67

анонимен

преди 10 месеца

***

66

Анонимен

преди 10 месеца

от психиатрията ли говори? Ако не, защо не е там

65

Анонимен

преди 10 месеца

Мангъров, вече не предеш. Времето ти мина.

64

Рендету

преди 10 месеца

Ами с все по-ниското качество на Здравеопазването ни вече нищо не би ме учудило!

63

Анонимен

преди 10 месеца

Има риск да се върне баба Яга!

62

Анонимен

преди 10 месеца

До 61, само от тая глупост която си написал, и си личи колко си наивен! ВСИЧКИ умират внезапно! И то много от преди ковид и ваксините! Получи инфаркт или инсулт човека, пада и го няма! Така е от памти века, така и ще бъде! Дядо ми почина внезапно през 2001г., получил инсулт докато спи, на сутринта го намерихме с баба ми... 20 години преди ковид и ваксините...

61

Анонимен

преди 10 месеца

Мангър, вече не си интересен.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Мънгъре, мънгъре, докатоб беше ковида, беше интересен. После и ти стана слуга на Тиквата....

59

До 60

преди 10 месеца

Времето ще покаже... Засега само набодените умират внезапно...

58

Анонимен

преди 10 месеца

Конспиратори, да ви припомням ли че според налудничавите ви теории, Русия, САЩ и Китай действаха заедно, в някаква тъмна конспирация за подчинение, чипиране (пълна безсмислица) и редуциране на населението, понеже и в трите държави налагаха карантини, маски, ваксини и пр.??? Докато на 24.02.2022г. всичките ви тези теории рухнаха с гръм и трясък??? Конспиратори, замисляли ли сте се че може пък да няма никаква конспирация, а просто вие да сте твърде глy*пави и лесни за манипулиране???

57

до 57

преди 10 месеца

Извинете ме, Ученият, но Нали с КОВИД Вируса дори и Таблици ни Показваха колко Живее във Въздуха и по Повърхност и стойностите бяха то Минути, до Часове, в Редки Случай - Дни! А какви Ниски Температури при Глобал Топло - яйде, Оправете си Лъжите, че вече сте се Оплели яко в тях!!

56

д-р Ваксинов

преди 10 месеца

До АнонименТака е, чакаме да дойдат пролетарийте и да изметат тази демократична, джендърска ***

55

d-r Koronov

преди 10 месеца

До Моля Ученитети га трябваше да ходиш на училище си тичал по двора с едната ръка с филията, а с другата с топката май. Вируса може да издържи много ниски температури, защото той е съставен от белтък (нуклеинова киселина) и обвивка (примерно липиди) и както свинската мас може да изтре във фризера, така и вирусчето си седи, докато намери среда да се размножава. За теб толкова, за повече питах гугъл и специализираната литература.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Одавна забравената болест която се завръща е фашизма под щама на евроатлантизма . Опитват се да ни разделят за да останем под евроатлантическо робство наречено членство . Евроатлантизма се оказа недоносче с дългове .

53

До Чобан Хасан PhD

преди 10 месеца

Чобане, Мангъров няма никаква нужда да си търси терен за изява. Дъските Лопат в твоята глава, тоя човек се е изявил далече преди ти да чуеш за него и то с доста значими неща.

52

Моля Учените

преди 10 месеца

Обяснете ми - Вируси без ГостоПриемник и Кой да Заразяват - Къде и Как Живеят по 100 години, че да се ВъзОбновят?! Теорийката Ви май Куца!!

51

И той увърта

преди 10 месеца

Освен за всичко друго и за аутизма. Мангърчо, няма как тъкмо ти да не знаеш за известната отдавна пълна корелация между нарастващата употреба на пестициди с глифозат и все по-големия дял деца с аутизъм в съответните страни. Всички здравни тузове сте със залепени устички по въпроса като членове на някаква секта. Ама бизнесът с пестициди е за стотици милиарди, как ли ще се престрашите да си рискувате кожичките и паричките.

50

Анонимен

преди 10 месеца

За разлика от ген. проф. Мутафчийски все още не сме в трупните чували.

49

Анонимен

преди 10 месеца

Експериментална течност срещу ковид е различно от ваксина срещу морбили. Мангъров пак ви го наби. И да, той говори за спазването на републиканския имунизационен календар, а не за рекламната кампания между Фризер и Астрата...

48

mne

преди 10 месеца

Ами точно, Мангърчо. След като твоите последователи антиваксинарите отказват да се ваксинират, ще се завърнат болестите. Добро утро!