20

Невероятни тъпаци

преди 9 месеца

Тази "новина" от кое НПО я пуснаха? Малко ли са проблемите в България, та почнахме да се занимаваме с нудистите в Испания? Типична "статия" за отклоняване на вниманието от истинските проблеми.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Преди нормалните пропищяваха от нудистите,а сега обратното.Това е някакъв свят на хаос и всичко е наопаки.Даже котките започнаха да гонят кучетата.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Те и геювити почнаха да обвинват така нормалните хора - че са xoмoфoби

17

Анонимен

преди 9 месеца

до 14 Няма срам при бебетата, ама като онази ти работа не е възбудена, а ти се разкарваш по плажа с 5 сантиметра пишле а си станал на 30 години, докато другите покрай теб са с по 10-15 сантима в невъзбудено състояние???? Муахахахахаа, май малко срам ще имаш усещам.

16

Голяма трагедия

преди 9 месеца

Мда, наистина са много важни и сериозни проблемите нудистите. Фактически, в днешно време те са по-потиснати от черните, жените и г*йовете взети заедно. Той и Ровирчо сам го признава: "Така че те са дискриминирани двойно; за това, че са нудисти и за това, че са жени.". Покъртителна статия наистина, добре, че пуснахте статия да осветлите трагедията на тези онеправдани хора

15

Анонимен

преди 9 месеца

Аз също ходя по шнорхел на плажа, но последните години ми прави впечатление, че все повече нудистките плажове се използват от облечени хора. Естествено чувството е неприятно и спираш да ходиш. Или ходиш на текстилен плаж с масовката.

14

до 8

преди 9 месеца

Те ГЕРБ затова и го убиха Милен. Защото беше нудист.

13

Пл

преди 9 месеца

Като бях в Барселона минах през този плаж.Доста отвратително място. На едно място имаше голи баби,дядовци,***,малки деца се разхождат между голите. Не видях да има поне някоя мацка,само някакви дебели голи гнусари

12

Анонимен

преди 9 месеца

Няма нищо срам и в това да си нудист. Още не съм видял да се роди бебе с бански.

11

ха-ха-хи...вЕЕЕрваме

преди 9 месеца

Няма сравнение между плуването гол и по бански. Ти си по-свободен и по-спокоен когато си мандахерцаш оная работа пред погледа на другите....

10

Анонимен

преди 9 месеца

Всички измамници си спретват малцинство- заграбват си нещо и започват да тормозят останалите! Ще има война на малцинства и разпад на обществото! Толерастиятаа е война!

9

Анонимен

преди 9 месеца

Ами прави са. Облечените нямат място на нудистки плаж.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Милен Цветков (Бог да го прости) ми беше направил много неприятно впечатление преди години в едно интервю където каза: "Аз си ходя само на нудистки плажове с дъщеря ми, събличаме се чисто голи и тя ляга до мен на своята си хавлия." Това не мога да го приема колкото и да съм либерален. Извинявайте!

7

Анонимен

преди 9 месеца

На нудисткия плаж в Каталуния върви сватба.Кореспондент на местното радио пита младоженците:- Толкова заклети нудисти ли сте?- Не, просто видяхме цените на платовете и костюмите.

6

Мнение

преди 9 месеца

Никъде не е казано, че даден плаж е само за нудисти. Това ще е дискриминация към тези по бански.

5

Срамота

преди 9 месеца

Нудистите се чувствали неудобно от тези по бански. Хах. А тези по бански вероятно също се чувстват неудобно от ексхибиционистите-нудисти! Да си надяват банските и да не си развяват половите органи пред другите. Срамота!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Значи като се съблека чисто гол на плажа е нормално, но ако видя някой по гащета не е нормално на МОЯ плаж? Дискриминация нещо, а? Че ти да не си си у вас, че да се възмущаваш че някой е влязал в дома ти облечен ве, докато ти си гол ве, кавалчец нудистки?

3

В.Узунов

преди 9 месеца

Човек е роден гол и гол ще си отиде при Аллах. И аз практикувам нудизъм ,но понеже не работя и нямам пари за плаж редовно си свалям панталоните пред училището да впечатля ученичките.

2

456

преди 9 месеца

Стига с тия нудисти,който иска гол,у дома си,другото си е ексхибиционизъм!

1

Анонимен

преди 9 месеца

А що нудистите не уважават тези по бански? Това е victimhood в действие.