7

Анонимен

преди 1 година

След 50 години Русия отново изпрати автоматична лунна станция, известна едно време като луноход. Вие вярвайте на Лайен, че руснаците нямат чипове

6

до 5

преди 1 година

Ако се хващате на бас нека е за 1 дъвка или сладолед, понеже ще загубите. От соца наследството им е около 1200 ядрени глави, а общо мисля, че бяха 5965 или някъде там..Проверете! Има точни данни в нета. Не съм запомнил точки колко са.

5

Анонимен

преди 1 година

Обикаля си нивата. Шегата настрана. Това е показно инспектиране и демонстрация. Шойгу иска да напомни, че Руската федерация притежава около 6000 ядрени глави и никой да не се кудоши с тях, че положението отива на ужас. Вместо да се джафкате българи с българи кой коя страна подкрепя-взенете да прочете как се действа при ядрена взрив, който избухва на 4000 км.от вас.

4

Анонимен

преди 1 година

Бас ловя тези нямат функциониращо ядрено оружие, само някакви останки от соца които по-добре да не докосват, че ще се изпържат сами!

3

Анонимен

преди 1 година

Списание VOGUE публикува статия за директора на музея на Гладомора в Украйна Леся Гасиджак.Задачата на нашия музей е да донесе истината на света и да запази историята за това как украинците са умрели от глад в резултат на геноцида, планиран от съветското ръководство, каза тя в статията.Иначе видимо тя почти е умряла от глад. Oще малко гладуване и ще избухне.

2

Анонимен

преди 1 година

Долна нация, прокълната кръв. С една дума - руснаци.

1

Анонимен

преди 1 година

Кво ви бърка тази работа?А Байдън се обърка и отиде дa се ръкува с охраната си.