58

Авто

преди 10 месеца

Не мога да разбера какъв е проблемът да караме стари коли... Колата ми е на 2006-та година и си върви перфектно. Защо ми е да си взимам нова - да спонсорирам чуждестранната автомобилната индустрия?

57

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 53На мен пък са ми много забавни комплексираните типове.

56

на дyxинг е лесното

преди 10 месеца

за палавниците

55

Анонимен

преди 10 месеца

До До 52 Шом не теглат значи е обир.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Конфискувано на коли ще донесе още по-голям хаос от съществуващият в държавата. Първо, след като излязат пробите, много от тестовете ще бъдат обявени за фалшиви, а колите от паркингите и гаражите на МВР, разграбени с липсващи части, или изчезнали.Червеното, милиционерско затъпяване отново заля държавата.България да направи пътища и законов ред, като в Австрия и тогава да конфискува коли.

53

тулуп

преди 10 месеца

кола незнам....но съвсем скоро гориво ще купуваме все по-трудно !

52

До 52

преди 10 месеца

И кое е лошо на ипотека с 1.5% лихва, при условие, че парите си носят доходност 4-6% в първия фонд с нисък риск. Обожавам бедняци да дават акъл ще, сериозно...

51

Анонимен

преди 10 месеца

Забавно е как бачкатор, който където и по света да живее, няма да има пари за нова кола, как коментира кое било изгодно и кое- не ахахахахахаха. Падам от смях. Да сте поне с 20к доход да спорим, ама смисъл няма. Идея си нямат що е то остатъчна стойност, ама взимали дъргели на 3-4 години втора ръка за абсурдна цена двойна над това, което ще вложиш в нова с висока остатъчна стойност.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Най-лошо е ипотечен кредит за жилище,ставаш Робинята Изаура

49

Гошо

преди 10 месеца

Аз си карам стария V8 и не ми дреме.

48

Анонимен

преди 10 месеца

По стила на исказа, забелязвам че има едни и същи коментиращи които се представят за много различни хора. Създава се усещане , че пишат много хора, а са едни и същи.

47

Лудост

преди 10 месеца

Тя дори една смачкана Фабия и вдигнаха рейтинга последните години и вече за двигател, който дига 100 искат 40 бона. Новите коли са все по-недостъпни и все по-нерентабилни. Ако вкараш тия пари в акции за енергия ще си 70% напред за 3 години, а фабията ще е на 17-18 бона и ще си я купиш без пари и ще ти останат пак 10к да си ходиш до Гърция няколко лета.

46

не е лошо

преди 10 месеца

Ще купиш 1 година първо гума, после кормило, после чистачки на 3 година и така до 43 година цялата кола.

45

Практик

преди 10 месеца

Нова кола на лизинг е най - голямата набутвация. Аз винаги си ги купувам на 3-4-5 години с цена почти наполовина от тази в магазина.

44

Golqm praz

преди 10 месеца

To I Kato beshe lesno az pak ne mojah da si kupq....

43

Митко

преди 10 месеца

Ние не искаме нови,а истински.

42

бай Спас

преди 10 месеца

Аз още чакам да ми излезе вноската за москвич от Мототехника. Едно време при бай Тошо никога е нямало проблеми с лизинга.

41

Анонимен

преди 10 месеца

A какво става с контранастъплението?

40

Qwerty

преди 10 месеца

Все по трудно ще става за някой. Тия които и до сега са си позволявали нов автомобил, пак ще си го позволяват - дори и с по дебел лизинг. Останалите да му мислим, 15 годишни возила се търгуват за 10-15к., при тия заплати и при тия цени на стоки и услуги, съвсем скоро автомобила ще се превърне в лукс...

39

Анонимен

преди 10 месеца

Правя 12к на месец, карам стегнат дръгел на 20 години. Евтин ми е. Остават ми много пари за други неща. Имам подчинени с бмв-та на лизинг. Те сами си правят сметка. Имам low profile, не ми е нужно да се правя на богат. Не съм милионер.