58

Авто

преди 9 месеца

Не мога да разбера какъв е проблемът да караме стари коли... Колата ми е на 2006-та година и си върви перфектно. Защо ми е да си взимам нова - да спонсорирам чуждестранната автомобилната индустрия?

57

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 53На мен пък са ми много забавни комплексираните типове.

56

на дyxинг е лесното

преди 9 месеца

за палавниците

55

Анонимен

преди 9 месеца

До До 52 Шом не теглат значи е обир.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Конфискувано на коли ще донесе още по-голям хаос от съществуващият в държавата. Първо, след като излязат пробите, много от тестовете ще бъдат обявени за фалшиви, а колите от паркингите и гаражите на МВР, разграбени с липсващи части, или изчезнали.Червеното, милиционерско затъпяване отново заля държавата.България да направи пътища и законов ред, като в Австрия и тогава да конфискува коли.

53

тулуп

преди 9 месеца

кола незнам....но съвсем скоро гориво ще купуваме все по-трудно !

52

До 52

преди 9 месеца

И кое е лошо на ипотека с 1.5% лихва, при условие, че парите си носят доходност 4-6% в първия фонд с нисък риск. Обожавам бедняци да дават акъл ще, сериозно...

51

Анонимен

преди 9 месеца

Забавно е как бачкатор, който където и по света да живее, няма да има пари за нова кола, как коментира кое било изгодно и кое- не ахахахахахаха. Падам от смях. Да сте поне с 20к доход да спорим, ама смисъл няма. Идея си нямат що е то остатъчна стойност, ама взимали дъргели на 3-4 години втора ръка за абсурдна цена двойна над това, което ще вложиш в нова с висока остатъчна стойност.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Най-лошо е ипотечен кредит за жилище,ставаш Робинята Изаура

49

Гошо

преди 9 месеца

Аз си карам стария V8 и не ми дреме.

48

Анонимен

преди 9 месеца

По стила на исказа, забелязвам че има едни и същи коментиращи които се представят за много различни хора. Създава се усещане , че пишат много хора, а са едни и същи.

47

Лудост

преди 9 месеца

Тя дори една смачкана Фабия и вдигнаха рейтинга последните години и вече за двигател, който дига 100 искат 40 бона. Новите коли са все по-недостъпни и все по-нерентабилни. Ако вкараш тия пари в акции за енергия ще си 70% напред за 3 години, а фабията ще е на 17-18 бона и ще си я купиш без пари и ще ти останат пак 10к да си ходиш до Гърция няколко лета.

46

не е лошо

преди 9 месеца

Ще купиш 1 година първо гума, после кормило, после чистачки на 3 година и така до 43 година цялата кола.

45

Практик

преди 9 месеца

Нова кола на лизинг е най - голямата набутвация. Аз винаги си ги купувам на 3-4-5 години с цена почти наполовина от тази в магазина.

44

Golqm praz

преди 9 месеца

To I Kato beshe lesno az pak ne mojah da si kupq....

43

Митко

преди 9 месеца

Ние не искаме нови,а истински.

42

бай Спас

преди 9 месеца

Аз още чакам да ми излезе вноската за москвич от Мототехника. Едно време при бай Тошо никога е нямало проблеми с лизинга.

41

Анонимен

преди 9 месеца

A какво става с контранастъплението?

40

Qwerty

преди 9 месеца

Все по трудно ще става за някой. Тия които и до сега са си позволявали нов автомобил, пак ще си го позволяват - дори и с по дебел лизинг. Останалите да му мислим, 15 годишни возила се търгуват за 10-15к., при тия заплати и при тия цени на стоки и услуги, съвсем скоро автомобила ще се превърне в лукс...

39

Анонимен

преди 9 месеца

Правя 12к на месец, карам стегнат дръгел на 20 години. Евтин ми е. Остават ми много пари за други неща. Имам подчинени с бмв-та на лизинг. Те сами си правят сметка. Имам low profile, не ми е нужно да се правя на богат. Не съм милионер.