34

Анонимен

преди 9 месеца

Дай боже и българските деца така да ги пратят на почивка.Някога.

33

ха-ха-хи...

преди 9 месеца

30 деца от украинския град Конотоп ще са на летен лагер в Кранево, майките им ще "заработват"на Слънчака...

32

Анонимен

преди 9 месеца

До Христо Христов - Доста си опростачен индивид .

31

Айшето от Сливен

преди 9 месеца

....И кой шъ плаща тез ваканции и почивки? И от къф зор шъ почиват у нас?

30

Христо Христов

преди 9 месеца

До 19 "Чуждопоклоничеството, деградацията и как упадъка и утайките влезли във власта води до това да загърбим всичко Българско и да се кланяме на чуждото" - че 90% от електората гласувате за ЕС и НАТО, а не за България. Какво ревете срещу ВАШИТЕ избранници във властта?

29

?

преди 9 месеца

А бедните русначета кога? Те кога ще отидат да видят море?

28

Владо

преди 9 месеца

Не на Хитлерюген!

27

До 24

преди 9 месеца

Правилно - А бедните българчета кога??? Всичко за мангани и укропи, ебафти държавата!! Доло ППиДБ и герп!

26

Вън окраинците!

преди 9 месеца

Вън наглеците!

25

John Snow

преди 9 месеца

Winter is coming! А зимата си ходи с руската армия!

24

V for Vendetta

преди 9 месеца

Цирка ще настъпи като ни въоръжат! Една шепа *** коси с обратни наклонности ще са на страната на зеления фашист, останалите сме нормални хора, които не подкрепят фашистко-джендъpcката идеология и ще се бием на страната на православието и освободителите! Ще хвърчат *** коси ! За един ден няма да останат тролчета за форумите! Аз лично мисля да ги закачам по лампите и да забраня свалянето!

23

Хахахаха

преди 9 месеца

Няма какво да добавя - в коментарите сте написали всичко и възмущението ви е разбираемо и оправдано. Нямам нищо против украинските дсираци - те са деца и са невинни, ама както сте написали по долу, а сирийските деца? а иракските деца? И най-важното а БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА??!? За нашите сирачета няма почивка и летен лагер нали?!?! Криворазбрана цивилизация

22

капитан от запаса

преди 9 месеца

Не се косете! Догодина ще имаме възможност да си изпълним всички закани! Академика, Грайндъра и Тиквата вече са се договорили за активно влизане във войната! Аз лично мисля да съм на страната на правата вяра, а не на католическите джендаци!

21

ГЛАВЕН МУЛТАК

преди 9 месеца

Дано руснаците избият гнусните укри до крак и да се свършва с измислената им държава!

20

Q

преди 9 месеца

Ей фашистка *** ,а знаеш ли колко избиха преди 9 септември фашистка *** у нас ,като се започне от 1923 ,дори и след 9септември фашистите убиваха ,мислейки че ще продължат да властват.Ти си сигурно си правнук на някой "олигарах" български отпреди 9.09.1944,та са пенявиш във форума.Яда те чуем,чий правнук си ))*** фашистка.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Пратете ги в Санкт Петербург на екскурзия.

18

Гиб Мелсън

преди 9 месеца

Много хубаво! Само не разбрах кога и къде ще настаняват русначета останали без родители заради войната? Или ще делим децата?

17

Анонимен

преди 9 месеца

Украинци, та украинци! Иранците, афганците, сирийците деца нямат ли за ходене на море? Нали уж дискриминацията не се приема?

16

Богаташи

преди 9 месеца

Утре като ревнат в Мездра, че няма вода, лекари, пътища или нещо подобно, да не се дават държавни пари! Да искат от украинците!!!

15

Фашизоиден Зеленоид

преди 9 месеца

Да не ги уцели само ракета предназначена за танкерите на Росенец! Зеления фашист официално каза, че сме военна цел, ние продължаваме да му събираме изчадията! Изгонете всички укри от България!