83

Анонимен

преди 9 месеца

Ако няма месо няма да има и мляко и яйца. Това са основните източници на протеини, мазнини и някой други елементи който е много трудно да се набавят само от растения. Веганите имат един много глупав аргумент да дават за пример тревопасните животни колко били големи и силни като се хранят само със растителна храна. Явно са неграмотни и не знаят че тия тревопасни животни имат съвсем различни стомаси от нашите. Тия животни изяждат огромни количества трева всеки ден за да си набавят нужното.

82

Извънземното

преди 9 месеца

Добра новина.Истинското месо е виновно за агресията сред хората -животни.Изкуственото ще ви направи по малко агресивни.Време е хората да станат човеци най накрая а не диви бродещи животни каквито сте в момента.

81

Автогенен тренинг

преди 9 месеца

Повтаряйте: яммммм........

80

Шеф Мръвчев

преди 9 месеца

Хановер, АРД, от далече мирише на воплите на немските зелени фанатици. Те не могат с пришълците от Африка да се оправят, тръгнали да създават лабораторно месо. Айде у лeвo!

79

Анонимен

преди 9 месеца

Вместо тия фалшификати и имитации на месо, няма ли да е по лесно да се наблегне на рибата? На някой места по света хората се изхранват почти изцяло със риба, ориз и зеленчуци.

78

Анонимен

преди 9 месеца

За това сме си виновни само ние щото всичко разпродадохме, разградихме и ограбихме държавата а сега се чудим що няма производство. Питайте Костов защо продаде 3,500 предприятия за 4 годишен мандат? Ако си член на ЕС от периферията значи да нямаш земеделие и промишленост а Член на НАТО е да нямаш армия и само чертежи на Ф16. Сорос влезна в училищата след падането на Бай Тошо и младите вече за нищо не стават освен да си сменят пола и да веят шарени знамена. Къде е родолюбието от стиховете на Ботев

77

дедо Ташунко

преди 9 месеца

отврат.

76

DW=WC

преди 9 месеца

Гнойче Жмеле да ми ядат скоро л****та,барабар с въглеродния отпечатък!!!

75

Анонимен

преди 9 месеца

Агент Василев много се надценяваш но те признавам за ценнен близач на цру.Разкажи ни сега докога принтираната тоалетна хартия ще има стойност с тази инфлация и докога близачите ще са защитен вид?

74

Анонимен

преди 9 месеца

Скоро ще го ядем и то голям ще го ядем.

73

Анонимен

преди 9 месеца

"Ще ядем ли скоро месо от 3D принтер, а страдат ли животните, а екологичният ефект?"..................Стандартните въпроси терзаещи всеки джендераст.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Не бре това е конспиративна теория.

71

Анонимен

преди 9 месеца

Според мен, след като се готвят да пуснат на запад такова "месо", означава само едно - вече е тествано на Изток. Хи-хи - Къде, ако не тук. Подозрителният вкус на колбасите не знам какво може да е. Освен това, трябва солидно образование по химия, за да се ориентираме в етикетите. Необходими са и медицински познания, за да се престрашим да ядем.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Лаботаторното месо не е икономически изгодно. За производството на всичкото месо на една крава трябват повече вода и площ. Хранителните разтвори са изключително скъпи и нездравословни. Намерете видеото на What I've leaened по темата в тубата. Всичко е представено с факти.

69

Анонимен

преди 9 месеца

пияница агностик....защо не пробваш да се продадеш в робство по капиталистически та ти си завършен консуматор , ако утре ти искат бъбрека за ботилка джак какво ще правиш?

68

Анонимен

преди 9 месеца

Агент Василев за споделянето на биографията ти нали няма да те скопят от цру ?

67

Анонимен

преди 9 месеца

Според Клаус 7 миарда на земята са ненужни ядачи.

66

пияница мистик

преди 9 месеца

Много обичам 80% Deбили да ми обясняват по американския интернет, с тайвански чип в компютрите да ми обясняват как е по-яко да живееш в пещера, да ловуваш с лък чисто, екологично чисто еленско месо в гората, вместо да си купиш готова *** пържола от гадните капиталисти на БИЛА, Кауфлаунд или ЛИДЛ :)))))....От дивана пред телевизора, докато гледат американски екшън по HBO

65

Анонимен

преди 9 месеца

Много здраве от Блекрок, Вангард, Стейтсрийт и СИФ.

64

Анонимен

преди 9 месеца

3aвogитe зa rъceници щaмnoвaт вeчe мeзeтo...