които нямат родина.Цялото ни Черноморие е пълно с плъхове-дезертьори от фашистка Уссрайна!