113

до анонимен

преди 10 месеца

""""При тях краденето е традиция."""" ------ А, при нас какво е?????? Нека да ти го обясня, в сравнение с обема от милиони, десетки и дори стотици милони левове, долари или евро, които крадем ние, то ромските "кражби" са дребно "джебчийство"!!! Искаш пример??? Веднага - Магистралите, БДЖ, Здравеопазване, Енергетика, ВиК... е, размърдай си сивите мозъчни клетки и сам ще допълниш списака!!!!!!!!

112

Василев

преди 10 месеца

Ромите крадат с хиляди, а българите крадат с милиони и милиарди!Тази държава не я припознават за своя едно 80% от населението!И какво лошо има в това, че ромчето протестира защо се краде в тази държава и нещата не вървят???Агент Елис Фароу!ЦРУ!!!

111

Анонимен

преди 10 месеца

Не могат да стъпят на Слави Трифонов на малкия пръст! Онези чалга-текстове са недостижими. Виж само шти скъсъм г.зъ колко кариери оправи.

110

Анонимен

преди 10 месеца

При тях краденето е традиция.

109

Бай Хасан

преди 10 месеца

Българе не правете проблем за една песен оставете ги хората да си пеят каквото искат те са бъдещето на България . държавата е зависима от тях ако ги няма няма кой да гласува на изборите че то в България българи ли останаха я има един милион я ги няма само след 20 години няма да чуем и българският език по улиците

108

джипси денс

преди 10 месеца

Уставете хорътъ да си пеят

107

Замислихте ли се?

преди 10 месеца

Човекът се казва Кристофър. Интеграцията се развива по неведоми пътища. Чувства България своя страна, възпява я по своему. Родителите му саискали да се чувства част от западния свят и са го кръстили Кристофър. Милее за ромите в Германия, които хем се интегрират там, хем си мислят за тук, хем са си роми и всичко европейско го преживяват по своему. Изобщо, някакво интегриране чрез разТрояване. Uдu че го разбери!

106

malgiorno a tutti

преди 10 месеца

То не че цялата БГ естрада не е кафява еманация с миазмени елементи / "mala aria" (лош въздух) на презрелия и направо прогнил цоцализъм, по същество - гнусна чалга с елементи на цоцреализъм, но поне вече я обличат и с най-подхождащите за нея "мозекалне" дрипи, съвсем в духа на формата. Кой би ревал за което - най-вече разни изветрели и / или нафталинени "дрогарке и дрогаре". 'Ай сиктир бе! :)

105

Анонимен

преди 10 месеца

До 119 Няма нужда да я слушаш. Отвратителна е.

104

Анонимен

преди 10 месеца

Тук информацията е отново манипулативна, защото не е пълна. сутринта по една телевизия певецът говори и каза, че в песената се пее"Моя страна. моя Германия, мноя любов, моя България". Аз не виждам лошо в това една авторска песен с времето да стане като народна и да има различни вариант.. Между другото Петко Славейнов е обявен за бароден поет , защото е превел ТУРСКИТЕ неродни песни на български език Факт. Който трява да го пише в учебниците.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Ако го бяха представили в Народния театър, всички сноби щяха да се надпреварват да го хвалят. Погледнете момичетата колко са сдържани и секси, за дазлика от кикерченията при Слави, при Фънки-мънки и т. н.

102

Анонимен

преди 10 месеца

Пуска се статия за няква песен и няма линк никъде към песента.... българска му работа.

101

Жоро

преди 10 месеца

Аз пък съм българин и не ми харесва да се гаврите с неща, които не разбирате. Неща като гордост, любов към родината и т.н. Засега захранвате Западна Европа с евтина черна плът и престъпност, което за мен не е проблем, но моля ви останете си там. България може и без ромите.

100

Анонимен

преди 10 месеца

Падението на народа не е пълно, просто някакъв ром се опитва да бъде забелязан и евентуално да изкара някой лев. Нищо ново под слънцето. Да го глобят за авторски права ако има такава опция и циркът да приключи.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Това виждаме, ама си затваряме очите за поругаването на национални герои и символи в битовата ни ежедневна простотия. Заглавие във вестник " Левски размаза Ботев". Ще видите ли в Италия заглавие "Гарибалди разби Мацини" или в Германия - "Бисмарк отупа Аденауер". Трябва да почнем от забраната на национални символи, герои и песни да се използват на елементарно и просташко битово равнище. Иначе си заминаваме като нация!

98

Анонимен

преди 10 месеца

Дори антропологично се променя народа и започва да му личи ниската интелигентност, вече половината 12-годишни са покрити с татуировки.

97

Анонимен

преди 10 месеца

падението на един народ ...е пълно

96

Ген. Георги Векилски

преди 10 месеца

За мен тази песен е национален символ, редом до Облаче ле бяло и химна на Републиката, разбира се! Този тъмнолилав *** е поругал песента по един изключително брутален начин и аз се чувствам лично засегнат! Тоя все едно ме погледна в очите и ме напсува на майка. Жалко, че не мога да му върна рестото!

95

Анонимен

преди 10 месеца

Защо ,си мислиш,че някой трябва да те забележи ?!?!?

94

Анонимен

преди 10 месеца

Нещицата не отиват на добре !Изобщо !